Lucek
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Re: Lucek
Mnie też kol. Lucek kiedyś proponował solówkę. Jako, że byłem przystojnym kawalerem, to miałem szereg tego typu propozycji. Ale, że byłem wtedy wierny mojej jedynej, z czego jestem dumny, to miałem takie propozycje w dupie. Smutne, że Lucjan nadal proponuje, a, co gorsza, nawet jeśli mu się uda kogoś uwieść i ma okazję, to ucieka. Współczujmy mu, jest zaburzony, nie wnikajmy w to kto go nie kochał i kto go seksualnie wykorzystał.
- Lucek
- weteran forumowych bitew
serio ? nawet nie pamiętam, pamiętam tylko ze jesteś woodstokowiczem, mędrkiem który mysli ze pozjadał wszystkie rozumy ale zbyt wiele do powiedzenia nigdy nie miał, szkoda ze nie zgłosiłeś mi swoich pretensji wcześniej jak człowiek, tylko teraz przyłączasz sie do chórku, niewątpliwie jesteś bardzo mądrą i szlachetną osobą
w ogóle to chciałbym pogratulować wszystkim pizdą które nagle wypełzy nie wiadomo skąd i po co i biorą sie za komentowanie.
bawcie sie dzieci
w ogóle to chciałbym pogratulować wszystkim pizdą które nagle wypełzy nie wiadomo skąd i po co i biorą sie za komentowanie.
bawcie sie dzieci
- Oferma
A ty smaruj do biblioteczki, podręcznik gramatyki i odmiana rzeczownika liczby mnogiej „pizdy”, smyku
Ed.
Chyba że mówiąc, ze chcesz podziękować pizdą miałeś na myśli podzieke za pomocą swojej piczy. To nie, dzięki w byle co nie wkładam.
Ed.
Chyba że mówiąc, ze chcesz podziękować pizdą miałeś na myśli podzieke za pomocą swojej piczy. To nie, dzięki w byle co nie wkładam.
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re:
OczywistoscSkaut pisze:od Ulan Bator proszę się odpierdolić, niewiele jest zespołów takiego formatuwolff pisze:inteligenciku z Ułan Bator?

Az dziwne, ze tak niezauwazony, tytulowy z tego tematu niezmiennie mnie rozpierdala.
Tosmy se we dwuch pogadali, wpsanialy zespul.
viewtopic.php?f=36&t=10157&p=612778" onclick="window.open(this.href);return false;
woodpecker from space
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
wypełzliśmy, bo u wielu forumowiczów znajdujesz się od dawna w szlachetnej grupie ignorowanych i twoje codzienne wypierdy w ogóle nie są dla nas wydzialne; wybiło gówno na stronie głównej i z ciekawości zajrzeliśmy co się dzieje; za moment wracasz tam gdzie twoje miejsce, czyli do forumowego śmietnikaLucek pisze:serio ? nawet nie pamiętam, pamiętam tylko ze jesteś woodstokowiczem, mędrkiem który mysli ze pozjadał wszystkie rozumy ale zbyt wiele do powiedzenia nigdy nie miał, szkoda ze nie zgłosiłeś mi swoich pretensji wcześniej jak człowiek, tylko teraz przyłączasz sie do chórku, niewątpliwie jesteś bardzo mądrą i szlachetną osobą
bawcie sie dzieci
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
viewtopic.php?f=19&t=14988" onclick="window.open(this.href);return false;
'Come the Blessed Madness'
- Lucek
pamiętam ze wielkrotnie ostatnio pierdoliłeś sobie jakieś bzdury pod nosem w moją strone i juz nawet miałem zapytać czy chcesz moze z liścia czy też jest to miłość ? teraz z kolei twierdzisz ze masz mnie na ignorze i nie widzisz co pisze , nie zasłaniaj sie forumowiczami, jesteś żenujący, soluwki również ci nie proponowałem.Tak wiec przy okazji plucia na ne tego złego głupiego Lucjusza którego nawet nikt nie czyta i wszyscy mają go na ignorze ty postanowiłeś sie polansować i wyjeżdżasz z jakimiś tematami rodzinnymi tak ? uznałeś ze to odpowiednie miejsce i czas ? o swojej wierności opowiadasz, czy małżeństwo tradycyjne czy jednopłciowe nie bede wnikał, i jeszcze ze dumny jesteś hehe, gratuluje cymbale.Nie pisz juz nic do mnie, nie mam zamiaru pastwić sie nad tobą.ramonoth pisze:wypełzliśmy, bo u wielu forumowiczów znajdujesz się od dawna w szlachetnej grupie ignorowanych i twoje codzienne wypierdy w ogóle nie są dla nas wydzialne; wybiło gówno na stronie głównej i z ciekawości zajrzeliśmy co się dzieje; za moment wracasz tam gdzie twoje miejsce, czyli do forumowego śmietnikaLucek pisze:serio ? nawet nie pamiętam, pamiętam tylko ze jesteś woodstokowiczem, mędrkiem który mysli ze pozjadał wszystkie rozumy ale zbyt wiele do powiedzenia nigdy nie miał, szkoda ze nie zgłosiłeś mi swoich pretensji wcześniej jak człowiek, tylko teraz przyłączasz sie do chórku, niewątpliwie jesteś bardzo mądrą i szlachetną osobą
bawcie sie dzieci
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Czyli lucku nie wpadniesz mnie zbić jak obiecałeś? Pytam, bo lubię jasne tematy a rok się kończy.
Powinienem spytać jak to jest być parówą i wydyganym frajerem ale święta idą więc posłuchajmy jedynki Deicide. pozdr :)
Powinienem spytać jak to jest być parówą i wydyganym frajerem ale święta idą więc posłuchajmy jedynki Deicide. pozdr :)
Jebać żuli.
- Lucek
dowiedziałem sie również że organizujesz po godzinach specjalne seanse aerobowe, na których to zakładasz frotową opaske i masz cały czas zgięty kark, bo kochasz to po prostu, tak ? sypią sie karczycha, chary, liście i cały czas prosisz o jeszcze, prawda to ?
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
oba cwele idzcie sie smarowac gownem waszych chłopaków po gebach tutaj:
COFFIN pisze:viewtopic.php?f=19&t=14988
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- wolff
- rasowy masterfulowicz
hm, po prostu chcę ci wyjebać na ryj tani cwelu, tylko tyle.Lucek pisze:dowiedziałem sie również że organizujesz po godzinach specjalne seanse aerobowe, na których to zakładasz frotową opaske i masz cały czas zgięty kark, bo kochasz to po prostu, tak ? sypią sie karczycha, chary, liście i cały czas prosisz o jeszcze, prawda to ?
Patrząc w w o czy chyba ,że znowu się boisz?
A boisz się cały czas :)
Jebać żuli.
- Lucek
co to sie stało Andrzeju ? cóż tam znowu zalega ci na wątrobie ? zaproponowałem konkretne rozwiązanie, ze nie było odzewu ? no cóż, a więc prosze sie ode mnie odpierdolić, smarować sie możesz ze swoją starą albo z wolfiną sie umów.Najprzewielebniejszy pisze:oba cwele idzcie sie smarowac gownem waszych chłopaków po gebach tutaj:
COFFIN pisze:viewtopic.php?f=19&t=14988