Byrgh vs Riven
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Byrgh vs Riven
Dla pocieszenia tych, którzy ostatnio boją się stanąć na wadze, mam dobrą wiadomość. To tylko obrona organizmu, który już we wrześniu czuł , że dodatkowa warstwa może być przydatna w styczniu i lutym. To "futrowanie" jest procesem naturalnym i nie ma się co przejmować. Przyjdzie wiosna, odstąpią mrozy to i nadmiar futra się zrzuci. Dziesięć kilogramów w tą , czy w tamtą to nie jest wielki problem.
-
- weteran forumowych bitew
nie chce mi się czytać tego tematu, bo ma juz kilka stron , a late juz nie te i oczy bolą , dodam tylko od siebie ,ze Riven zaczyna przypominać "wcześnego Drone" , oby za jakis czas nie okazał się "późnym Dronem" czego jemu i nam życzę
- Block69
- zahartowany metalizator
Idealny wzrost na dobrze zbudowaną setke :)Ihasan pisze:193cmBlock69 pisze:A wiela wzrostu mosz ? Jak żeś większy to stówka to tak akurat minimum.
PENIS METAL
-
- mistrz forumowej ceremonii
teraz bedzie na nas z góry patrzyl :DRealista pisze:No no wielkoludzie :))
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Nie pozostaje nic innego jak poprosić wszystkich o podanie niezbędnych parametrów, łącznie z "obmiarem kroku". Wtedy będzie można ująć to w zgrabną tabelkę w której znajdzie się opcja "aktualizuj" dla dbających oraz nie dbających o sylwetkę, a także dla nowych użytkowników. To pomoże uniknąć w przyszłości nieporozumień i kłótni, oraz wyłonić Dominatora. Panie i Panowie: metry krawieckie w dłoń i do dzieła!

- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
temu po lewej "stanął":)
- Realista
A ja będe zadzierał głowę i mu krzyczał że niech spierdala a poza tym niskich się ni bije :D[V] pisze:teraz bedzie na nas z góry patrzyl :DRealista pisze:No no wielkoludzie :))
-
o chuj tu chodzi?
-
A ja tu się spodziewałem oficjalnego ważenia Rivena i byrgha, a nie wielkoludów i grubasów;)
-
Heretyk pisze:o chuj tu chodzi?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Móglbym strzelac do takich ludzi.
Miałem dopisać, że za ten "numer" mógłbym zabić...widzę, że nasze myśli idą w tym samym kierunku...Promocja miernoty jednak trwa w najlepsze.
- olo1972
- postuje jak opętany!
Oj trwa,trwa..
-
ksiezniczki i ksiazeta mieszkajacy ze starymi po blokowiskach, marzacy o zamkach,sportowych furach i czymkolwiek co ma znaczek puma adidas nike reebok .yeah
W lodówce światło i smalec, ale wygląd "zadbany" (gładkie dłonie, modne fryzury, opalenizna), "markowa" odzież i telefony, wstręt do jakiejkolwiek , w szczególności, brudnej roboty i wieczna gra pozorów. Wszystko to poparte telewizyjną papką "potęgującą marzenia", to duma, honor wręcz religia. Na to wszystko wiecznie ujadający pies i dzieci. Warto mieć marzenia...
Żeby nie było zaraz chłosty. Ja także pochodzę z bloków, szczęściem wykorzystałem swoją szansę, by z nich spierdolić.
Żeby nie było zaraz chłosty. Ja także pochodzę z bloków, szczęściem wykorzystałem swoją szansę, by z nich spierdolić.
Kiedyś miałem takie marzenia:[V] pisze:ksiezniczki i ksiazeta mieszkajacy ze starymi po blokowiskach, marzacy o zamkach,sportowych furach i czymkolwiek co ma znaczek puma adidas nike reebok .yeah
- Zenek
Głos na Byrgha, bo płakał na facebooku za dziewczyną. Hipsterskie dziecko neostrady płacące za seks nigdy nie dostanie mojego głosu ;)))))))))))))))))))))) Wspieranie seks biznesu to dno.
ROTFL
ROTFL