HOODED MENACE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: HOODED MENACE
Dużo fajne granie, zresztą ten kolo gra(ł) w samych fajnych kapelach 

-
- mistrz forumowej ceremonii
dostalem od zespolu jakis ich material,na poczatku wszystko ok,ciezko,przytlaczajaco,smoliscie,ale pozniej tak jakos emocje opadaja i nie chce sie do tego wracac,dobre,poprawne granie ale nic wiecej,no ,dla mnie przynajmniej...
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- YNKE
- w mackach Zła
mają potencjał chłopaki no i wokalista daje radę, no i masz rację szybko się ta płyta w sumie nudzi[V] pisze:dostalem od zespolu jakis ich material,na poczatku wszystko ok,ciezko,przytlaczajaco,smoliscie,ale pozniej tak jakos emocje opadaja i nie chce sie do tego wracac,dobre,poprawne granie ale nic wiecej,no ,dla mnie przynajmniej...
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- twoja_stara_trotzky
fajne, ale szybko się nudzi 

- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
zajebiste granie, ale już do nich nie wrócę.
-
- weteran forumowych bitew
Z kapel w których udziela bądź udzielał się Lasse Pyykko znacznie lepiej robi mi ACID WITCH (aktualnie już go tam nie ma, ale to detal). HM w sumie też fajne, raz na jakiś czas lubię posłuchać - spustów nie zaliczam, ale jestem ciekaw dalszych wydawnictw.
Ostatnio zmieniony 09-03-2010, 23:51 przez Baton, łącznie zmieniany 1 raz.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Mnie poniosło i sobie zamówiłem płytę. Z tym, że szybko się nudzi raczej nie będę miał problemu, bo i tak nie jest to muzyka, której będę słuchać zbyt często. I tak przy ilości muzyki, której słucham 'często' jest pojęciem bardzo względnym.twoja_stara_trotzky pisze:fajne, ale szybko się nudzi
- aginsiak
- w mackach Zła
No a nowa płyta za kilkanaście dni.Pierwszy album moze troche milu na dłuższą mete ale 7 cali demo zamiata.Achchch ,że aż westchnę wkleje okładke nadchodzącego płyciwa bo jest przeurocza

z zestawu Pyykko "Fresco Lungs" jak zawsze numer jeden.Numer dwa to płyta Vacant Coffin.Bardzo solidne napierdalanie

z zestawu Pyykko "Fresco Lungs" jak zawsze numer jeden.Numer dwa to płyta Vacant Coffin.Bardzo solidne napierdalanie
- Mol
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
- aginsiak
- w mackach Zła
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Już szukam. Debiut zajebisty, więc i tego samego oczekuje po nowej płycie.
I jak, lepsze niż debiut? Warto dać 50zł? Debiut już mam i jestem bardzo zadowolony. Nie jest to coś, czego mógłbym słuchać zbyt często, ale jak będę miał ochotę na death/doom to 'Fulfill The Curse', wraz z kilkoma klasykami, znajdzie się w grupce płyt, do których wtedy wrócę.AroHien pisze:Już szukam. Debiut zajebisty, więc i tego samego oczekuje po nowej płycie.
- Adrian696
moim zdaniem dwójka jest lepsza... jest bardziej... bardziej posępna, bardziej walcowata, bardziej ponura, cięższa, brzmienie bardziej grobowe... przesłuchałem juz kilkanaście razy i w takim klimacie absolutny majstersztyk...Conflagrator pisze:I jak, lepsze niż debiut? Warto dać 50zł? Debiut już mam i jestem bardzo zadowolony. Nie jest to coś, czego mógłbym słuchać zbyt często, ale jak będę miał ochotę na death/doom to 'Fulfill The Curse', wraz z kilkoma klasykami, znajdzie się w grupce płyt, do których wtedy wrócę.AroHien pisze:Już szukam. Debiut zajebisty, więc i tego samego oczekuje po nowej płycie.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
To dobrze się składa, bo dosłownie jakieś 2 minuty temu postanowiłem, że wezmę w ciemno i kliknąłem 'kup teraz'Adrian696 pisze:moim zdaniem dwójka jest lepsza... jest bardziej... bardziej posępna, bardziej walcowata, bardziej ponura, cięższa, brzmienie bardziej grobowe... przesłuchałem juz kilkanaście razy i w takim klimacie absolutny majstersztyk...Conflagrator pisze:I jak, lepsze niż debiut? Warto dać 50zł? Debiut już mam i jestem bardzo zadowolony. Nie jest to coś, czego mógłbym słuchać zbyt często, ale jak będę miał ochotę na death/doom to 'Fulfill The Curse', wraz z kilkoma klasykami, znajdzie się w grupce płyt, do których wtedy wrócę.AroHien pisze:Już szukam. Debiut zajebisty, więc i tego samego oczekuje po nowej płycie.

-
gdzie to można kupic ?
-
allegro.ja juz zakupiłem obie.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
No to zacieram łapiszony. Mam nadzieje, że już w tym tygodniu będzie okazja się przekonać. Ale jestem właściwie pewien,że się nie mylisz-hehe.Adrian696 pisze:moim zdaniem dwójka jest lepsza... jest bardziej... bardziej posępna, bardziej walcowata, bardziej ponura, cięższa, brzmienie bardziej grobowe... przesłuchałem juz kilkanaście razy i w takim klimacie absolutny majstersztyk...
A swoją drogą nie przestaje mnie zaskakiwać fakt, że w Polsce te płyty są nadal droższe, bo z tego co widziałem na allegro stoją po 50 zyli a tu, przeliczając, kosztowała mnie niecałe 40 zł.
-
never cross the dead- po prostu zajebisty album.może być jednym z moich ulubionych z tego roku.
-
AroHien pisze:No to zacieram łapiszony. Mam nadzieje, że już w tym tygodniu będzie okazja się przekonać. Ale jestem właściwie pewien,że się nie mylisz-hehe.Adrian696 pisze:moim zdaniem dwójka jest lepsza... jest bardziej... bardziej posępna, bardziej walcowata, bardziej ponura, cięższa, brzmienie bardziej grobowe... przesłuchałem juz kilkanaście razy i w takim klimacie absolutny majstersztyk...
A swoją drogą nie przestaje mnie zaskakiwać fakt, że w Polsce te płyty są nadal droższe, bo z tego co widziałem na allegro stoją po 50 zyli a tu, przeliczając, kosztowała mnie niecałe 40 zł.
płyty są droższe bo po prostu mamy dodatnie PKB, lepiej zarabiamy, nawet pogodę mamy lepszą.