Czy seks z fanką metalu....?

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

[V]
mistrz forumowej ceremonii

Re: Czy seks z fanką metalu....?

15-03-2016, 19:07

tomaszm pisze:
[V] pisze:ja tam lubię założyć dobry metalowy t shit. Wolę koszulkę Terrorizer niż polo ralph lauren.

jebać gości którzy wyglądają jak "tatusie".
Ja jestem na tym punkcie wypaczony, koszul do pracy mam pewnie wiecej jak baby butów w garderobie. Zresztą kurwa lubię wyglądać jak milion dolarów w pracy:)
W pracy to rozumiem,oczywista sprawa. Ale w pubie czy na koncercie nie lubię spotykać wymuskanych gogusiów (nie mówię ,że Ty takim jesteś,taka ogólna uwaga if u know what I mean;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
tomaszm

15-03-2016, 19:09

[V] pisze:
tomaszm pisze:
[V] pisze:ja tam lubię założyć dobry metalowy t shit. Wolę koszulkę Terrorizer niż polo ralph lauren.

jebać gości którzy wyglądają jak "tatusie".
Ja jestem na tym punkcie wypaczony, koszul do pracy mam pewnie wiecej jak baby butów w garderobie. Zresztą kurwa lubię wyglądać jak milion dolarów w pracy:)
W pracy to rozumiem,oczywista sprawa. Ale w pubie czy na koncercie nie lubię spotykać wymuskanych gogusiów (nie mówię ,że Ty takim jesteś,taka ogólna uwaga if u know what I mean;)
A do knajpy to ja pod skórę bluzy zakładam i wygodne dzisny:) W tym mi najwygodniej:)
Jak się sytuacja rzeczywiście przedstawia.

https://www.youtube.com/watch?v=GAUey4v-ljU&t=1655s
Awatar użytkownika
ramonoth
rasowy masterfulowicz

15-03-2016, 21:11

Triceps znowu udanie strollował erotomanów-gawędziarzy. Gratulacje :)
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

15-03-2016, 22:30

Yossi - zobacz jak sobie przyjezdne chłopaki z Bliskiego Wschodu radzą. Taka Ci nie odmówi.

[youtube][/youtube]
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
tomaszm

15-03-2016, 22:44

ramonoth pisze:Triceps znowu udanie strollował erotomanów-gawędziarzy. Gratulacje :)
JA tam nie wiem który z chłopaków jest erotomanem gawędziarzem a który nie, bo im do łóżka nie wchodziłem i nie wiem jak z ich pożyciem seksualnym na co dzień ale gdzie w tym wątku wypowiedź kolegi Tricepsa , bo ja się jej nie potrafię doszukać?

535

15-03-2016, 22:48

Spokojnie Tomasz. Wszystko w porządku. Niektórzy użytkownicy piszą z większej ilości kont.

edit
a może liczby?
tomaszm

15-03-2016, 22:54

535 pisze:Spokojnie Tomasz. Wszystko w porządku. Niektórzy użytkownicy piszą z większej ilości kont.
To mnie uspokoiłeś:) Z myśleniem po całym dniu pracy u mnie nie najlepiej ale chociaż wzrok jeszcze domaga.

Awatar użytkownika
Skaut

16-03-2016, 00:28

tomaszm pisze: Zresztą stereotypy wizerunkowe odchodzą do lamusa i dobrze. Trzeba się skupić na tym co istotne- muzyce, która co u niektórych stanowiła zaledwie dodatek do ich wybujałego imagu.
Ano jakoś granice się zatarły, subkultur brak. Brakuje polaryzacji poglądów. Teraz każdy młody chce wyglądać oryginalnie w unisexowej koszulce Zary ;] Trochę szkoda tamtych czasów. Obecnie rozwarstwienie społeczne jest niby ogromne, ale i tak w większości przypadków młodzież zamiast zagadać trzyma w łapie smartfona z fejsem.
A fanki metalu to klasyczny oksymoron.
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
83koper83
rasowy masterfulowicz

Re:

16-03-2016, 01:30

Skaut pisze: A fanki metalu to klasyczny oksymoron.
Nie lej pan wody na młyn Josze. Mnie się kiedyś śniło, że gdzieś pośród filandzkich jezior i lasów żyje jedna kumata babuleńka.
Kerosene keeps me warm.
byrgh
zahartowany metalizator

16-03-2016, 01:32

kumata fanka metalu? to klasyczny oksymoron.

ze swojej krótkiej wprawy wiem, że swoją kobietę powinno się z dala trzymać od typowo "męskich" rozrywek. one mają swoje, my swoje i tylko w ten sposób na świecie istnieje jakaś koegzystencja. oczywiście miło, gdy panna wie, że nasz ulubiony zespół to Megadeth, a mimo wielbienia Joy Division nie chcielibyśmy nosić na piersi koszulki z logo Unknown Pleasures, a wśród koleżanek nie powinna chwalić się, że słuchamy Morriseya, ale kiedy wkracza w nasz niezawojowany, wolny od feminizmu, czysto szowinistyczny, seksualnie bestialski i kipiący od testosteronu świat, ten świat zaczyna blednieć i płowieć, a stąd już tylko krok do depresji

fajnie z wybranką mieć wiele wspólnych płaszczyzn, ale poza jakimiś pchlą czcionką przypisami powinna z daleka trzymać się od metalu ;)
Awatar użytkownika
83koper83
rasowy masterfulowicz

16-03-2016, 01:44

Śnię klasycznymi oksymoronami w takim razie, ale co gorsza, oznaczałoby to, że seks z fanką metalu to klasyczne strupy, strupy a potem ropa. W dodatku nieprawda.

Na szczęście są ładne fanki Sentenced i HIM, wystarczy przyklasnąć, kiedy mówią, że słuchają metalu* i dają dupy.

---------------------------------------------------------------------------------------------
*lub gdy w ogóle mówią**
---------------------------------------------------------------------------------------------
**tzn.kiedyś tak było, od lat nie próbowałem.
Kerosene keeps me warm.
byrgh
zahartowany metalizator

16-03-2016, 01:56

nie sądzę, by którakolwiek otwarcie mówiła, że "daje dupy" ;)
Awatar użytkownika
ramonoth
rasowy masterfulowicz

16-03-2016, 06:45

tomaszm pisze:
ramonoth pisze:Triceps znowu udanie strollował erotomanów-gawędziarzy. Gratulacje :)
JA tam nie wiem który z chłopaków jest erotomanem gawędziarzem a który nie, bo im do łóżka nie wchodziłem i nie wiem jak z ich pożyciem seksualnym na co dzień ale gdzie w tym wątku wypowiedź kolegi Tricepsa , bo ja się jej nie potrafię doszukać?
Przepraszam, yossi, a nie Triceps.
Awatar użytkownika
mysticcum
postuje jak opętany!

16-03-2016, 23:24

Idealna laska powinna ogólnie kumać bazę żeby nie marudzić przez całe życie "ścisz ten łomot" i 15-letniej spranej koszulki-relikwi nie przerobić na szmatę do podłogi ale lepiej żeby dokładnie tego samego nie słuchała - kto by chciał, żeby mu baba w płytach grzebała i może jeszcze chciała pożyczać?
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

17-03-2016, 16:05

mysticcum pisze:Idealna laska powinna ogólnie kumać bazę żeby nie marudzić przez całe życie "ścisz ten łomot" i 15-letniej spranej koszulki-relikwi nie przerobić na szmatę do podłogi ale lepiej żeby dokładnie tego samego nie słuchała - kto by chciał, żeby mu baba w płytach grzebała i może jeszcze chciała pożyczać?

jakby moja słuchała tego co ja, to:

a/ 1/3 by zgubiła (akcja samo pudełko a w środku zonk- standard)
b/ te nie zgubione walały by się w samochodzie, między kosmetykami, notatkami, jedzonkiem (a co, można? - można)
c/ tak na co 20tej nie zgubionej by sobie swobodnie usiadła w aucie,
d/ dała by córce … a córka koleżankom …

mówię to z doświadczenia, bo wszystkie Wodeckie, Brodki, Rojki, i całą mase indierockowych rzeczy, czy nawet Cejwy, Ciury kupuję, żeby nie mieć w domu głuchej żony a co gorsze córki … kupuję te płyty, a później płaczę jak widzę w jakim są stanie

moich nie rusza, bo przecież tylko drą mordę na nich, to i po co je tykać

ale to bez związku ...
lys på slutten av lys
Heretyk

17-03-2016, 18:00

Gunman pisze:To temat o dinozaurach, prawdziwe fanki metalu dawno wyginęły a już z pewnością nie ma ich na ulicach. Może siedzą w zakurzonych piwnicach, nie wiem.
o to to. z 5-10 lat temu jeszcze się trochę tego widywało, ale teraz? gatunek na wymarciu

i oczywiście tak jak zapewne większość z was, "chodziłem" swego czasu z metalówkami i nawet fajnie było :)
535

18-03-2016, 20:05

mysticcum pisze:Idealna laska powinna ogólnie kumać bazę żeby nie marudzić przez całe życie "ścisz ten łomot" i 15-letniej spranej koszulki-relikwi nie przerobić na szmatę do podłogi ale lepiej żeby dokładnie tego samego nie słuchała - kto by chciał, żeby mu baba w płytach grzebała i może jeszcze chciała pożyczać?
O! To ja mam takie szczęście.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

01-01-2021, 18:36

Tylko chory spierdolony umysl mogl zalozyc taki temat, utylizacja wskazana
woodpecker from space
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

01-01-2021, 18:51

COFFIN pisze:
14-03-2016, 21:45
Wystarczy spojrzeć kto założył. Widać kompleksy nadal nie wyleczone:D
tomaszm

01-01-2021, 19:01

tomaszm pisze:Parę fajnych dziewczyn na zagranicznych festiwalach spotkałem. Nie miały nic wspólnego z wizerunkiem, bladej, utłuszczonej maciory z ciemna kreską pod okiem w jakiś potarganych łachmanach. Ale fakt, w tym środowisku szczególnie wśród zbuntowanych zawodniczek które na siłę starają się wybić atencyjnym(czytaj żenującym, aseksualnym) wyglądem i przypasować swoim długowłosym kochasiom jest sporo tego typu wynalazków.

Krowi kolczyk w nosie, chujowy makijaż, jeszcze chujowsze tatuaże, moda jak z komnat hrabiego Draculi lub też chodzenie w wyblakłych koszulkach od swojego neandertalczyka- do zaorania.

Nie można wrzucać wszystkich do jednego wora. Ładne dziewczęta, do tego faktycznie słuchające muzyki i znające się na rzeczy(niekoniecznie metalowej) to skarb i takie też poznałem aczkolwiek to garstka. Z słuchaniem ekstremy u dojrzałej emocjonalnie kobiety nie musi iść jednocześnie zaprzeczenie swojej kobiecości poprzez przybieranie jakiegoś wizerunku.
Jasny chuj. Ja tu kiedyś nawet starałem sie mądrze pisać. Ale jaja.

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka

ODPOWIEDZ