Infernal War VS Impiety
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
Infernal War VS Impiety
słucham właśnie trójki Impiety i nasunęły mi się skojarzenia z Infernal War. ciężko mi teraz wybrać kto robi większą rzeźnię na płytach. pomijając ostatni, według mnie nieco słabszy od reszty "Worshippers of the Seventh Tyranny", Impiety uderza równie mocno czego najlepszym przykładem są "Paramount" Evil i "Kaos Kommand 696".
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
Re: Infernal War VS Impiety
Impiety wydało więcej materiału, musieli trochę odpocząć czasami ;)
-
- zaczyna szaleć
Cześć Wolfkhan. Co tam w Lądku słychać?
Lubię IMPIETY, ale żaden ich album nie rozwalił mnie tak jak dwa ostatnie regularne krążki INFERNAL WAR.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
jak sie komus pierdoli poziom wartosci pomiedzy zbieranina kitajcow a dorodnymi polskimi chłopami to nie mam pytan...
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
z nich tez dorodne chopy som

- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Maria Konopnicka pisze:Ja stawiam jednak na INFERNAL WAR.
Ritual pisze:Cześć Wolfkhan. Co tam w Lądku słychać?
Maria Konopnicka pisze:Lubię IMPIETY, ale żaden ich album nie rozwalił mnie tak jak dwa ostatnie regularne krążki INFERNAL WAR.
i mozna zamknac tematAnalripper pisze:jak sie komus pierdoli poziom wartosci pomiedzy zbieranina kitajcow a dorodnymi polskimi chłopami to nie mam pytan...
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
Z tego co wiem, część składu to Włosi.Analripper pisze:jak sie komus pierdoli poziom wartosci pomiedzy zbieranina kitajcow a dorodnymi polskimi chłopami to nie mam pytan...
-
- rasowy masterfulowicz
Nie słyszałem żadnej płyty Impiety, ale Infernal War jest fajne (a najlepsze na ostatnim splicie z KSM) :)
HAILSA!!!!!
- Maleficio
- Kontakt:
-
- zaczyna szaleć
INFERNAL WAR, a szczególnie "Infernal SS" + 7"ep, zajebiście się słucha jak się jeszcze teksty ma przed sobą.
- witchfinder
- weteran forumowych bitew
Remis.
Infernal War zajebiste po całości - mój prywatny Top-3 polskich kapel (obok Witchmaster i Revelation of Doom (btw., Szanowny Panie Moderatorze, szykuje się może jakiś nowy materiał? :)). Rozpisywać się nie ma co, bo wiadomo - aktualnie światowa czołówka w swojej kategorii.
Z kolei Impiety znam 3 longpleje (Terroreign, Paramount Evil, Formidonis...) i EPkę Dominator. Kurewsko równe albumy, bardzo dobre i bardzo wkurwione, pełne czystej agresji i pasji. Nie umiem się zdecydować.
Infernal War zajebiste po całości - mój prywatny Top-3 polskich kapel (obok Witchmaster i Revelation of Doom (btw., Szanowny Panie Moderatorze, szykuje się może jakiś nowy materiał? :)). Rozpisywać się nie ma co, bo wiadomo - aktualnie światowa czołówka w swojej kategorii.
Z kolei Impiety znam 3 longpleje (Terroreign, Paramount Evil, Formidonis...) i EPkę Dominator. Kurewsko równe albumy, bardzo dobre i bardzo wkurwione, pełne czystej agresji i pasji. Nie umiem się zdecydować.
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- olo1972
- postuje jak opętany!
Na Infernali,bo nasze,bo widziałem ich na żywo,bo....Oj.Co ja będę się tłumaczył:)
- the_bad
- rozkręca się
olo1972 pisze:Na Infernali,bo nasze,bo widziałem ich na żywo,bo....Oj.Co ja będę się tłumaczył:)
Niektórzy naukowcy twierdzą, że wodór, ponieważ jest go takie mnóstwo, jest głównym budulcem wszechświata. Nie zgadzam się z tym. Twierdzę, że głupoty jest więcej niż wodoru, i że ona jest głównym budulcem wszechświata.
— Frank Zappa
— Frank Zappa
- Najprzewielebniejszy
Jeszcze gorsza zbieranina podludzi.Pöstmörtem pisze:Z tego co wiem, część składu to Włosi.Analripper pisze:jak sie komus pierdoli poziom wartosci pomiedzy zbieranina kitajcow a dorodnymi polskimi chłopami to nie mam pytan...
- Loathe
- postuje jak opętany!
Obie kapele lubie i szanuje, ale myśle ze mcd s/t nick Herra W. rozpierdala całe Impiety;>
Nic, naprawdę nic nie pomoże
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
- Loathe
- postuje jak opętany!
Do mnie w ogóle nie przemawia. Powtorze zatem, Conflagrator to jest to!Bambi pisze:Nie słyszałem żadnej płyty Impiety, ale Infernal War jest fajne (a najlepsze na ostatnim splicie z KSM) :)
Nic, naprawdę nic nie pomoże
Aż mi się przypomniała ta dokonała scena:Drone pisze:To zależy, czy z północy są, czy z południa.Analripper pisze:Jeszcze gorsza zbieranina podludzi.
Tak od 4:40. :D
Dennis Hopper to był fajny aktor. Szkoda gościa.