manieczki pisze:[youtube][/youtube]
Zajebisty koncert a za oceanem sie dzieje. Swoja drogą to merch maja wyjebisty.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
manieczki pisze:[youtube][/youtube]
Nie spiesza sie za bardzomanieczki pisze:http://iliveforonedollaraday.wordpress. ... 10/haxxan/
no ok,jestem dziadek w tych kategoriach rozpatrując,ale na gigs jakoś was młodych nie widać....chociażby na Dead Infection ostatnio w Poznaniu,gdzie pod sceną raczej dziadek Pesten mieszał...a Necrophagia,szanuję i owszem zawsze czekam....TheDude pisze:No kurwa !!! Nareszcie te dziadki odżyły nieco.
Pesten gdyby zagrała,Necro w Posen to wiesz ze trup ścieli sie gęsto :):)SODOMOUSE pisze:no ok,jestem dziadek w tych kategoriach rozpatrując,ale na gigs jakoś was młodych nie widać....chociażby na Dead Infection ostatnio w Poznaniu,gdzie pod sceną raczej dziadek Pesten mieszał...a Necrophagia,szanuję i owszem zawsze czekam....TheDude pisze:No kurwa !!! Nareszcie te dziadki odżyły nieco.
no kurwa,na wózku i z pampersem ale przyjadę....morbid pisze:Pesten gdyby zagrała,Necro w Posen to wiesz ze trup ścieli sie gęsto :):)SODOMOUSE pisze:no ok,jestem dziadek w tych kategoriach rozpatrując,ale na gigs jakoś was młodych nie widać....chociażby na Dead Infection ostatnio w Poznaniu,gdzie pod sceną raczej dziadek Pesten mieszał...a Necrophagia,szanuję i owszem zawsze czekam....TheDude pisze:No kurwa !!! Nareszcie te dziadki odżyły nieco.
Nie wiem kim są ci młodzi co nie chadzają na koncerty. Ja jestem po 30-tce i jak tylko jest jakiś konkretny gig to w miarę możliwości staram się przybyć :)SODOMOUSE pisze:no ok,jestem dziadek w tych kategoriach rozpatrując,ale na gigs jakoś was młodych nie widać....chociażby na Dead Infection ostatnio w Poznaniu,gdzie pod sceną raczej dziadek Pesten mieszał...a Necrophagia,szanuję i owszem zawsze czekam....TheDude pisze:No kurwa !!! Nareszcie te dziadki odżyły nieco.
TheDude pisze:
Nie wiem kim są ci młodzi co nie chadzają na koncerty.
u mnie grzyby też się, niekiedy , niespodziewanie kończyły { { ..lub nie zaczynały...na NECRO musisz być , to nie jest przypadkowy gig w PL a rytuał mroku i schizo...na Dead C. jedziemy po pracy , dotrzemy pewnie na czas....tomaszm pisze:Właśnie już kombinuje. Widzimy się we Wrocku, na grzyby nie dojechałem bo kierowcy nie było:)