Równie pięknie, ze smakiem, uwzględnijącego cały dorobek danego zespołu i prawdziwego dzieła sztuki,
jakim niewątpliwie jest, wydawnictwa dotychczas nie było!!! Wielki szacunek dla Fernando Ribeiro, wszystkich
aktualnych i byłych członków Moonspell i wydawców-naszego MMP (trzeba to tutaj przyznać) na licencji Century Media za nie, zwłaszcza, że nie zapomnieli o swoich niezwykle chlubnych początkach-próbę do demo zagrali jak grindowcy/thrasherzy, 1-szy koncert w makijażach blackmetalowych ubrani na czarno za wyjątkiem Fernando
(lubił w tych czasach wystepować w białej koszuli z czarną peleryną i bardzo specyficznym makijażem),
który miał wtedy dodatkowo bardzo specyficzny pseudonim-Langsuyar Tenebrarum Rex, z pentagramami
i odwróconymi krzyżami, następny koncert zamiszczony tutaj jest po najlepszym moim zdaniem ich materiale, czyli minialbumie Under The Moonspell, a jeszcze przed najlepszym 1-szym albumem-ma niesamowitą atmosferę z udziałem pięknej tancerki, która pełni tu rolę Vampirii (supportowali wtedy w 94-tym roku Cradle Of Filth), potem jest koncert z trasy, gdzie byli supportem Napalm Death w 95-tym roku, dwa koncerty z 96-go roku-4 utwory
z koncertu w krakowskim studiu Krzemionki, a zaraz potem znakomity koncert z Dusseldorfu promujacy 1-szy album w całości z prezentacją premiorowego wówczas kawałka z 2-go albumu...

Z resztą każdy kto zechce zapozna się osobiście-a jest co oglądać, bo cały materiał dvd trwa ponad 7 godzin i jest ujęty chronologicznie, w interesujacej i w dopracowanej do perfekcji formie!!! Ten podwójny DVD BOOD z CD kosztuje w Saturnie 92,90 zł, samo dvd 64,90 zł, a samo cd 44,90, ale zdecydowanie polecam to 1-sze wydanie!!! Osobiście kupiłem przedostatnią sztukę i jestem z tego zakupu naprawdę niesamowicie zadowolony!!!:-)))