czy ktoś z szanownych forumowiczow bawi sie w sklejanie modeli? moze polecic dobre firmy/modele ? podrzzucic stronki itd?
interesuja mnie w glownej mierze czołgi i łodzie podwodne/okręty
modele do sklejania
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
modele do sklejania
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Aron
- postuje jak opętany!
Re: modele do sklejania
http://www.modelarstwo.org.pl/forum/vie ... hp?t=35848
Za młodych czasów pełno tego na bazarach leżało. Z największym sentymentem wspominam model pancernika Tirpitz - napędzany bateriami. Puszczaliśmy go z bratem w wannie, a latem w dmuchanym basenie.
Za młodych czasów pełno tego na bazarach leżało. Z największym sentymentem wspominam model pancernika Tirpitz - napędzany bateriami. Puszczaliśmy go z bratem w wannie, a latem w dmuchanym basenie.
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- Boją_się_nawet_jego_koni
- zaczyna szaleć
Tylko karton. Plastik jest dla lalusiów.
- Boją_się_nawet_jego_koni
- zaczyna szaleć
http://www.konradus.com/forum/read.php? ... 74&t=44374" onclick="window.open(this.href);return false;
- Aron
- postuje jak opętany!
Najbardziej trv jest zwykła kartka papieru...Boją_się_nawet_jego_koni pisze:Tylko karton. Plastik jest dla lalusiów.
[youtube][/youtube]
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Niestety Skladnice Harcerska zamkneli mi dobre 20 lat temu :( Teraz sklejam modele Spongeboba, zawsze mi wychodza takie same.
woodpecker from space
-
- weteran forumowych bitew

składam razem z synem
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
sklejało się kiedyś - największy szał był w podstawówce :)
Miałem jeszcze gdzieś kilkadziesiąt numerów Małego Modelarza z początku z końca lat 80-tych i chyba początku 90-tych. Potem przyszła miłość do metalu i wolałem pieniądze na kasety wydawać niż na kolejne numery, na klej itd.
A plastikowe modele były dla ciot, którym brakowało cierpliwości i zdolności manualnych ;)
Miałem jeszcze gdzieś kilkadziesiąt numerów Małego Modelarza z początku z końca lat 80-tych i chyba początku 90-tych. Potem przyszła miłość do metalu i wolałem pieniądze na kasety wydawać niż na kolejne numery, na klej itd.
A plastikowe modele były dla ciot, którym brakowało cierpliwości i zdolności manualnych ;)
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
- świeżak
Ile to się tego człowiek naskładał z bratem za młodych czasów. Nigdy nie interesowały mnie lalki, wolałam czołgi, samoloty, okręty, w sumie zostało mi do dziś :P. Mój synek ma tego całe mnóstwo, a ja bawię się razem z nim. No dobrze, ale do rzeczy jeśli chodzi o samoloty, łodzie podwodne i czołgi to sprawdź sobie ofertę sklepu internetowego Revell :) Myślę, że nie powinieneś się zawieść :) Ja kupuje tam modele od dłuższego czasu i za każdym razem z zafascynowaniem składam nowe, moje małe "dzieła sztuki" :D. Chyba nigdy mi się to nie znudzi, ale przynajmniej dzięki temu moje dziecko ma zabawę :D
- maciek z klanu
revella pamietam z poczatku lat 90tych, teraz jak trohe poczytalem to ludzie pisza ze raczej srednie modele maja. ale pewnie od nich zaczne. za mlodego skladalem tego mnostwo, tylko nigdy nie umialem fajnie pomalowac. moze teraz nadszedl czas. bo jak widze niektorych gosci na jutup to glowa mala co za masakrycznie zajebiste rzeczy im wychodza.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- dr Kill
- postuje jak opętany!
W takim razie co nie jest? Bo mi się zawsze wydawało, że to właśnie to wymagało dużo cierpliwości i zdolności manualnych, których zawsze mi brakowało ;DOlo pisze:
- booshee
- postuje jak opętany!
w tym roku chcę się za to zabrać
tylko dla prawdziwych popierdoli

1.75m długości
http://www.sulaco.cz/home.html" onclick="window.open(this.href);return false;
w dziale download wszystkie arkusze i wskazówki
a tutaj ten sam model zeskalowany do 2.60 m :O

tylko dla prawdziwych popierdoli

1.75m długości
http://www.sulaco.cz/home.html" onclick="window.open(this.href);return false;
w dziale download wszystkie arkusze i wskazówki
a tutaj ten sam model zeskalowany do 2.60 m :O

- COFFIN
To musiałbyś posiedzieć 'trochę' nad czymś takim:dr Kill pisze:W takim razie co nie jest? Bo mi się zawsze wydawało, że to właśnie to wymagało dużo cierpliwości i zdolności manualnych, których zawsze mi brakowało ;DOlo pisze:

'Come the Blessed Madness'
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
Fajne. Trzeba niestety mieć czas na takie coś. Brak małych dzieci też wydaje się konieczny. :)
-
- w mackach Zła
Hehe fakt :)Wasyl pisze:Fajne. Trzeba niestety mieć czas na takie coś. Brak małych dzieci też wydaje się konieczny. :)