Ketha
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- karabin
- zaczyna szaleć
-
- postuje jak opętany!
-
- postuje jak opętany!
- Adrian696
- zahartowany metalizator
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Wiesz, to wynika z mentalności, generalnie odróżniam ten gatunek, ale jak coś jest chujowe i próbuje imitować metal - albo nawet nie próbuje i gra powiedzmy ciężko, to po prostu tak to nazywam - uważam to za obrazę zarówno "zespołu" jak i "gatunku" jaki wykonuje.Adrian696 pisze:troche pojechales - ja sobie zapodam caly albumik bo to co na myspace jest obiecujace... hc nie uswiadczylem....Czesław pisze:Co to kurwa jest? Techno wymieszane z dreadami i chujowym hc?
-
- postuje jak opętany!
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
-
- postuje jak opętany!
a ty myślisz, że jak wstawisz kilka słów, które poznałeś na polskim w liceum będziesz bardziej wiarygodny? Zamiast pierdolenia naucz się mysleć. Ze mną nie musisz się dyskutować, cokolwiek to znaczy. Po prostu śmieszy mnie, jak gówniarz chce byc starszy stażem i obyciem od faktycznie starszych. 'Trochę' smiesznie, jak się czyta twoje woje o czystość metalu i to, co jedynie słusznego w nim jest. Dopierdalasz ludziom, którzy słuchają tej muzy zanim pierwszy raz się zesrałeś, że przestaną tego słuchać, założą spodenki, bla, bla, bla, a ciekawe kiedy sam tak zrobisz ;] I ciekaw jestem, czy takim kozakiem jesteś na żywo ;] bo dużo pierdzisz w internecie - TYLKO w internecie
-
- postuje jak opętany!
- longinus696
- zahartowany metalizator
-
- świeżak
http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... D=21282662
podobne klimaty ale w lepszym wydaniu. moim zdaniem przynajmniej
podobne klimaty ale w lepszym wydaniu. moim zdaniem przynajmniej
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Przecież ja do liceum mam jeszcze 3 klasy gimnazjum i dwie podstawówki. Pozatym przepraszam, może wiesz, przebijemy sobie piątkę, a ja tobie poprzytakuję na każde zdanie, zostaniemy kumplami, wiesz będzie fajnie, może wymienimy się numerami gg?Some serious shit? pisze:a ty myślisz, że jak wstawisz kilka słów, które poznałeś na polskim w liceum będziesz bardziej wiarygodny? Zamiast pierdolenia naucz się mysleć. Ze mną nie musisz się dyskutować, cokolwiek to znaczy. Po prostu śmieszy mnie, jak gówniarz chce byc starszy stażem i obyciem od faktycznie starszych. 'Trochę' smiesznie, jak się czyta twoje woje o czystość metalu i to, co jedynie słusznego w nim jest. Dopierdalasz ludziom, którzy słuchają tej muzy zanim pierwszy raz się zesrałeś, że przestaną tego słuchać, założą spodenki, bla, bla, bla, a ciekawe kiedy sam tak zrobisz ;] I ciekaw jestem, czy takim kozakiem jesteś na żywo ;] bo dużo pierdzisz w internecie - TYLKO w internecie