Obserwacje z natury
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Obserwacje z natury
Poza tym: miłej kawusi i pysznego dzionka. Nie jestem w żadnym zagranicznym miejscu ale i tak jest moje ulubione.

If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- rasowy masterfulowicz
Abu Soma, do snorklingu płytkiego najlepsze są te maski z decathlon. Zdjęcie jest kadrem z filmu robionego telefonem w kondomie spigen.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑08-02-2025, 14:54Gdzie byłeś? Snorkelowałem w Omanie (krótko, bo nie mogłem ogarnąć tego snorkla i nałykałem się wody), ale i tak to było niesamowite. Podpłynęło do mnie kilkanaście takich żółwi na rafie, jeden na wyciągnięcie dłoni, no nawet go posmyrałem. Ale najbardziej i tak się cieszę że zobaczyłem murenę jak sobie chilluje z tą swoją głupią miną i otwartą paszczą.
- Ascetic
Elo, bracie, widzę Cię -zdejmuj gacie-.

Teraz obserwacja. Z natury. Dziwne to uczucie, jak się gapi na Ciebie taki łoszak, w wieku mocno emerytalnym. Tak -eye-to-eye-. A później, zmiana isosriso, myk i jak duch znika. Magiczne są w tym swoim bezdźwięcznym rozmywaniu się. A to przecież kawał zwierza jest. Kto wpadł na niego na metr, wie o czym mowa. Można się zesrać. Na mniętko.
/// 5 nocoporankówdni w polskich lasach odbyte. ~2 tygodnie w Skadynawii też. Aura piękna. Zwierząt masa. Będzie ten rok obfitował w obserwacje.

Teraz obserwacja. Z natury. Dziwne to uczucie, jak się gapi na Ciebie taki łoszak, w wieku mocno emerytalnym. Tak -eye-to-eye-. A później, zmiana isosriso, myk i jak duch znika. Magiczne są w tym swoim bezdźwięcznym rozmywaniu się. A to przecież kawał zwierza jest. Kto wpadł na niego na metr, wie o czym mowa. Można się zesrać. Na mniętko.
/// 5 nocoporankówdni w polskich lasach odbyte. ~2 tygodnie w Skadynawii też. Aura piękna. Zwierząt masa. Będzie ten rok obfitował w obserwacje.
Ostatnio zmieniony 15-02-2025, 20:58 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Łoś w jakichś okolicznościach może podbiec i zaatakować czy raczej na dystans się trzyma?
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
W zdecydowanej większości przypadków zachowuje się jak krowa (której to rozmiarówki jest), czyli stoi, gapi się i ma cię w dupie, bo jest bardzo wielki, a jak nie będzie się czuł pewnie, to ucieknie. Bardzo mało prawdopodobne, że zaatakuje (aczkolwiek oczywiście jak zawsze z dzikim zwierzęciem może się to zdarzyć).
-
- rasowy masterfulowicz
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Szalony Opos
- postuje jak opętany!
Jego elegancja, nonszalancja, arogancja Pan Łoś powrócił na rejon. Jak skończę budowę to będę przed domem popijał kawę patrząc na łosia 

Everyone loves you when you are dead
- Ascetic
Okazuje się, że te szkockie mniej kapryśne niż norweskie. Tamte to na Runde, takich zabiegów wymagają, że jak się nie ma 1200setki to se można wypaść z klifu i se tam skarmić łosochy, czy inne rybowskie. A tu proszę, grzecznie, ładnie, *miłośnie, jakby czekały na pozowanko, słodziaki puffiniaki, maskonuraki:

*Buzi, dupci, ups! - choć trzeba w postprodukcji przejrzeć, czy to aby nie dwóch typów się przelizuje, żarło se z ryjców zjada, czy coś ....

*Buzi, dupci, ups! - choć trzeba w postprodukcji przejrzeć, czy to aby nie dwóch typów się przelizuje, żarło se z ryjców zjada, czy coś ....
Ostatnio zmieniony 21-06-2025, 21:33 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
Poro
-
- rasowy masterfulowicz
- Ascetic
Szkocki Jeleń Szlachetny.

Z krajobrazami norweskimi nie ma co zestawiać, jednakże jeżeli chodzi o zwierza wszelakie, szaleństwo, w szczególności jak się zaliczy rejs, czy zawinie na Bass Rock (swoją drogą niezła nazwa jak na fana bassu w muzyce wszelakiej). Porażająco piękny trip, zaskakujący do tego stopnia, że padła kwestia, czy Alesund nie odpuścić i nie udać się na dalsze przeczesywanie Szkocji.

Z krajobrazami norweskimi nie ma co zestawiać, jednakże jeżeli chodzi o zwierza wszelakie, szaleństwo, w szczególności jak się zaliczy rejs, czy zawinie na Bass Rock (swoją drogą niezła nazwa jak na fana bassu w muzyce wszelakiej). Porażająco piękny trip, zaskakujący do tego stopnia, że padła kwestia, czy Alesund nie odpuścić i nie udać się na dalsze przeczesywanie Szkocji.
Poro