ta osoba ma na nazwisko mamrot?
podeślij mi link z tą informacją. że się nie stawiał w komisariacie.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
ta osoba ma na nazwisko mamrot?
Jak zmieni płeć to owszem, będzie powiedzmy kobietą. Do czasu gdy ma jaja jest mężczyzną. Wg państwa też jest mężczyzną bo tak ma w dowodzie. Idąc dalej tym tropem. A jak ktoś poczuje się np świnią? Inny zrobi z takiego osobnika szynkę, to powinienem siedzieć czy nie?Hatefire pisze: ↑14-08-2020, 10:57Bo tak się czuje?Mass-Turbo pisze: ↑14-08-2020, 07:51Pytanie tylko mam. Czemu jako osoba niebinarna tak bardzo nalega żeby zwracać się do niego/niej wyłącznie jak do kobiety i traktować wyłącznie jako kobietę?
Nie mój problem.
podeślij informację. nawet z nczas, że się nie stawił. nie to co deklarował, czy to co miałoby mieć miejsce. bo wiemy, że tak policja założyła. jutro mogą założyć, że masz poglądy nieakceptowalne i Ciebie też wezmą na dołek. nie hipotetyczne sytuacje a realne.
tą kwestię podejmował jeden pan na swoim kanale yt. tam była mowa o jednorożcach. większość tutaj uznała, że kolejna słaba prowokacja tamtego "dziennikarza" miała miejsce.mistrzsardu pisze: ↑14-08-2020, 11:45Jak zmieni płeć to owszem, będzie powiedzmy kobietą. Do czasu gdy ma jaja jest mężczyzną. Wg państwa też jest mężczyzną bo tak ma w dowodzie. Idąc dalej tym tropem. A jak ktoś poczuje się np świnią? Inny zrobi z takiego osobnika szynkę, to powinienem siedzieć czy nie?Hatefire pisze: ↑14-08-2020, 10:57Bo tak się czuje?Mass-Turbo pisze: ↑14-08-2020, 07:51Pytanie tylko mam. Czemu jako osoba niebinarna tak bardzo nalega żeby zwracać się do niego/niej wyłącznie jak do kobiety i traktować wyłącznie jako kobietę?
Wikipedia:Hatefire pisze: ↑14-08-2020, 10:57Bo tak się czuje?Mass-Turbo pisze: ↑14-08-2020, 07:51Pytanie tylko mam. Czemu jako osoba niebinarna tak bardzo nalega żeby zwracać się do niego/niej wyłącznie jak do kobiety i traktować wyłącznie jako kobietę?
wygląda na to, że tą osobę masz! ale co z tego wynika? nawet jak założymy, że sama się nie jest w stanie określić, to pora na dołek?Mass-Turbo pisze: ↑14-08-2020, 12:00Wikipedia:Hatefire pisze: ↑14-08-2020, 10:57Bo tak się czuje?Mass-Turbo pisze: ↑14-08-2020, 07:51Pytanie tylko mam. Czemu jako osoba niebinarna tak bardzo nalega żeby zwracać się do niego/niej wyłącznie jak do kobiety i traktować wyłącznie jako kobietę?
Niebinarność, także: genderqueer, niebinarne tożsamości płciowe – zbiorcze określenie spektrum tożsamości płciowych (gender identity), które nie są wyłącznie męskie lub kobiece, i wychodzą w ten sposób poza tę polaryzację i binarność.
Osoby niebinarne mogą identyfikować się jako osoby o dwóch lub więcej płciach (bigender, trigender, pangender); nie mające ich w ogóle (agender); mające zmienną tożsamość (genderfluid); lub jako trzecia płeć, kategoria obejmująca osoby, które nie przypisują nazwy swojej płci/tożsamości rodzajowej i kategorie spoza zachodniego kręgu kulturowego.
Niebinarna osoba upierająca się wyłącznie na płeć żeńską... dalej wszystko się zgadza?
panie kolego na tym to powinno polegać. na wbijaniu, w sensie na olewce, ale z zainteresowaniem, w sensie poznaniu. tyle, że mamy kilka razy "ale". tu dość homo-geniczne środowisko jest. najczęściej mamy konkurs, kto bardziej ""prawicowy" i kto bardziej wyśmieje postawę, z którą się nie zgadza. Ty masz chęć zorientowania się o co w tym bałaganie chodzi, a moim zdaniem, jesteś odosobniony w tych próbach. więc mało kto coś Tobie dopowie. zbyt dużo ideologii a zbyt mało myślenia po swojemu. są też tacy co przeklejają albo z wiadomego portalu, albo robią prasówkę z mainstreamowych portali. tu "ale" w postaci, tego, że sam sobie to przeczytasz. podsumowując najlepiej byłoby podpytać osoby z tego środowiska, a tutaj ich pewnie nie znajdziesz, a jak są to się nie wychylą.Mass-Turbo pisze: ↑14-08-2020, 12:18Ok ale ja panie kolego nie obrażam nikogo. chuj wbijam w to kim jest a kim się czuję. staram się tylko zrozumieć ten jakże piękny nowoczesny świat młodych ludzi i chcę parę rzeczy doprecyzować.
Nie kłam, nigdy nie opowiadałem takich pierdół.
No wlasnie, tutaj sie konczy nowoczesnosc, kiedy sie zderza z logika. Ja od teraz czuje sie twoim panem. Masz sie do mnie zwracac "moj panie", oczywiscie musisz to zrobic, bo inaczej obrazisz moje uczucia.
rozumiem, że żartMass-Turbo pisze: ↑14-08-2020, 12:35Staram się rzadko bywać w stolicy, gdyż to nie do końca mój habitat a jednakowoż będąc zmuszony spędzić tam najbliższy weekend, wybiorę się chyba na Krakowskie w niedziele. Ma być jakiś radosny happening podobno? Przyjrzę się z bliska, posłucham, zrozumiem więcej.
Zauważyłeś, że napisałem "często"?
Stary nie mam pojęcia o co chodzi.