MARTIRE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
MARTIRE
Przy okazji tematu o ABOMINATOR Adrian poruszył wątek lenistwa australijskich kapel. Coś jest na rzeczy, tu kolejny przykład. Ta rzygająca żółcią na wszystkie świętości świata banda pokurwieńców po DWUDZIESTU latach istnienia w tym roku wydaje swój debiutancki album. Na My Space nic, na stronie oficjalnej ostatnie niusy sprzed... czterech lat. Wydaje to Nuclear War Now!, chcę to mieć jak najszybciej. Jeśli ktoś trafi na jakieś informacje proszę się podzielić.
Polecam zwrócić na nich uwagę.
Polecam zwrócić na nich uwagę.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Re: MARTIRE
Pamiętam, że zwróciłem na nich uwagę przy splicie z Throneum (to to samo Martire mam nadzieję
?) i spodobało mi się dużo bardziej niż krajanie. Które ich wydawnictwo do tej pory jest najbardziej warte uwagi drogi Mańku?

Give birth to something dead
Give birth to something old
- Gore_Obsessed
Skoro masz "United in Hell" to niewiele Ci pozostało do zebrania... ;) W zasadzie tylko MCD z '91. Gdzieś tam go kupić można. Reszta to jakieś materiały z kilkoma minutami muzyki. Wydano jeszcze (podobno) kompilację 15 lat temu, ale ja tego na oczy nie widziałem. Dlatego tak bardzo czekam na ten pełnoczasowy debiut.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
A epka "Martire" dla NWN to reedka tej z '91 czy coś innego?
EDIT: już wiem, dobra ona jest?
EDIT: już wiem, dobra ona jest?
Give birth to something dead
- Gore_Obsessed
Dobra, choć materiał ze splitu z THRONEUM bardziej poniewiera.
Martire bardzo dobry jest, ale słyszałem niewiele, bo też niewiele w sumie nagrali. Teraz pytanie, a mianowicie - co to jest http://www.metal-archives.com/release.php?id=162881 ?? To jest normalny, pełnoczasowy album? Kiedyś było na allegro i licytowałem sobie, ale chyba była to aukcja gościa z GID i chuj ją strzelił zanim się skończyła. Słyszał to kto?
- Maleficio
- Kontakt:
Tak, normalny album i jest zajebisty!Warcrimer pisze:Martire bardzo dobry jest, ale słyszałem niewiele, bo też niewiele w sumie nagrali. Teraz pytanie, a mianowicie - co to jest http://www.metal-archives.com/release.php?id=162881 ?? To jest normalny, pełnoczasowy album? Kiedyś było na allegro i licytowałem sobie, ale chyba była to aukcja gościa z GID i chuj ją strzelił zanim się skończyła. Słyszał to kto?
- Maleficio
- Kontakt:
http://www.nwnprod.com/catalog/advanced ... re&x=6&y=9
To to jest nowy album czy reedycje "Martire" MCD na LP?
To to jest nowy album czy reedycje "Martire" MCD na LP?
- Set
- postuje jak opętany!
Mam tylko split z Throneum, jest zajebisty, kopie dupsko jak należy. Co do linków powyżej to chyba jednak jest reedycja mcd z '91-go, zresztą cos tu jest pojebane, bo na stronie NWN ewidentnie widac 6 tytułów, a na MA przy tej samej okładce są tytuły z pełnej płyty (10). Swego czasu na allegro ktos sprzedawał split ep z Angelcorpse... słyszał ktoś?
NECRO SKINS SOCIETY
- Gore_Obsessed
Ni chuja, nie wydali.Gore_Obsessed pisze:Ta rzygająca żółcią na wszystkie świętości świata banda pokurwieńców po DWUDZIESTU latach istnienia w tym roku wydaje swój debiutancki album.
Nieprawda.Gore_Obsessed pisze:Dobra, choć materiał ze splitu z THRONEUM bardziej poniewiera.
- Gore_Obsessed
http://www.pagan-records.com/webshop/sh ... e-MCD/1061
Kupować, katować i się delektować. Te 15 minut ma moc 15 megaton. Dla fanów "Black force domain", "Evoking the abomination", "Hammer of gods", "Mutiny of death".
Kupować, katować i się delektować. Te 15 minut ma moc 15 megaton. Dla fanów "Black force domain", "Evoking the abomination", "Hammer of gods", "Mutiny of death".
- ultravox
Słuchajcie Mańka. Ta epka to jeden z najlepszych materiałów w tej stylistyce, bezlitosny atak dźwiękiem.
- metalized
- weteran forumowych bitew
Echhh tylko kupować kupować. Mam tylko split z Trumneum i zawsze mam kapelę w obserwowanych od tamtej pory ale wiadomo jak jest tyle innych tytułów, że jakos zawsze spierdoli.Gore_Obsessed pisze:http://www.pagan-records.com/webshop/sh ... e-MCD/1061
Kupować, katować i się delektować. Te 15 minut ma moc 15 megaton. Dla fanów "Black force domain", "Evoking the abominantion", "Hammer of gods", "Mutiny of death".
P.J.E.C.
Tak jest. W sumie znałem od dawna, ale dopiero kilkanaście dni temu wciągnąłem to za bajońską sumę 10zł. Brzmi to jak stary Possessed doprawiony wkurwieniem wczesnego Napalm Death.ultravox pisze:Ta epka to jeden z najlepszych materiałów w tej stylistyce, bezlitosny atak dźwiękiem.
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Ja może rzeczywiście jestem najebany i jebnięty na raz w tym momencie - nie przeczę... Ćwiczę przed ważnym piątkiem przecież piwem i domowym winem... Ale czy Maniek nie cytuje czasem Mańka? :) Kłócąc się jednocześnie?! :))Gore_Obsessed pisze:Ni chuja, nie wydali.Gore_Obsessed pisze:Ta rzygająca żółcią na wszystkie świętości świata banda pokurwieńców po DWUDZIESTU latach istnienia w tym roku wydaje swój debiutancki album.
Nieprawda.Gore_Obsessed pisze:Dobra, choć materiał ze splitu z THRONEUM bardziej poniewiera.
Lubię Mańka. Maniek jest fajny!
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
-
:DDD rozdane
- ultravox
Sample z debiutanckiego długograja
Bardzo dobre.
Bardzo dobre.
-
- w mackach Zła
Dwoch desekratorow z Martire ma tez od niedawna bardzo fajny Heavy Metalowy zespol - Johnny Touch. Wydali na razie 1 demo "Fight for it", zapowiadany tez jest od jakiegos czasu split z Doomed Beast u Patricka z Iron Bonehead. Moze troche za wczesnie o tym mowic, ale za pewnie ok. 3, 4 miesiace, jak tylko zespol dopracuje nagrania, wydam im split 7"EP z kanadyjskim Stryker. Ogolnie zajebista rzecz, a panom nalezy sie szacunek za granie w takich kapelach jak Martire, StarGazer, Cauldron Black Ram, czy wczesniej w Portal.