HOMOSEKSUALIZM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
-
Re: HOMOSEKSUALIZM
Są brudasy, ale o polaczkach nic, czyli punkt dla mnie.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- flow
- postuje jak opętany!
Widać brudasom niewiele potrzeba do szczęścia, dzisiaj bawią się w zbieranie punktów, jutro w zbieranie gówna :)
Może stąd ich nazwa?
Może stąd ich nazwa?
-
kurczękenediusze pisze:Są brudasy, ale o polaczkach nic, czyli punkt dla mnie.
Grrrówno!
-
Z pewnością. Ta płyta się zacięła.kenediusze pisze:Może jeszcze się pojawią.
- flow
- postuje jak opętany!
haha mizdrzący się do siebie książeta ciemności i inne włazidupy o ilorazie inteligencji równym ameby nadal żują sobie wzajemnie jaja. Widać dobrze wybrali temat i sprawia im to przyjemność. Doskonały przykład na to kim są brudasy :)
-
No to popisz się inteligencją, napisz coś mądrego o czymkolwiek. Ale żeby było trudniej to bez słów brudas i polaczek - taki tytan intelektu na pewno sobie jakoś z tym poradzi.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
Pogromca brudasów i roboli, wcześniej dresiarzy i cebulaków. Postrach Ślązaków. Dzisiaj kolejny sukces. Dojebał znanemu bokserowi. Chyba coś było pite, bo wielka odwaga bije z jego wypowiedzi. Proponuję przed snem, taki oto wierszyk.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- flow
- postuje jak opętany!
Przecież brudas to określenie przypisane wiadomej grupie ludzi więc dlaczego, właśnie tutaj, mam z niego nie korzystać?
Pisanie "czegoś mądrego" w takim miejscu nie jest słusznym konceptem, nikt bowiem tego nie zrozumie, zresztą dyskutowanie z kimś twojego pokroju i podobnymi? Jaja sobie robisz :)
Kolejny przykład jakimi inwalidami intelektualnymi są brudasy.
Zylion postów o niczym, linki do yt i betoniara, krajowa cebula.
Pisanie "czegoś mądrego" w takim miejscu nie jest słusznym konceptem, nikt bowiem tego nie zrozumie, zresztą dyskutowanie z kimś twojego pokroju i podobnymi? Jaja sobie robisz :)
Widać robole, nie dość, że włazidupy to jeszcze pracują na wietrze bez czapek, choć w ich przypadku nie liczy się intelekt wystarczy wyuczone ruchy łopatą :)Dojebał znanemu bokserowi
Kolejny przykład jakimi inwalidami intelektualnymi są brudasy.
Zylion postów o niczym, linki do yt i betoniara, krajowa cebula.
Języka ojczystego uczył pan od wychowania fizycznego?flow pisze: ... wystarczy wyuczone ruchy łopatą.
- flow
- postuje jak opętany!
Oj bidula, nie wiedział co napisać więc musiał wytknąć pierdołę. Cóż za orzeł, cóż za mistrz. Nie pogada, robol a potrafi :)
W nagrodę:

W nagrodę:

-
- postuje jak opętany!
Jest i betoniarka!
Stefciu. Przyznaj się lepiej, że maturę kupiłeś na Kleparzu, a teraz nie możesz ochłonąć i chcesz się nam pochwalić, strugając wielkiego inteligenta. Dałbyś już spokój, bo w robieniu z siebie debila, nie ma na ciebie mocnych. Nie wiem jak inni, ale ja czuję się pokonany. Możesz świętować.
I jeszcze jedna sprawa. Taką chujową szuflą to możesz przypierdolić sobie w łeb. Ja tym nie będę pracował.
I jeszcze jedna sprawa. Taką chujową szuflą to możesz przypierdolić sobie w łeb. Ja tym nie będę pracował.
- flow
- postuje jak opętany!
Tia Jasiu, chwalić się przed brudasami? popadną w jeszcze większe kompleksy, doły i smutek. Dlaczego mają całe życie siedzieć w ciemnej piwnicy, ciąć się i nie zmieniać skarpet ? To w sumie też ludzie :)535 pisze:Stefciu. Przyznaj się lepiej, że maturę kupiłeś na Kleparzu, a teraz nie możesz ochłonąć i chcesz się nam pochwalić, strugając wielkiego inteligenta.
Dlaczego w ten sposób wypowiadasz się na swój temat? To fakt jesteś nieogarem ale żeby tak się biczować publicznie?Dałbyś już spokój, bo w robieniu z siebie debila, nie ma na ciebie mocnych.
Nic nowego, jak zawsze tak i teraz :)Nie wiem jak inni, ale ja czuję się pokonany. Możesz świętować.
HI HI HI, HI HI ale kawał. To dlatego tak długo nie odpisywałeś.I jeszcze jedna sprawa. Taką chujową szuflą to możesz przypierdolić sobie w łeb. Ja tym nie będę pracował.
Dobra leszczu. Wklej jeszcze kilka betoniarek (chyba starzy znaleźli cię w betoniarce, że je tak lubisz) i do spania. Jutro też jest dzień.
- Headcrab
- Kontakt:
Słaby i nudny ten troll. Powinien wziąć korepetycje od np. Plastka.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Kraft
floł jebie kałem
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
przecież każdy sra Krafcie. Ja wam powiem że się teraz upiłem z kolegą i siedzimy przy komputerze. Jest mi teraz dobrze i oby było więcej takich dni. Kocham się upijać. Słuchamy Archgoat i jest diabelsko
Raz się zje, raz się nie zje.