Cytat dnia!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Cytat dnia!
Smak jest inny, blade warzywka z marketów, to jakby papier jeść.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- uglak
Ty tam uwazaj na te marketowe warzywa ;-)535 pisze:Myślisz, że się otruję polską kapuchą z niemieckiego marketu? Przecież nie będę jechał do proszowickiego chłopa, producenta tego frykasu po jedną główkę.

Guilty of being right
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Najlepiej śmigać na Rybitwy i kupić po 20 kg każdej zieleniny wedle uznania .
Jebać żuli.
- Hatefire
No ale ja mówią o warzywniakach nie marketach. Oni mają rzeczy dokładnie z tego samego źródła, co ten twój targ tylko doliczają marżę za fatygę. W K-ce jest zresztą duża giełda rolnicza, którą otwierają gdzieś w środku nocy i stamtąd zwożą do warzywniaków.Medard pisze:Smak jest inny, blade warzywka z marketów, to jakby papier jeść.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- uglak
ja dzis nawiozlem z Imbramowskiego zapasy. papryka juz podrozala - pierwszej jakosci kosztuje juz 6zl/kg, jeszcze tydzien temu bylo 5zl/kgwolff pisze:Najlepiej śmigać na Rybitwy i kupić po 20 kg każdej zieleniny wedle uznania .
Guilty of being right
- Medard
Tylko koło mnie mają w warzywniakach ceny 2x lub 3x.
Poza tym i tak miałem tam jeszcze inną sprawę, co sobota nie jeżdżę. Wiadomo, że się nie opłaca.
Poza tym i tak miałem tam jeszcze inną sprawę, co sobota nie jeżdżę. Wiadomo, że się nie opłaca.
- Hatefire
No tak Warszawa ;-)Medard pisze:Tylko koło mnie mają w warzywniakach ceny 2x lub 3x
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Główkę kapusty kupiłem i histeria. Ja mam obok siebie plac i kupuję tyle ile mi w danej chwili potrzeba. To że trochę przepłacę. Wielki problem. Nie będę żałował kilkudziesięciu złotych w skali miesiąca , gdy wczoraj w kwadracie aplikowałem pilsnery w cenie złota. Nawiasem mówiąc najdroższy pilsner jakiego piłem kosztował 44NOK . Kupowałem go w sklepie spożywczym w Trysil. Krakowski Kwadrat jest już blisko tej ceny. Zapraszam wszystkich serdecznie.Medard pisze:Smak jest inny, blade warzywka z marketów, to jakby papier jeść.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Cena akurat nie stanowi problemu, nie chce mi się biegać po sklepach czy placach za kg zieleniny. Kupuję więc raz na jakiś czas zapas i trzymam w piwnicy.uglak pisze:ja dzis nawiozlem z Imbramowskiego zapasy. papryka juz podrozala - pierwszej jakosci kosztuje juz 6zl/kg, jeszcze tydzien temu bylo 5zl/kgwolff pisze:Najlepiej śmigać na Rybitwy i kupić po 20 kg każdej zieleniny wedle uznania .
Jebać żuli.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zaloz se swoj ogrodek i masz wyjebane na ceny.Medard pisze:Tylko koło mnie mają w warzywniakach ceny 2x lub 3x.
woodpecker from space
- Medard
Na balkonie?Triceratops pisze:Zaloz se swoj ogrodek i masz wyjebane na ceny.Medard pisze:Tylko koło mnie mają w warzywniakach ceny 2x lub 3x.
Mam tylko zioła i truskawki w doniczkach.
- Triceratops
Cytat ze zlotoustej Joanki Szajbus Wielgus przed chwila w Kawie na lawe: "Czas zeby prezydentka polski w koncu byla jakas kobieta".
Kurtyna.
Kurtyna.
woodpecker from space
- dzik
- zahartowany metalizator
^ Najlepiej Krystyna Pawłowicz. Dopiero by fajnie było.
dobry kościół to kościół spalony
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
^
Albo ta wege wariatka od gwałconych krów. Generalnie jest sporo mocnych kandydatek.
Albo ta wege wariatka od gwałconych krów. Generalnie jest sporo mocnych kandydatek.
- Triceratops
Współczesna nauka udowodni Ci co tylko chcesz jeśli za to zapłacisz. Korporacja płaci więc korporacja wymaga wyniku badań który jej pasuje. Kiedyś glifosat też był przebadany jako bezpieczny a dziś wiemy że powoduje raka.
woodpecker from space
- Ascetic
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Cała rodzina Szechterów to łotry, kanalie i zdrajcy jeden w drugiego - ciągnął podsędek - ale ów Adam, czy też, jak Turcy go nazywają: Adem, to już łotr z łotrów największy, kanalia najbardziej paskudna z paskudnych i zdrajca, który w zaprzaństwie, renegactwie i odstępstwie wszystkich zaprzańców, renegatów oraz odstępców wyprzedził.
J. Piekara; "Szubienicznik"
J. Piekara; "Szubienicznik"
- Triceratops
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Sama fabuła "taka se" i zbyt rozlazła, jak dla mnie. Plusem jest to, że nie ma tam "historycznych kwiatów" takich jak np. XIII wieczni kozacy :) co często zdarza się z zachodnim autorom parającym się tym gatunkiem. Minus największy, to że jak dotąd ta trylogia składa się z dwóch tomów, a trzeciego nie widać.Triceratops pisze:Hehe dobre, ciekawa ta trylogia Szubienicznik?