GOREAPHOBIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Block69
- zahartowany metalizator
GOREAPHOBIA
No to jadymy dalej death metalowo. W tym roku ukaże sie debiutancka płyta GOREAPHOBIA "Mortal Repulsion" i ma spore szanse pozamiatać konkurencje. W międzyczasie polecam nabyć świetną kompilacje "Vile Beast of Abomination".
Tutaj zapowiedź debiutu w postaci "Amulet Of Damnation" i 3 wcześniejsze numery.
http://www.myspace.com/goreaphobia
Tutaj zapowiedź debiutu w postaci "Amulet Of Damnation" i 3 wcześniejsze numery.
http://www.myspace.com/goreaphobia
PENIS METAL
-
- zaczyna szaleć
Re: GOREAPHOBIA
Aż dziw że dopiero teraz topic o tych miazgatorach...
Nową płytkę można brać w ciemno,zresztą wystarczy posłuchać tego nowego wałka...
Nową płytkę można brać w ciemno,zresztą wystarczy posłuchać tego nowego wałka...
- Mental
- weteran forumowych bitew
Nawet nie wiedzialem, ze juz wyszla... wie ktos gdzie mozna to kupic w PL?
Block, zapomniales dodac, ze ( powolujac sie na Wikipedie) to najstarszy metalowy zespol swiata: "Formed in 1887, Goreaphobia was one of the first death metal bands to emerge from the Philadelphia scene."
edit: w sumie to chyba jeszcze nie wyszla....
Block, zapomniales dodac, ze ( powolujac sie na Wikipedie) to najstarszy metalowy zespol swiata: "Formed in 1887, Goreaphobia was one of the first death metal bands to emerge from the Philadelphia scene."

edit: w sumie to chyba jeszcze nie wyszla....
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Nowe kawałki na "Vile Beast of Abomination" są tak zajebiste że nie mam najmniejszych obaw czy nowa płyta będzie dobra. Druga sprawa, że fakt reaktywacji tego zespołu jest nieco dziwny, ponoć też wywali już McEntee'a ze składu, ciekawe w końcu kto na "debiucie" będzie na gitarze?
- Husar
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Jednak nieco poniżej oczekiwań. Nie chcę przez to napisać, że to słaba płyta ale spodziewałem się lepszej. Za duzo jest tu black metalu za mało obskurnego i równocześnie połamanego death. Będę się jeszcze katował wiec może moja opinia się jeszcze nieco zmieni.
- Husar
Takie same uczucia jak narazie mam. Jest to plyta dobra, i tylko tyle, jednak spodziewalem sie wiecej. Plyta jest malo zroznicowana. Brakuje troche thrashdeathowej przebojowosci. Momentami mam wrazenie, ze to odrzucone kawalki z sesji Once Upon The Cross
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
W środę kupiłem wreszcie Mortal Repulsion. Póki co jestem w tracie 4 przesłuchania i przy obecnej tendencji mogę się niebawem spodziewać petardy prosto w twarz.
O co zatem chodzi w tym narzekaniu?
O co zatem chodzi w tym narzekaniu?
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
coś jak z World Painted Blood tylko wtedy wszyscy sie brandzlowali a po miesiącu zapomnieli, teraz będzie odwrotnie
In a world of compromise...some don't
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
No ja dopiero te parę dni temu usłyszałem, więc tym bardziej jestem zdziwiony, bo za bardzo nie wiem co w tym materiale jest nie tak, żeby mówić o nim w kategoriach wielkiego rozczarowania.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
zarzut o brak zróżnicowania to chyba opinia człowieka, który przesłuchał to raz jednym uchem
pamiętam, że jak włączyłem to pierwszy raz to też poczułem lekki zawód - ale to sprawa niezbyt efektownego, przymulonego brzmienia - same utwory są natomiast doskonałe i w tej chwili nie wyobrażam już sobie tego krążka z takim brzmieniem jak np. nowe kawałki z "Vile beast..." - kurewsko by się to gryzło
pamiętam, że jak włączyłem to pierwszy raz to też poczułem lekki zawód - ale to sprawa niezbyt efektownego, przymulonego brzmienia - same utwory są natomiast doskonałe i w tej chwili nie wyobrażam już sobie tego krążka z takim brzmieniem jak np. nowe kawałki z "Vile beast..." - kurewsko by się to gryzło
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Gore_Obsessed
Jeszcze poprzedniej nie słyszałem... Leży do gdzieś w PL za normalne piniondze?
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Ja słucham w sumie tylko `Omen Of Masochism` mcd moje ulubione ich nagranie.
Destroy your life for Noisecore!
- ultravox
Dla mnie debiut jest znakomity i w zasadzie jak już mam ich słuchać, to sięgam właśnie po "Mortal Repulsion". Sporo sobie obiecuję po ich nowej płycie. Dobrze, że odeszli z Ibex Moon, bo inaczej ten album ukazałby się pewnie za 5 lat.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Debiut na zdecydowany +, dlatego czekam na powyższy album z dużymi nadziejami.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Logo zjebali, tracklista dobra, zobaczymy jak muzyka!
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
generalnie ta okładka jakaś nijaka jest
- ultravox
-
- mistrz forumowej ceremonii