MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- gezolucifer
- rozkręca się
- Nunfucker
- rozkręca się
- roman
- zaczyna szaleć
LOL
Nazwa OK. Zajebiscie mi sie podoba ten projekt. Staf z Crushing The Holy Trinity zamiata mna rowno. Powyzsze mp3 daje niezly przedsmak, tego co bedzie na tym mini. Szczerze to zal dupe sciska, ze to nie jest pelna plyta. Jakosciowo Mgla i KSM stawia poprzeczke wysoko i to nie tylko zespolom z tego kraju (i nie chodzi mi tylko o warstwe muzyczna).
Nazwa OK. Zajebiscie mi sie podoba ten projekt. Staf z Crushing The Holy Trinity zamiata mna rowno. Powyzsze mp3 daje niezly przedsmak, tego co bedzie na tym mini. Szczerze to zal dupe sciska, ze to nie jest pelna plyta. Jakosciowo Mgla i KSM stawia poprzeczke wysoko i to nie tylko zespolom z tego kraju (i nie chodzi mi tylko o warstwe muzyczna).
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
-
- postuje jak opętany!
- Morph
- Kontakt:
- Wieczor
- zaczyna szaleć
"Presence" jest swietne i żałować można tylko, że to tylko 3 kawałki. I jesli porównywac to z materiałem z "Crushing The Holy Trinity" to powiem tylko tyle, że jesli komus tam Mgła się podobała to na "Presence" spodoba sie tym bardziej.
"Jak długo będziesz po stronie tej stał? Jak długo będziesz w obronę brał krzyż? Jak długo będziesz nawracał do zła? Jak długo możesz oszustwem tym żyć?"
- Set
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez Nunfucker[/i]
Osobiście się na razie wstrzymam ze złożeniem zamówienia.Czekam natomiast na moje osobiste faworyty,które niebawem powinny zdominować scenę-hordy:MRÓZ,ŚNIEG,SZADŹ,KRA pozamiatają tą sceną w piździec.I nie przeszkodzi im w tym nawet wszechpotężny SZRON.Ave! [/quote]
i blastujaca Gołoledz
Osobiście się na razie wstrzymam ze złożeniem zamówienia.Czekam natomiast na moje osobiste faworyty,które niebawem powinny zdominować scenę-hordy:MRÓZ,ŚNIEG,SZADŹ,KRA pozamiatają tą sceną w piździec.I nie przeszkodzi im w tym nawet wszechpotężny SZRON.Ave! [/quote]
i blastujaca Gołoledz
- longinus696
- zahartowany metalizator
[quote][i]Wysłane przez buried_alive[/i]
duży plus za front cover w stylu niemieckiego ekspresjonizmu XIXw. [/quote]
Hmmmm.... Chyba o czymś nie wiem.
Ekspresjonizm niemiecki to ruch, który narodził się w XX w. nie w XIX.
Bardziej doszukiwałbym się tutaj wpływów symbolizmu w stylu Ensora.
duży plus za front cover w stylu niemieckiego ekspresjonizmu XIXw. [/quote]
Hmmmm.... Chyba o czymś nie wiem.
Ekspresjonizm niemiecki to ruch, który narodził się w XX w. nie w XIX.
Bardziej doszukiwałbym się tutaj wpływów symbolizmu w stylu Ensora.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
No, dzisiaj dotarło. Rzecz naprawdę zajebista. Praktycznie od 12 południa słucham tego w kółko, z małymi przerwami na herbatę, telefon od miejscowego komendanta z zapytaniem o nowych rzezimieszków i pocałunki od koleżanek z osiedla.
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
- COFFIN
[quote][i]Wysłane przez antigod[/i]
No, dzisiaj dotarło. Rzecz naprawdę zajebista. Praktycznie od 12 południa słucham tego w kółko, z małymi przerwami na herbatę, telefon od miejscowego komendanta z zapytaniem o nowych rzezimieszków i pocałunki od koleżanek z osiedla. [/quote]
No to tak jak ja, moze oprócz tego telefonu.... fakt, wchodzi niezle, a ze jest krotka, to chce sie znowu i znowu
No, dzisiaj dotarło. Rzecz naprawdę zajebista. Praktycznie od 12 południa słucham tego w kółko, z małymi przerwami na herbatę, telefon od miejscowego komendanta z zapytaniem o nowych rzezimieszków i pocałunki od koleżanek z osiedla. [/quote]
No to tak jak ja, moze oprócz tego telefonu.... fakt, wchodzi niezle, a ze jest krotka, to chce sie znowu i znowu
- black_lava
- rasowy masterfulowicz