BŚT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
BŚT
Znalazłem w szafce "Ćwiczebny zestaw środków trujących" z pieczątką z grudnia 1961. M.in. kwas pruski, tabun, dwufosgen i inne, łącznie 10 rodzai. Większość pewnie już "przeterminowana". Ktoś się orientuje w jaki sposób można się tego pozbyć bez uśmiercania sąsiadów? Można to legalnie sprzedać, a może lepiej odnieść do jakiegoś punktu zbiórki odpadów?
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BŚT
Jak masz w tym zestawie kwas lysergikowy to ja chętnie odkupię.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Sybir
Gdybym był na Twoim miejscu, poszedłbym z tym zestawem na koncert Iperyt, ewentualnie na zbliżający się występ Toxic Holocaust. Tak dla klimatu ;-)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Czego to ludzie nie trzymają po szafkach.... Najprawdopodobniej jest to zestaw imitacji środków bojowych, który miał służyć do zapoznania się żołnierzy z zapachem i wyglądem BST, więc pewnie sąsiadów nie potrujesz. Z tym że głowy nie dam - chociaż zdziwiłbym się gdybyś miał prawdziwe próbki środków bojowych. Granat, pocisk moździerzowy, proch - to można znaleźć w lesie, natomiast gazy bojowe raczej nie widzą mi się aby bez żadnego zabezpieczenia leżały sobie na wierzchu, skąd każdy żołnierz mógłby zabrać je sobie do domu na pamiątkę zasadniczej służby. W każdym razie - nie wąchaj, nie kosztuj.
- Lykantrop
Nie wiem jak teraz, ale w latach 90 to mój emerytowany już wujaszek mógł sobie z magazynów wynosić wszystko, od masek gazowych, bulletbeltów po broń i m.in. gazy bojowe. Nikt sobie wtedy dupy nie zawracał inwentarzem, a nawet jeśli to wystarczyła flaszka, żeby pogubiło się referentowi w liczbach :) Jeśli chodzi o substancje trujące to kiedyś zwiedzając ruiny po fabryce chemicznej w Policach odnalazłem walizki pełne smakołyków z informacją "Achtung! Giftig!". Do dzisiaj nie wiem co tam było, ale biorąc pod uwagę, że preparowano tam m.in. V1 i V2 to podejrzewam, że przy dobrym rozmachu można by było tym załatwić sporo truchła :D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Tak właśnie mi się wydaje. Poza tym przez te wszystkie lata większość z nich pewnie straciła swoje cudowne właściwości..Nasum pisze:Najprawdopodobniej jest to zestaw imitacji środków bojowych, który miał służyć do zapoznania się żołnierzy z zapachem i wyglądem BST, więc pewnie sąsiadów nie potrujesz
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
- __________
- zaczyna szaleć
podobne sprawy jumało się z lekcji PONasum pisze:Czego to ludzie nie trzymają po szafkach.... Najprawdopodobniej jest to zestaw imitacji środków bojowych, który miał służyć do zapoznania się żołnierzy z zapachem i wyglądem BST, więc pewnie sąsiadów nie potrujesz. Z tym że głowy nie dam - chociaż zdziwiłbym się gdybyś miał prawdziwe próbki środków bojowych. Granat, pocisk moździerzowy, proch - to można znaleźć w lesie, natomiast gazy bojowe raczej nie widzą mi się aby bez żadnego zabezpieczenia leżały sobie na wierzchu, skąd każdy żołnierz mógłby zabrać je sobie do domu na pamiątkę zasadniczej służby. W każdym razie - nie wąchaj, nie kosztuj.
До свидания Mother Fuckers