BABYMETAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
Nothingface
- postuje jak opętany!
BABYMETAL
http://www.ultimate-guitar.com/news/gen ... _2014.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Statystki ani szanowne komisje nie mogą się mylić. Best korea metalu.
Wkurwiające to to jest, infantylne, asłuchalne, pstrokate, pedofilskie, gejowskie i tak dalej. Ale jednak jest w tym tworze coś tak absurdalnego i mającego swój urok, że mimo to ogląda się te gówniane teledyski. No i wywołują ból dupy"prawdziwków" za co masa propsy. Nie potrafię zatem calkowicie zmieszać z błotem bądź olać to bezapelacyjne, muzyczne gówno.
Jak myślicie? Skąd się wziął fenomen Tego czegoś?
Statystki ani szanowne komisje nie mogą się mylić. Best korea metalu.
Wkurwiające to to jest, infantylne, asłuchalne, pstrokate, pedofilskie, gejowskie i tak dalej. Ale jednak jest w tym tworze coś tak absurdalnego i mającego swój urok, że mimo to ogląda się te gówniane teledyski. No i wywołują ból dupy"prawdziwków" za co masa propsy. Nie potrafię zatem calkowicie zmieszać z błotem bądź olać to bezapelacyjne, muzyczne gówno.
Jak myślicie? Skąd się wziął fenomen Tego czegoś?
- Mental
- weteran forumowych bitew
Re: BABYMETAL
albo czytelnicy Metal Sucks wybrali to dla beki, albo to tępe zjeby.
pewnie to taka "hehe ciekawostka", bo nie sądzę żeby ktoś zdrowy psychicznie był w stanie tego słuchać.Nothingface pisze: Jak myślicie? Skąd się wziął fenomen Tego czegoś?
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- Lobas
- zaczyna szaleć
Pewnie w Azji ich popularność jest porównywalna do Metalliki czy Iron Maiden.
Chelsea Bus Company
- megawat
Azjaci słyną z takich akcji. Asłuchalne, głupie i... urocze...
Mam straszną słaość do tego japońskiego kiczu.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
po prostu chcieli pokazac ile warte sa internetowe ankiety :)Mental pisze:albo czytelnicy Metal Sucks wybrali to dla beki, albo to tępe zjeby.
Guilty of being right
-
Sineater
- postuje jak opętany!
Co nie zmienia faktu, że gdyby lekko zmodyfikować postawione w artykule pytanie "What do you think? Would you rank Babymetal's self-titled debut above "Once More 'Round the Sun," ".5: The Gray Chapter" or "Bloodstone & Diamonds"?" na "Co byś wybrał, gdyby ktoś miał zrobić ci nietrafiony prezent i kupić płytę Slipknot, Mastodon, Machine Head lub Babymetal?" chyba mimo wszystko wybrałbym ten Babymetal...
-
abstract
- postuje jak opętany!
jesli mowisz o kiczu w kontekscie zamieszczonego przez ciebie utworu, to tu takowego nie ma. jest za to loop i stare shoegazy.megawat pisze:Azjaci słyną z takich akcji. Asłuchalne, głupie i... urocze...
[youtube][/youtube]
- uglak
chyba musialbym popatrzec na ceny na allegro, zeby wiedziec czego sie potem bedzie najlepiej pozbycSineater pisze:Co nie zmienia faktu, że gdyby lekko zmodyfikować postawione w artykule pytanie "What do you think? Would you rank Babymetal's self-titled debut above "Once More 'Round the Sun," ".5: The Gray Chapter" or "Bloodstone & Diamonds"?" na "Co byś wybrał, gdyby ktoś miał zrobić ci nietrafiony prezent i kupić płytę Slipknot, Mastodon, Machine Head lub Babymetal?" chyba mimo wszystko wybrałbym ten Babymetal...
Guilty of being right
- Kosturr
- zaczyna szaleć
Tricot jest zajebisty, tak z rok temu dużo w aucie tego słuchałem. Ten kawałek jest zdecydowanie lepszy:abstract pisze:jesli mowisz o kiczu w kontekscie zamieszczonego przez ciebie utworu, to tu takowego nie ma. jest za to loop i stare shoegazy.megawat pisze:Azjaci słyną z takich akcji. Asłuchalne, głupie i... urocze...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- megawat
Fajnie, że nie tylko ja tutaj znam Tricot. Ten drugi obrazek faktycznie zajebisty. :)
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- Kosturr
- zaczyna szaleć
The Dillinger Escape Plan w wersji jrock ;)megawat pisze:Fajnie, że nie tylko ja tutaj znam Tricot. Ten drugi obrazek faktycznie zajebisty. :)
- hcpig
Nikt z nas nie śledzi tej dziwnej sfery, gdzie wychowana na youtube i ajfonach młodzież słucha jakiś wynalazków mających zastąpić dawną kontrkulturę rockową, chuj wie czym tak naprawdę jest jakieś Five Finger Death Punch, nurt crabcore itp. Fakty są takie, że najbardziej znanym obecnie metalowym zespołem z Japonii nie jest Sigh ani Sabbat ani nawet jakieś glamowe łajna typu X-Japan ale to coś, coś co brzmi jak jakiś fanowski mash up pioseneczki z anime oraz groove/thrash, jeżeli chcecie być na czasie i zobaczyć jak daleko posunął się ten kuriozalny internetowy post-muzyczny post-modernizm to macie próbkę:
Włodarze Metal-Archives NIE wydali zgody na założenie temu czemuś profilu na portalu.
Włodarze Metal-Archives NIE wydali zgody na założenie temu czemuś profilu na portalu.
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
- KKK
- postuje jak opętany!
Japoński Behemoth.
- martyrdoom
- postuje jak opętany!
Widziałem kiedyś fragment występu bohaterek tematu, jako że grały na festiwalu przed Slayer. Jak dla mnie było to skrajne gówno, no ale pewnie nie zrozumiałem przekazu.
- Żwirek i Muchomorek
- postuje jak opętany!
Perkusja w tym kawałku brzmi jak moja głowa bijąca w ścianę. Łup łup łup łup. Przesłuchałem całe i mam całą głowę w wielkich, krwawiących guzach. Dawno takich tępych kwadratów nie słyszałem.
No ale tak ogólnie to jest to mi to bardzo wszystko jedno. Ani ja ani nikt na tym forum nie jest targetem dla takich produktów, znęcanie się nad tym nie ma sensu.
edit: O cholera, tego jest więcej:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_k ... cal_groups
Kurwa, koniec internetu na dzisiaj
No ale tak ogólnie to jest to mi to bardzo wszystko jedno. Ani ja ani nikt na tym forum nie jest targetem dla takich produktów, znęcanie się nad tym nie ma sensu.
edit: O cholera, tego jest więcej:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_k ... cal_groups
Kurwa, koniec internetu na dzisiaj
Przygody Batona na czarnym lądzie