BENEATH THE MASSACRE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Wachu
- rozkręca się
BENEATH THE MASSACRE
Mało słucham brutal metalu, ale ten zespół nawet coś tam dziamie, a według Was?
- P.
- postuje jak opętany!
- Bartoslav
- starszy świeżak
Ja generalnie nie lubię tego całego "nowego brutal death metalu". Jak mam ochotę posłuchać coś w tych klimatach, to zapodaję sobie płytki Suffocation, Cryptopsy, Pyrexia, Gorguts i coś tam jeszcze - generalnie starsze kapele, ale większość obecnych kapel brutal DM kojarzy mi się z bezjajowym bulgotem i bezpłciowymi wygibaskami na gitarkach. Origin jeszcze daje rade, ale też mnie jakoś specjalnie nie podnieca.
Beneath The Massacre coś tam słyszałem, rewelacji żadnych, poszło w zapomnienie.
Suffocation + Gorguts>>>>>> zupa fasolowa z puszki >>>>>>> 99,9 %obecnej sceny tzw "brutal DM"
Beneath The Massacre coś tam słyszałem, rewelacji żadnych, poszło w zapomnienie.
Suffocation + Gorguts>>>>>> zupa fasolowa z puszki >>>>>>> 99,9 %obecnej sceny tzw "brutal DM"
- P.
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez Bartoslav[/i]
Ja generalnie nie lubię tego całego "nowego brutal death metalu". Jak mam ochotę posłuchać coś w tych klimatach, to zapodaję sobie płytki Suffocation, Cryptopsy, Pyrexia, Gorguts i coś tam jeszcze - generalnie starsze kapele, ale większość obecnych kapel brutal DM kojarzy mi się z bezjajowym bulgotem i bezpłciowymi wygibaskami na gitarkach. Origin jeszcze daje rade, ale też mnie jakoś specjalnie nie podnieca.
Suffocation + Gorguts>>>>>> zupa fasolowa z puszki >>>>>>> 99,9 %obecnej sceny tzw "brutal DM" [/quote]
Nie chce mi się tego komentować. Jesteś nowy, ale będziesz pasował do tego forum idealnie.
Suffocation + Gorguts>>>>>> zupa fasolowa z puszki >>>>>>> 99,9 %obecnej sceny tzw "brutal DM" [/quote]
Nie chce mi się tego komentować. Jesteś nowy, ale będziesz pasował do tego forum idealnie.
never again
- Bartoslav
- starszy świeżak
[quote][i]Wysłane przez P.[/i]
Nie chce mi się tego komentować. Jesteś nowy, ale będziesz pasował do tego forum idealnie. [/quote]
Ale ja z wielką przyjemnością podyskutuję
mówię teraz serio - napisz, co nie podoba Ci się w mojej wypowiedzi, to ja będę mógł wtedy jakoś się ustosunkować do tego 
Po prostu wyraziłem swoją opinię - nie kręci mnie muzyka tego typu kapel, więc nie będę się na siłę podniecał czymś co mi nie leży
Nie chce mi się tego komentować. Jesteś nowy, ale będziesz pasował do tego forum idealnie. [/quote]
Ale ja z wielką przyjemnością podyskutuję

Po prostu wyraziłem swoją opinię - nie kręci mnie muzyka tego typu kapel, więc nie będę się na siłę podniecał czymś co mi nie leży

- Aron
- postuje jak opętany!
Kolejny młody gniewny przedstawiciel brutal DM z kraju pachnącego żywicą. Ich debiutancka EP-ka konkretnie mną sponiewierała, a już w tym miesiącu wychodzi pełna płyta\m/
:zaciera ręce:
:zaciera ręce:
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- Wachu
- rozkręca się
- P.
- postuje jak opętany!
-
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez P.[/i]
[quote][i]Wysłane przez haath[/i]
Kurwa znowu...jakieś byle gówno a najwięcej postów bo dziecineostrady wymieniają poglądy-do pieca z tym! [/quote]
Cooo? Ty, mały, uważaj. Jesteś tutaj od niedawna. Trochę pokory, zły metalowcu. [/quote]
Pies szczeka a karawana jedzie dalej!(mały to do kolegi...wardesekratorze)
[quote][i]Wysłane przez haath[/i]
Kurwa znowu...jakieś byle gówno a najwięcej postów bo dziecineostrady wymieniają poglądy-do pieca z tym! [/quote]
Cooo? Ty, mały, uważaj. Jesteś tutaj od niedawna. Trochę pokory, zły metalowcu. [/quote]
Pies szczeka a karawana jedzie dalej!(mały to do kolegi...wardesekratorze)
- Wachu
- rozkręca się
- Fag Slayer
- rozkręca się
- P.
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez Fag Slayer[/i]
zajebista kapela chociaż Marco Pitruzzella (czy jak mu tam) z Brain Drill, który bardzo chciałby konkurować z BTM gdzieśtam stwierdził że BTM gra z automatem... [/quote]
Z żadnym automatem. Przesadził, zazdrości. Jakby powiedzieli w pewnym radio (telewizji): szkaluje.
zajebista kapela chociaż Marco Pitruzzella (czy jak mu tam) z Brain Drill, który bardzo chciałby konkurować z BTM gdzieśtam stwierdził że BTM gra z automatem... [/quote]
Z żadnym automatem. Przesadził, zazdrości. Jakby powiedzieli w pewnym radio (telewizji): szkaluje.
never again
- Fag Slayer
- rozkręca się
-
- w mackach Zła
- north
- zaczyna szaleć
Re: BENEATH THE MASSACRE
Beneath to bardzo dobry zespolik, poluje na nich juz trochę czau, ale zawsze co innego bylo w planach. nowy album spróbuje złowić tuz po premierze.
- Mol
- zahartowany metalizator