Słuchać i ew. zamawiać tutaj:
https://sunlessband.bandcamp.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Ile dałeś za CD razem z pocztą?gorguts pisze::) Gdy w połowie marca pierwszy raz słuchałem tego materiału to do głowy przyszło mi pytanie czy kolega Pacjent już słyszał i czy się podoba ;) Już wszystko wiem.
Gorguts słychać w tej płycie dużo - również produkcyjnie, ale nie może być inaczej skoro nagrań dokonano w studio Colina Marstona, który wykonał również mix i master, a zrobił to jak to on- doskonale- dynamika na 9 w skali DRM Foobara2000. Nic nie męczy uszu - można słuchać godzinami. Zero loudnessu. Z bandcamp do kupienia Cd oraz ciekawostka - FLAC 24/44,1
Płyta dla wszystkich, którym dźwięki spod znaku Nero di Marte, Baring Teeth, Ad Nauseum i własnie Gorguts nie są obce, ale nie jest to tylko kopia, ale ciekawy kawał muzy i do tego kapitalnie nagrany. Bomba.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
73zł ale zamawiałem razem z kolegą po egzemplarzu więc przesyłka była na połowę.Pacjent pisze:Ile dałeś za CD razem z pocztą?gorguts pisze::) Gdy w połowie marca pierwszy raz słuchałem tego materiału to do głowy przyszło mi pytanie czy kolega Pacjent już słyszał i czy się podoba ;) Już wszystko wiem.
Gorguts słychać w tej płycie dużo - również produkcyjnie, ale nie może być inaczej skoro nagrań dokonano w studio Colina Marstona, który wykonał również mix i master, a zrobił to jak to on- doskonale- dynamika na 9 w skali DRM Foobara2000. Nic nie męczy uszu - można słuchać godzinami. Zero loudnessu. Z bandcamp do kupienia Cd oraz ciekawostka - FLAC 24/44,1
Płyta dla wszystkich, którym dźwięki spod znaku Nero di Marte, Baring Teeth, Ad Nauseum i własnie Gorguts nie są obce, ale nie jest to tylko kopia, ale ciekawy kawał muzy i do tego kapitalnie nagrany. Bomba.
A bierzesz ze mną Last Sacrament? :Dmoonfire pisze:Ktoś? Coś?
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Dam znać w niedzielę. :)Sybir pisze:A bierzesz ze mną Last Sacrament? :Dmoonfire pisze:Ktoś? Coś?
Ja chcę!Sybir pisze:Komuś jeszcze slipcase'a? :D