wez pisz wyrazniej bo nie widze co tam sapiesz
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Jakim kurwa gownem? Napisalem 3 przyklady takich samych typowych, potocznych powiedzen jak to, ktore z upodobaniem reprodukujesz nie majac pojecia, ze jest nieprawdziwe. To jest kontekst wlasnie, tylko ty masz problemy z zaczajeniem. Jasniej sie nie da objasnic tego, ze to co piszesz o wyjatku i regule to zwyczajna nieprawda. To tylko dowodzi, ze na logice znasz sie rownie dobrze jak na genetyce ;)zekke pisze:swoim zjebanym zwyczajem odpowiadasz gownem 'pan bug daje' jakims bez kontekstu. jebac.
Alurat 95% kobiet zawsze bardzo mnie lubiło.zekke pisze:
albo 95% kobiet
jak gustujesz w takich typu holy_sluth ktore nosza tylko 'czarne czarne ewentualnie czarne' to nic dziwnego.So_It_Is_Done pisze:Alurat 95% kobiet zawsze bardzo mnie lubiło.zekke pisze:
albo 95% kobiet
Jakież to prawdziwe. Nieco wulgarne, może w swej treści, ale prawdziwe.Triceratops pisze:Poruszasz sie po powierzchniach, czubkach ....
obczaj sobie tuz nad metka, co tam jest napisane. fake? :Dzekke pisze:tric - jezu a pierdolisz glupoty jak pojebany, masz jakas dupe metalowke ktorej musisz bronic czy jaki huj. skocz juz. a odnosnie koszul to mam ci fote wkleic? wszedzie jest kurwa regular/fit, nawet na sajcie i w materialach uzywaja takiego nazewnictwa wiec po co pierdolisz farmazony.
Alurat 95% kobiet zawsze bardzo mnie lubiło.[/quote]zekke pisze:
albo 95% kobiet
widzisz, tu sie zgadzamy akurat.So_It_Is_Done pisze: Gustuje, niestety znam tylko jedną czy dwie tego typu dziewczyny, które wyglądają zajebiście.
No kurwa ale regular fit to nie to samo co fitted, ja pierdole :Dzekke pisze:ja pierdole jestes jak dzieciak, moge ci 200 fot wkleic gdzie pisze regular fit tylko na jaki huj.
no ja pierdole przeciez ona tylko potwierdzila to, ze mam racje :D. przypomne ci, kto porownal regular fit do fittedzekke pisze:widzisz tric internetowy napinaczu, przyszla dupa i ci wyjasnila a tak sie upierales "moja racja jest mojsza", pomijajac ze kazda firma moze inne onaczenia sobie pisac a na zadnym ciuchu z zary hm czy reserved nie mam nigdzie czegos takiego jak fitted.
zekke pisze:wyjeb bo wlasnie sprawdzilem koszule i jak huj jest REGULAR FIT, nikt nie uzywa jakiejs smiesznej formy FITTED, to nawet nie brzmi dobrze
no oczywiscie, koledze zekke cos sie pojebao i sie zapedzil nieco :DRandom Apex pisze:Ale regular fit to nie to samo co fitted, ani to samo co slim fit: http://community.tmlewin.co.uk/ask-the- ... egular-fit
to powiedz, tak wszystkim - jakie sklepu z ubiorami nie są chujowe?zekke pisze:to nie wiem w jakim reserved kupujesz (pomiajajc hujowosc tego sklepu) ale u mnie zawsze jest FIT, REGULAR, SLIM
dalej moja racja jest najmojszazekke pisze:genetyce? tak jakbym z toba rozmawial o genetyce lol. myslisz ze chce mi sie pierdolic z toba glupoty na potwierdzenie prostego oczywistego faktu ze dupy metalowe sa z 99% przypadkow spierdolone fizycznie/mentalnie? no nie kpij stary.
juz gdzies popisales sie znajomoscia tematow muzycznych - powiedz mi - po co tkwisz na forum muzyki ekstremalnej skoro takiej nie sluchasz? bawisz sie w dom Kichota?zekke pisze: ja sie nie ubieram ani w wyciagniete szmaty zjebanych zespolow (
rzekłeś Cezarze, lud pójdzie za Tobą.zekke pisze:reasumujac metalowe dupy to pasztety jakich malo z chujowym mentalem, wyjatki potwierdzaja regule.