MISTRESS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Mental
- weteran forumowych bitew
MISTRESS
Kapela kolesi z Anaal Nathrakh... Nie wiem jak dokładnie określic to co grają Angole, ale dają radę. Znam "The Chronovisor" i "In Disgust we Trust", płyty które w sam raz nadają się jako soundtrack do alkoholowej imprezy. Znacie, lubicie, czy sracie na nich, bo to pozerzy?
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
- longinus696
- zahartowany metalizator
[quote][i]Wysłane przez Mental[/i]
Nie wiem jak dokładnie określic to co grają Angole [/quote]
To jest, kurwa, METAL !
"In Disgust..." to świetna płyta. Długo ją katowałem i wciąż do niej wracam (tzn. ona wraca do mnie mimo, że ją katowałem).
Gdyby nagrywano więcej takich albumów może wymarliby wszyscy goci (gacie ?) i gotki (gatki ?).
Pastisz Bruca Dickinsona w kawałku "Static" rozpierdala. Punkowe rytmy toże. Wokale w "Whiskey Tastes Better" to szaleństwo.
Generalnie wóda, deprawacja, smród rzygowin i uryny... Chamstwo, prostactwo i... mistrzostwo.
Nie wiem jak dokładnie określic to co grają Angole [/quote]
To jest, kurwa, METAL !
"In Disgust..." to świetna płyta. Długo ją katowałem i wciąż do niej wracam (tzn. ona wraca do mnie mimo, że ją katowałem).
Gdyby nagrywano więcej takich albumów może wymarliby wszyscy goci (gacie ?) i gotki (gatki ?).
Pastisz Bruca Dickinsona w kawałku "Static" rozpierdala. Punkowe rytmy toże. Wokale w "Whiskey Tastes Better" to szaleństwo.
Generalnie wóda, deprawacja, smród rzygowin i uryny... Chamstwo, prostactwo i... mistrzostwo.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gore_Obsessed
- longinus696
[quote][i]Wysłane przez Gore_Obsessed[/i]
Przesłuchałem ostatnio jeden album i nie zachęciło mnie to do zakupu pomimo bardzo atrakcyjnej ceny. [/quote]
Nie dziwię się. Granie zupełnie nie w Twoim stylu.
Przesłuchałem ostatnio jeden album i nie zachęciło mnie to do zakupu pomimo bardzo atrakcyjnej ceny. [/quote]
Nie dziwię się. Granie zupełnie nie w Twoim stylu.
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
- longinus696
[quote][i]Wysłane przez Pi[/i]
chłopieniu:) [/quote]
"Are You trying to offend me"?
chłopieniu:) [/quote]
"Are You trying to offend me"?
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
- Gore_Obsessed
Kupiłem i mi się podoba. :)Wysłane przez longinus696Nie dziwię się. Granie zupełnie nie w Twoim stylu.Wysłane przez Gore_Obsessed
Przesłuchałem ostatnio jeden album i nie zachęciło mnie to do zakupu pomimo bardzo atrakcyjnej ceny.
Ale nie wiem czy Mental pisał o tym samym zespole, bo to co ja słyszę to za cholerę do żadnej imprezy się nie nadaje.
Na stypę za skoczne, na potańcówkę za ciężkie i rozwrzeszczane.
Największe wrażenie wywarł na mnie chyba kończący płytę, najdłuższy ze stawki "Lord Worm".
MISTRESS to dla mnie coś nowego, bo ja w ogóle takiej (no właśnie: jakiej?) muzyki nie słucham. Taki spasiony hardcore zataczający się na boki od ilości wypitych trunków od czasu do czasu wydający z siebie w delirce przeraźliwe, pijackie wrzaski. ;)
Taki styl grania ma jakąś nazwę w ogóle? Co to jest, ktoś wie? To chyba stosunkowo nowe podejście do muzyki ekstremalnej?
Trochę przypomina mi projekty w których udzielał się Craig Pillard po opuszczeniu INCANTATION.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Mental
- weteran forumowych bitew
Ale nie wiem czy Mental pisał o tym samym zespole, bo to co ja słyszę to za cholerę do żadnej imprezy się nie nadaje.
(...)[b]zataczający się na boki od ilości wypitych trunków od czasu do czasu wydający z siebie w delirce przeraźliwe, pijackie wrzaski.
[/b][/quote]
O taka wlasnie impreze mi chodzilo...
Największe wrażenie wywarł na mnie chyba kończący płytę, najdłuższy ze stawki "Lord Worm".
[/quote]
No tu pewnie piszesz o debiucie.... Posluchaj sobie kolejnych dwoch albumow, ktore rzucaja "Mistress" na ziemie i kopia lezaca.
(...)[b]zataczający się na boki od ilości wypitych trunków od czasu do czasu wydający z siebie w delirce przeraźliwe, pijackie wrzaski.

O taka wlasnie impreze mi chodzilo...
[/quote]
No tu pewnie piszesz o debiucie.... Posluchaj sobie kolejnych dwoch albumow, ktore rzucaja "Mistress" na ziemie i kopia lezaca.
You may raise your chalice of nothing
- Set
- postuje jak opętany!
Posluchaj sobie kolejnych dwoch albumow, ktore rzucaja "Mistress" na ziemie i kopia lezaca. [/quote]
Jak gdzieś znajdę kolejną za 4.99 zł to posłucham.
[/quote]
łoż kurwa! a gdzie takie ceny mają?
np; slyszalem kilka numerow na roznych skladankach, jak dla mnie jest to calkiem niezle. w calosci niestety nie slyszalem jeszcze ani jednej plyty, wiec wiecej nie pisze
Posluchaj sobie kolejnych dwoch albumow, ktore rzucaja "Mistress" na ziemie i kopia lezaca. [/quote]
Jak gdzieś znajdę kolejną za 4.99 zł to posłucham.

łoż kurwa! a gdzie takie ceny mają?
np; slyszalem kilka numerow na roznych skladankach, jak dla mnie jest to calkiem niezle. w calosci niestety nie slyszalem jeszcze ani jednej plyty, wiec wiecej nie pisze
-
- postuje jak opętany!
- Gore_Obsessed
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
-
- zaczyna szaleć