Myśli nieuczesane, czyli argumenty nie do zdarcia
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rasowy masterfulowicz
Re: Myśli nieuczesane, czyli argumenty nie do zdarcia
"Śpicie chuje i pozerzy w nocy, a później się dziwicie, że ktoś kupuje 1500 płyt rocznie i poznaje pięć nowości na dobę:) Prawdziwi metalowcy nie śpią, nie jedzą, nie oglądają TV, nie ruchają i nie grają w scrabble. Słuchają muzyki 24 h/na dobę i machają głowami dla szatana. Nawet jeśli nie mają długich włosów (bo długie włosy to stan ducha, a nie zaniedbana fryzura):)))"
- Clochard
- weteran forumowych bitew
O kurwa, a tego nie znam, skąd to? :Dstreetcleaner pisze:"Śpicie chuje i pozerzy w nocy, a później się dziwicie, że ktoś kupuje 1500 płyt rocznie i poznaje pięć nowości na dobę:) Prawdziwi metalowcy nie śpią, nie jedzą, nie oglądają TV, nie ruchają i nie grają w scrabble. Słuchają muzyki 24 h/na dobę i machają głowami dla szatana. Nawet jeśli nie mają długich włosów (bo długie włosy to stan ducha, a nie zaniedbana fryzura):)))"
-
- w mackach Zła
Pewnie Maria ;)
- Zenek
- weteran forumowych bitew
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
mam 150000 płyt, a ty ile masz lat?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Aron
- postuje jak opętany!
"Gdzie ty mieszkasz, ile ty masz lat, chodzą u was pekaesy?"
Ja bym odpowiedział: chuj cię to obchodzi , pekaesy do nas jeżdzą a nie chodzą, a czy u Was wynaleziono już koło?:)
Ja bym odpowiedział: chuj cię to obchodzi , pekaesy do nas jeżdzą a nie chodzą, a czy u Was wynaleziono już koło?:)
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
Mam kolejny kamyczek, a właściwie głaz. Argument kończący wszelkie spekulacje.
- "ten zespół nie nagrał słabej płyty"
- "ten zespół nie nagrał słabej płyty"
-
voivod nagrał coś słabego?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- zahartowany metalizator
W przeciwieństwie do Twych ulubieńców, na których punkcie jesteś tak czuły...nie. Zresztą sam możesz sobie odpowiedzieć na tak postawione pytanie i zdradzić nam tytuły tych ewidentnie słabych i nie dajacych się słuchać klocków. Prosimy mistrzu![V] pisze:voivod nagrał coś słabego?
-
no jak to ,święty cielec do którego sie modlisz ma na koncie same genialne albumy?535 pisze:W przeciwieństwie do Twych ulubieńców, na których punkcie jesteś tak czuły...nie.[V] pisze:voivod nagrał coś słabego?
odpowiadając na Twoje pytanie:zarówno DEPECHE MODE jak I METALLICA mają na swoim koncie ewidentnie chujowe płyty,nie jest to chyba dla nikogo tajemnicą.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Self
- rasowy masterfulowicz
Naprawdę musicie to robić nawet w tak rozrywkowym temacie?
-
dostarczamy wam taniej rozrwyki ;)Self pisze:Naprawdę musicie to robić nawet w tak rozrywkowym temacie?
-
"Ciekawe, dla kogo niby ma być ta płyta? Bo raczej na pewno nie dla fanów, których zespół ma głęboko w dupie, każąc im na Facebooku wypierdalać. Bardzo fajne podejście do swoich dawnych, jak by nie było, chlebodawców. Jeśli starzy fani nie chcą takiej płyty, to niby dla kogo ona jest? Rozumiem, że dla siebie, bo wszystkich innych mają w dupie. Skoro dla siebie, to po co w ogóle ogłaszać powrót i ją wydawać? Niech nagrają, puszczają sobie na swoich imieninach i będzie super. Po co to wyciągać na światło dzienne, skoro starzy fani, dzięki którym zespół zyskał taką pozycję, tego nie chce?"
:)
- Self
- rasowy masterfulowicz
Rozrywka pokroju oglądania Maćka w Klanie - czasem jest śmiesznie, ale zazwyczaj żenująco. ;)[V] pisze:dostarczamy wam taniej rozrwyki ;)Self pisze:Naprawdę musicie to robić nawet w tak rozrywkowym temacie?
-
prawie jak Metallica;)Self pisze:Rozrywka pokroju oglądania Maćka w Klanie - czasem jest śmiesznie, ale zazwyczaj żenująco. ;)[V] pisze:dostarczamy wam taniej rozrwyki ;)Self pisze:Naprawdę musicie to robić nawet w tak rozrywkowym temacie?
-
taki wpis na Wikipedii znalazłem:
Gallery Of Suicide to album amerykańskiej grupy deathmetalowej Cannibal Corpse. Wydany został w 1998 roku nakładem Metal Blade Records. Jest uważany za jeden z najlepszych albumów zespołu. Dominują w nim utwory melodyjne, stwarzające klimat grozy. Większość utworów posiada partię solową gitarzysty
Gallery Of Suicide to album amerykańskiej grupy deathmetalowej Cannibal Corpse. Wydany został w 1998 roku nakładem Metal Blade Records. Jest uważany za jeden z najlepszych albumów zespołu. Dominują w nim utwory melodyjne, stwarzające klimat grozy. Większość utworów posiada partię solową gitarzysty
Ty naprawdę masz problem z tekstem pisanym, albo przeoczyłeś coś w mojej pisaninie. Tu jesteś rozgrzeszony, bo trochę tego obornika wyrzuciłem. Wracając do meritum. Napisałem gdzieś, że w związku z tym, że promuje się tu wiele różnych nie zawsze zasługujących na to kapel, nie widzę powodu, by nie podkręcić trochę "popularności" Voivod. Ta kapela była traktowana przez lata po macoszemu. Widzę, że powinienem chyba robić odnośniki jakieś ukryte tłumaczenia, masywne komentarze. Nie modlę się do żadnej kapeli, nie mam świętego cielca, Voivod nie nagrał samych genialnych albumów, choć ma ich więcej na koncie niż Metallica, czy Slayer. To zwykły marketing. Tak nazywają to na Pomorzu. I nie wiem dlaczego wciągasz w to Depeche Mode. Masz ostatnio jakąś obsesję na punkcie tego, że to co Ty kochasz, ja muszę niejako z urzędu jebać?[V] pisze:no jak to ,święty cielec do którego sie modlisz ma na koncie same genialne albumy?535 pisze:W przeciwieństwie do Twych ulubieńców, na których punkcie jesteś tak czuły...nie.[V] pisze:voivod nagrał coś słabego?
Odpowiedz mi na takie pytanie. Dlaczego jeżeli w temacie o najgorszych sesjach zdjęciowych, jebiemy równo z różnych zespołów i ich głupkowatych wybryków, w innym temacie napierdalamy się z różnych świętości, dwa niewinne jak na Martina zdjęcia wywołały taką furię i wkurwienie? Po co ten cały bałagan?
- NocnyKomboj
- zaczyna szaleć
Serce nie sługa hehe.Self pisze:Naprawdę musicie to robić nawet w tak rozrywkowym temacie?
Krzywię się zawsze na ścianę cytowanego tekstu, pod którą pada "tak właśnie", czy coś w tym stylu.
E Pluribus Anus
-
Ja ulegam wrażeniu że popularnosci VOIVOD nie trzeba podkręcać ani zaznaczać za każdym razem ich wielkości I totalnej dominacji nad innymi tuzami muzyki ekstremalnej,jest to chyba największy złoty cielec na tym forum (pisze to bez złośliwości)
Zdjęcia Martina [szczególnie z lat 80tych] są bardzo homoseksualne I jak ktos chce z tego lać to jasne,czemu nie,zarzewie naszego konfliktu I wymiany uprzejmości rodem z piaskownicy tkwi gdzie indziej,moze ja nie czytam między wierszami I nie wylapuje ukrytej ironii ,może nasz styl pisania I komentowania muzyki I zjawisk jej towarzyszących za bardzo się różnią,może przepalił mi sie obwód I musze zresetować system.
Zdjęcia Martina [szczególnie z lat 80tych] są bardzo homoseksualne I jak ktos chce z tego lać to jasne,czemu nie,zarzewie naszego konfliktu I wymiany uprzejmości rodem z piaskownicy tkwi gdzie indziej,moze ja nie czytam między wierszami I nie wylapuje ukrytej ironii ,może nasz styl pisania I komentowania muzyki I zjawisk jej towarzyszących za bardzo się różnią,może przepalił mi sie obwód I musze zresetować system.