'Grupa Kontr' - Hipopotam!

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mol
zahartowany metalizator

Re: 'Grupa Kontr' - Hipopotam!

03-08-2010, 11:49

a Adam Krowisz goscinny aby jest?
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

03-08-2010, 14:41

Budyń bogacz jest, pewnie ma saloon jak z bajek Disneya.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Wielki Hektor
rozkręca się

03-08-2010, 15:05

Mol, Adam Krowisz jest bardzo silny i pracowity. Zawsze był bardzo cichy i lubiał samemu spędzać czas. Bardzo nie lubi miastowych. Czasem jak się coś mówi przy nim np. o dziewczynach to się bardzo denerwuje i robi się czerwony. W sumie ja też mam podobnie, ale Adama wtedy lepiej nie denerwować. Nie wiem dlaczego aż tak ma... mi się wydaje, że jest coś z młodości o czym nie mówi a co miało na to wpływ. Nie wiem co to było. Czasem jak się upija to płacze i idziie sam np. w las.

Lykantrop, już w sumie kawałek czasu jak Budyniowa sama została. Budyń umarł na zawał... myślę, że nie mały wpływ miało na to wrzucanie różnych rzeczy przez nas przez ogrodzenie do jego stawu - najczęściej to były gówna na dekturze, ale też i słoiki, a raz to nawet szufladę od kredensu mu wrzuciliśmy.

no nic ide nasłuchiwać dalszych wiadomości o babce. Pewnie niedługą będą wracać z Warszawy.
Awatar użytkownika
Skaut

03-08-2010, 19:59

Wielki Hektor pisze:Mol, Adam Krowisz jest bardzo silny i pracowity. Zawsze był bardzo cichy i lubiał samemu spędzać czas. Bardzo nie lubi miastowych. Czasem jak się coś mówi przy nim np. o dziewczynach to się bardzo denerwuje i robi się czerwony. W sumie ja też mam podobnie, ale Adama wtedy lepiej nie denerwować. Nie wiem dlaczego aż tak ma... mi się wydaje, że jest coś z młodości o czym nie mówi a co miało na to wpływ. Nie wiem co to było.
pewnie zobaczył psitę Twojej babki...
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Wielki Hektor
rozkręca się

03-08-2010, 22:17

nie śmiej się z Adama Skaut, bo jak on by to usłyszał to by się zdenerwował. Adam to bardzo dobry człowiek, przy tym silny i pracowity. Tyle co on się opracował w swoim życiu to nawet chyba ja nie opracowałem. Pamiętam jak mówił jak był mały, miał z 6 lat to i wyrywał buraki z ziemi pracując na polu... i tak do nocy. Dzień i noc.
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

03-08-2010, 22:41

Dariusz, jak Adam będzie kiedy u ciebie to pokaż mu fotke Anety Krowisz, by wiedział, że jego nazwisko mają także gorące rury http://www.niania.pl/opiekunka/aneta-krowisz
PENIS METAL
Awatar użytkownika
Aron
postuje jak opętany!

16-08-2010, 01:39

długopis i Adam goszczą trockiego i dronea w popkowickich lasach
Bloodcult pisze:a ten łukiem to kto ? :D
Aron pisze:Legolas z Trondheim :D
był tu kiedyś taki jeden...

Właśnie oglądam ten film na Ale Kino i to nie żaden pedalski elf napierdala z tego łuku tylko sam wielki Burt Reynolds :D
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.

z forum fanów Metalliki
Awatar użytkownika
Wujek Lucyferiusz
postuje jak opętany!

22-09-2010, 17:59

Długopis (zwany przez wiernych i pobożnych Hektorem) musiał zamilknąć na chwilę, ale nie zdradzając kulisów jego milczenia mogę zamieścić materiał do rozważań o wiecznej supremacji Hippoppotammusów nad wszelkiego rodzaju chamstwem prerii:

Macie nad czym myśleć, drapieżcy. Macie nad czym... Hippoheart for life!
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów

t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

22-09-2010, 18:00

z calym szacunkiem, bez dlugopisa to ta cala 'akcja' jest nudna wchuj. daruj sobie, napisz dla odmiany cos o muzyce.
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Wujek Lucyferiusz
postuje jak opętany!

22-09-2010, 18:17

Najpierw Cię pytam w innym temacie, Rivenie, czy pozostałeś wierny idei GrupyKontr a kilka dni potem próbujesz mnie przejechać metodami wichrzycieli. O nie, młodzieńcze. Za czytelny jesteś (Jak w tym, że zmieniasz avatary, loga, sroga, podpisy, skisy - wszystko w zależności od kierunku metalowej fali uderzeniowej).

Połóż się, odpocznij, wytrzeźwiej. Dlatego nie ufałem Twemu akolictwu w Grupie. Dałeś mi kolejny w ostatnim czasie dowód, że grupa to dla Ciebie jedynie sława lidera (patrz: lizodupstwo).

Całuski. Bądź królem 1000 i jednej nocy :*
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?

Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

22-09-2010, 18:39

nudny jestes i tego nie zmienisz tymi pierdolami. ale skoro ci to sprawia radosc ...
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Wielki Hektor
rozkręca się

07-10-2010, 21:03

Wróciłem... kurwa mam dużo roboty u chłopa, bo znów u niego pracuje.. u tego dobrego mojego u którego kiedyś pracowałem na tokarce i dawał mi kiełbase, teraz znów otworzył zakład i dokupił też frezarkę. Bardzo lubię na niej robić, na tej frezarce. Bardzo podobają mi sie maszyny.

Riven doszły mnie słuchy że znów schodzisz w jedną drogę z krokodylami. Twój Wujek jest bardzo ważny w Grupie Kątr i nie możesz tak do niego pisać.
cwajtata
świeżak

22-10-2010, 06:12

Pogróź mu palcem.
Awatar użytkownika
Wielki Hektor
rozkręca się

22-10-2010, 07:50

Obrazek

Drone i Trozky :)
Awatar użytkownika
Bloodcult

22-11-2010, 20:02

czy grupa nadal istnieje ? czy też ban przywódcy zakończył jej istnienie ? :mrgreen:
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
Lykantrop

22-11-2010, 20:27

Przeszliśmy do podziemia. Nie ukrywam, że ban przywódcy wprowadził niemałe zamieszanie w strukturach, ale wszystko jest na dobrej drodze do stabilizacji. Jak minie ustawowy czas żałoby to ruszymy znowu do przodu, jak za starych dobrych czasów.

Śmierć psitom!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
DCI Hunt

24-11-2010, 12:51

Lykantrop pisze:Nie ukrywam, że ban przywódcy wprowadził niemałe zamieszanie w strukturach, ale wszystko jest na dobrej drodze do stabilizacji.
To tak trochę jak w PiS, ale tam zawsze jest zajebiście :mrgreen:
est

24-11-2010, 13:00

Conflagrator pisze:
Lykantrop pisze:Nie ukrywam, że ban przywódcy wprowadził niemałe zamieszanie w strukturach, ale wszystko jest na dobrej drodze do stabilizacji.
:lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Lykantrop

24-11-2010, 13:06

Conflagrator pisze:
Świadomie nawiązałem do ostatnich wydarzeń ze sceny politycznej, żeby zobrazować sytuację w jakiej znajduje się Grupa Hipciów :lol:
Awatar użytkownika
Wujek Lucyferiusz
postuje jak opętany!

24-11-2010, 14:21

Gdyby nie rozłamowcy - wygralibyśmy!!!
:lol:

Nie chcę podawać nazwisk, ale Riven! dostanie ci się bura od prezesa. Wiesz za co?

ODPOWIEDZ