Typer - Euro 2012 - tu komentujemy

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Herezjarcha
w mackach Zła

Re: Typer - Euro 2012 - tu komentujemy

06-06-2012, 22:57

Scaarph pisze:no o to właśnie chodzi. niech jebną, niech pokażą, że mają w końcu te buty jakieś szybsze, i niech się nie pozabijają o piłkę - niech wygrają, niech odniosą sukces, niech wszystkich rozjebią, niech reprezentacja w końcu zabłyśnie, niech zaczną się liczyć na europejskich - a może i więcej - stadionach, to tak jak napisałem: na następnych mistrzostwach jakichśtam czegośtam będę pierwszy przed telewizorem siedział w białoczerwonym kapeluszu, z gwizdkiem w kształcie kogucika w jednej dłoni, z flaszką lodowej w drugiej, a za każdego zdobytego gola obiecuję wypierdolić jedną szybę na osiedlu. ale do tego czasu nawet się nie spierdzę w ich kierunku. ale jasne, niech wygrają!
i tak nie wygrają :P
Tak! Bij Greka, Rusa, Czecha i kto tam jeszcze do wzięcia! Kurwa! Do zwycięstwa! Patrz Kościuszko na nas z góry. I nie tylko Kościuszko bo i Lech K. i JP II może nawet sama Marzanna Królowa Polski. Podoba mi się ten ton. Autentycznie.
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

06-06-2012, 23:07

jak tam se chcesz. ja nie piszę tych rzeczy ze złośliwości, przekory, czy jak to tam określiłeś wyżej: polaczkowości, a bardziej z goryczy, że to taka padlina na każdym kroku, że zespół, który reprezentuje mój kraj wyżej dupy kulawego kundla nie potrafi podskoczyć, że wszystko rozbija się o jakieś pierdolone machlojki i prywatne interesy jakichś bandytów, a piłka ma tu znaczenie drugo- albo i nawet trzecioplanowe.
w polityce identyko.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Herezjarcha
w mackach Zła

06-06-2012, 23:18

Ja rozumiem, w sumie to jaja sobie robię.Co tu oglądać jak tak naprawdę nie ma co oglądać? Po prostu chciałbym żebyśmy bardziej wierzyli w siebie. Jest okazja do świętowania bo jakby ktoś 20 lat temu mi powiedział że Polska zorganizuje taką imprezę za mojego życia to bym stwierdził żeby pierdolnął się w łeb. To było wtedy równie realne jak lot w kosmos albo arsenał nuklearny teraz.
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

06-06-2012, 23:24

dokladnie jak wyzej, mnie do dzisiaj trzyma jak nasze orly sie spisaly w korei,no kurwa mac,a teraz ten hajto siedzi jako ekspert i pierdoli farmazony w tej swojej opaleniznie. rzygam tymi karierowiczami,zupelnie jak naszymi celebrytami. dlatego kompletnie mam w dupie naszych kopaczy. jak dojda do polfinalu to obejrze ich mecz,bo to juz bedzie swiadczyc o poziomie jaki wypracowali,wczesniej nichuja. bo umowmy sie,wyjscie z najlatwiejszej grupy to sukces zaden,bez kwalifikacji i u siebie.
niech to miejsce niebawem zniknie
535

07-06-2012, 02:53

Ja jestem za tym, by sprzyjać reprezentacji, nie chorągiewkom, czapkom trąbom i całemu temu syfowi. Jestem też przeciwko wszystkim, którzy mimo, że nie interesują się na co dzień piłką nożną, teraz nagle poczuli zew i z przekory życzą źle tej drużynie. Nie ma obowiązku kibicować, oglądać, interesować się. Można to po prostu olać. Złe życzenie świadczy o frustracji, chorobie, problemie. Może czas wykonać podstawowe badania? Zasięgnąć porady specjalisty?

Dwa lata temu przecierałem oczy ze zdumienia. Będąc w Aragonii miałem okazję oglądać mecz Niemców z Hiszpanią. Wściekłość , która ogarnęła camping, po awansie Hiszpanów, była żenująca. Potem finał z Holandią. I znowu zaskoczenie. Obejrzeli mecz i poszli spać. Ci gorący, porywczy kibice. U nas po takim sukcesie, przez tydzień, wszyscy chodziliby "do tyłu". Tam nawet nikt nie był pijany...Nie idźmy tą drogą.
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

07-06-2012, 03:09

535 pisze:Ja jestem za tym, by sprzyjać reprezentacji, nie chorągiewkom, czapkom trąbom i całemu temu syfowi.
ta cała reprezentacja to tylko chorągiewki, czapeczki, trąbki, cudze pieniądze w nieswoich kieszeniach i inny syf.
535 pisze:Jestem też przeciwko wszystkim, którzy mimo, że nie interesują się na co dzień piłką nożną, teraz nagle poczuli zew i z przekory życzą źle tej drużynie.
kiedyś interesowałem się całkiem mocno, teraz jakoś nic ciekawego w tym nie widzę. natomiast bardzo chętnie podopingowałbym naszej reprezentacji, gdyby ze sportem miała cokolwiek wspólnego.
535 pisze: Nie ma obowiązku kibicować, oglądać, interesować się. Można to po prostu olać.
nie kibicuję zatem, nie oglądam, nie interesuję się. olewam.
535 pisze:Złe życzenie świadczy o frustracji, chorobie, problemie. Może czas wykonać podstawowe badania? Zasięgnąć porady specjalisty?
zasięgnąć porad specjalisty na pewno trzeba, gdy ma się problemy z czytaniem ze zrozumieniem. nigdzie nie napisałem, że życzę źle. wręcz przeciwnie - życzę jak najlepiej, ale to niestety za mało, by prognozować jakkolwiek optymistyczne wyniki. nie ma podstaw po temu. kiedy polska coś pokazała na boisku, coś takiego, że wzbudzić mogło choćby przelotni respekt w piłkarskim środowisku? do mnie dawno takie informacje nie doszły, bardzo dawno, choć - ja przecież nie śledzę, zatem poproszę o naprostowanie tej kwestii bo może tu nasza reprezentacja to jakaś potęga, tylko ja tego nieświadomy tak czarnowidzę.

jeśli to nie do mnie były te wtyki, to sorry z góry, ale jakoś się poczułem wywołany do tablicy.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
535

07-06-2012, 03:15

Scaarph pisze:... zasięgnąć porad specjalisty na pewno trzeba, gdy ma się problemy z czytaniem ze zrozumieniem. nigdzie nie napisałem, że życzę źle...
jeśli to nie do mnie były te wtyki, to sorry z góry, ale jakoś się poczułem wywołany do tablicy.
Lubię mieć do czynienia z Ludźmi na poziomie. Refleks w tym przypadku, jest także dużą zaletą.
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

07-06-2012, 03:49

no tak to odebrałem, bo na ostatniej stronie w sumie ja najgłośniej trąbiłem. z dwojga złego masz przynajmniej jeszcze jaśniej doprecyzowane moje podejście do sprawy, natomiast bezsensowne docinki mnie nie interesują.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

07-06-2012, 10:56

ja nie wiem jak to do końca jest z tym typerem? rozumiem, że zabawa itd. ale chyba nie jakiś totalny kabaret? a takie wrażenie odnoszę, widząc, ze niektórzy Polskę typują na mistrza, a Lewego na króla strzelców.
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

07-06-2012, 11:03

piłka lata hen wysoko, a bramki są dwie - nigdy nic nie wiadomo
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Awatar użytkownika
Morph
Kontakt:

07-06-2012, 11:05

Heretyk pisze:ja nie wiem jak to do końca jest z tym typerem? rozumiem, że zabawa itd. ale chyba nie jakiś totalny kabaret? a takie wrażenie odnoszę, widząc, ze niektórzy Polskę typują na mistrza, a Lewego na króla strzelców.
Oj tam, zaszaleć można. Co prawda typowanie Polski to jakiś żołk, ale Lewy miał świetny sezon, może sobie go ukoronować paroma bramkami na EURO (jak mu Piszczek albo Błaszczykowski dograją :D).
Give birth to something dead
Give birth to something old
Heretyk

07-06-2012, 11:08

paroma bramkami - jasne. ale nic więcej. jaki "król" w ogóle? gdyby miał lepszych partnerów, to może. no i musieliby dojść co najmniej do półfinału, w końcu gdzieś trzeba tych bramek nastrzelać. no chyba że pierdolnie grekom i czechom po hat-tricku, ale to jest mniej więcej tak prawdopodobne, jak mój dzisiejszy udział w mszy świętej :)
Awatar użytkownika
Morph
Kontakt:

07-06-2012, 11:12

W 2008 najlepszy strzelec (Villa) miał 4 bramki. Optymistycznie - 2 Czechom, po sztuce Rusom i Kozojebcom i już ma tyle ;)
Give birth to something dead
Give birth to something old
Heretyk

07-06-2012, 11:18

:D

no oby. ja tam (przy całym moim pesymizmie) chłopakowi życzę jak najlepiej.
Awatar użytkownika
Havoc
zaczyna szaleć

07-06-2012, 11:39

podczas MŚ RPA wygrałęm w typerze w pracy 500zł, to moze tutaj sie poszczęści. Co dajecie? ;d
Awatar użytkownika
Havoc
zaczyna szaleć

Re: Odp: Typer - Euro 2012 - tu komentujemy

07-06-2012, 11:41

a w ogóle to:
Maleficio pisze:Oczekuje tak na prawdę szybkiej dymisji prezesa Lato po spektakularnej klapie naszej reprezentacji.
Mol pisze:zaorac Euro.
o niczym tak nie marze jak o rozjebaniu tego pzpnu od środka.
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

Odp: Typer - Euro 2012 - tu komentujemy

07-06-2012, 11:44

Na prawdę wierzycie ze Lewandowski będzie strzelał bramki na euro? :D
kakademona
weteran forumowych bitew

07-06-2012, 11:47

Scaarph pisze:ależ przecież są słabi, będzie kompromitacja i tak dalej. ja tam chciałbym, by nasza reprezentacja grała tak jak kiedyś, odnosiła sukcesy, by przyciągała mnie przed telewizor, bym mógł sobie pokibicować przy piwku, ale to to co się dzieje to przecież jakiś ponury żart jest.

właśnie.ja też bym tak chciał.
535

07-06-2012, 11:50

Był jeden pewniak na króla strzelców tych mistrzostw, ale jakiś idiota wymyślił, że już za stary.
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

07-06-2012, 15:16

Obrazek

To będzie gwiazda tych mistrzostw i możliwe że król strzelców.

Tu jeszcze za czasów gry w Newcastle:
Raz się zje, raz się nie zje.
ODPOWIEDZ