03-10-2006, 13:02
[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
Dodaj jeszcze, że pierwszoligowa to dla Ciebie ta, o której możesz poczytać w pisemkach, o której rozmawiają Twoi kumple, ta o którą dba lepiej wytwórnia. Jednym słowem - nie szukasz dla siebie muzyki, tylko bierzesz to co Ci podają na talerzu. Można i tak.. [/quote]
Tak się składa że większość z moich znajomych nie słucha metalu. Jedynie trotzky się ostał:) A jego gust zdążyłeś już poznać.
Nie wiem o jakich pisemkach mówisz, unikam prasy "branżowej" (jedynie mega-sin rules, choć spazmy jednego osobnika - pozdrowienia!!! - nad wszystkim co ma nazwę 'retro' i 'old school' są co najmniej dziwne). Metal hammera nigdy nie tknąłem, Mystica nabyłem ostatni raz z 5 lat temu (rebel extravaganza na okładce), T'all kupuję sporadycznie (ostatnio dla wywiadu z CF i cd Blinddead). Szkoda że nie wychodzą już Infernal Death, Sadistic czy Wolfpack, a nawet Bad Taste. To tyle w temacie pisemek
Szukam zespołów, mam cały dysk zapełniony mp3:)
Maryś, nie unoś się, po prostu wg mnie Halloween to bieda, a kawałki zamieszczone w podanym przez Ciebie linku potwierdziły jedynie moje założenia.
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right