Imperator
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Fag Slayer
- rozkręca się
- Fag Slayer
- rozkręca się
[quote][i]Wysłane przez wlood[/i]
ja też mam wydanie Pagan, całkiem zacne zresztą, sama płyta jest świetna, wokal powalający, ale znam osobę która twierdzi że to za bardzo archaiczne, jakiś pojebany delikatnie ten koleś [/quote]
a nie brzmi archaicznie?
ja też mam wydanie Pagan, całkiem zacne zresztą, sama płyta jest świetna, wokal powalający, ale znam osobę która twierdzi że to za bardzo archaiczne, jakiś pojebany delikatnie ten koleś [/quote]
a nie brzmi archaicznie?
If you hold your head still I will milk the cow
- wlood
- postuje jak opętany!
- roman
- zaczyna szaleć
Praca bębnów na "TTBT" zabija. Carol w tamtym czasie był dużo lepszym technikiem niż Docent, nie wiem jak gra dzisiaj i czy gra.
Zespół kultowy. "Necronomicon" rozpierdala, główny riff z "Eternal Might" zamiata mną po stokroć. ;) Mam ich materiał na LP i CD. Kiedyś jeszcze miałem parę rehów kiepskiej jakości.
Tak w ogóle: w przeszłości Łódź była zagłębiem zajebistych kapel jak choćby wspomniany Imperator, Neuroleprosy, Dark Opera czy Tenebris. A teraz? Teraz zostały tylko wspomnienia. ;)
Zespół kultowy. "Necronomicon" rozpierdala, główny riff z "Eternal Might" zamiata mną po stokroć. ;) Mam ich materiał na LP i CD. Kiedyś jeszcze miałem parę rehów kiepskiej jakości.
Tak w ogóle: w przeszłości Łódź była zagłębiem zajebistych kapel jak choćby wspomniany Imperator, Neuroleprosy, Dark Opera czy Tenebris. A teraz? Teraz zostały tylko wspomnienia. ;)
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- rob
- w mackach Zła
Imperator to była najlepsza polska kapela, o zdecydowanie większym potencjale niż Vader, ale to Vader dalej zaszedł. Jeśli chodz o `The time ...`to uważam,że ma zjebane brzmienie,byli jedną z pierwszych kapel które nagrywały wtedy w C.C.S(1990), a na pewno pierwszą metalową,zreszta w wywiadach póżniej Bariel stwierdził ,że koleś który wtedy ich nagrywał nie znał za dobrze studia i nie miał pojęcia jak się nagrywa kapele metalowe.Nie mniej solówki Bariela brzmią nieżle.Wielka szkoda ,że kariera ich potoczyła się tak jak sie potoczyła...
- roman
- zaczyna szaleć