Macabre Eternal vs Surreal Overdose
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Re: Macabre Eternal vs Surreal Overdose
zakładasz szybko temat przed osłuchem?? nie napiszesz własnej opinii? poczekasz na zdanie innych?? nowa wojenka na ankiete?? upadles tak nisko ze az bolą paznokcie
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Nie widzę powodu, dla którego przeciwstawiać te dwie pozycje, myślę, że to wywoła kolejną "awanturkę", ale ... przecież jestem awanturnikiem , więc jeśli mogę to:
DECEASED - materiał godny umieszczenia w zestawieniu najlepszych płyt 2011, nawiasem mówiąc wstyd mi , że po Luck Of The Corpse - olałem ten zespół kompletnie- ach ta druga fala:))) - nadrobię to klęcząc przed "figurką" i wysyłając, w miarę możliwości, kolejne przelewy:)
Natomiast AUTOPSY to pierdolone MONSTRUM, które tratuje wszystko co spotka na swej drodze i wątpię, czy znajdzie się coś lub ktoś, by to zatrzymać. Od kilkunastu dni dziura w mojej łepetynie większa ,niż zwykle i jakby bardziej ropieje... Nie mogę się doczekać , nie tyle wyniku pojedynku, co kolejnych recenzji Macabre Eternal.
PS
Zakładam jednak , iż Kolega Drone już wie , że wygrało DECEASED:)))
DECEASED - materiał godny umieszczenia w zestawieniu najlepszych płyt 2011, nawiasem mówiąc wstyd mi , że po Luck Of The Corpse - olałem ten zespół kompletnie- ach ta druga fala:))) - nadrobię to klęcząc przed "figurką" i wysyłając, w miarę możliwości, kolejne przelewy:)
Natomiast AUTOPSY to pierdolone MONSTRUM, które tratuje wszystko co spotka na swej drodze i wątpię, czy znajdzie się coś lub ktoś, by to zatrzymać. Od kilkunastu dni dziura w mojej łepetynie większa ,niż zwykle i jakby bardziej ropieje... Nie mogę się doczekać , nie tyle wyniku pojedynku, co kolejnych recenzji Macabre Eternal.
PS
Zakładam jednak , iż Kolega Drone już wie , że wygrało DECEASED:)))
-
- w mackach Zła
-
- zaczyna szaleć
Co to, brutal land?
Sarenka na mrozie nie może
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
-
- rozkręca się
Na chuj zakładać taki temat - na tym forum istnieje tylko jeden tegoroczny typ w postaci nowego Autopsy. Kto myśli inaczej, ten pozer i "znafca":)))).
- Grindead
- postuje jak opętany!
Obydwie plyty sprawiaja mi niesamowita radoche, Deceased wydaje sie byc w swojej zyciowej formie, jednak przy szokujaco zajebistym "Macabre Eternal" wszystko blednie. :)
some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
-
- rozkręca się
Nawet murzyn z Blasphemy...Grindead pisze:przy szokujaco zajebistym "Macabre Eternal" wszystko blednie. :)
- Grindead
- postuje jak opętany!
That was racist!
some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ciekawe co zrobi drone jak napisze ze deceased lepsze, a trocki ze autopsy lepsze. to moze byc ciekawe jezeli musialby sie ze mnia zgodzic a nie z trockim :))Adrian696 pisze:zakładasz szybko temat przed osłuchem?? nie napiszesz własnej opinii? poczekasz na zdanie innych?? nowa wojenka na ankiete?? upadles tak nisko ze az bolą paznokcie
woodpecker from space
- Adrian696
ja zagłosowałem na Deceased - moim zdaniem minimalnie lepsze, nawet nie potrfiłbym chyba powiedziec dlaczego, ale słucham czesciej i nie moge sie oderwac od tej płytyTriceratops pisze:ciekawe co zrobi drone jak napisze ze deceased lepsze, a trocki ze autopsy lepsze. to moze byc ciekawe jezeli musialby sie ze mnia zgodzic a nie z trockim :))Adrian696 pisze:zakładasz szybko temat przed osłuchem?? nie napiszesz własnej opinii? poczekasz na zdanie innych?? nowa wojenka na ankiete?? upadles tak nisko ze az bolą paznokcie
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Triceratops
to mu zabiles klina :) zaloze sie ze Autopsy lepsze :D
woodpecker from space
- Adrian696
mnie ciekawi kto jeszcze poza mną wybrał Deceased, bo ma juz 3 głosy
- Triceratops
mozliwe, ze drone, on chyba jest zespolem
woodpecker from space
- Adrian696
ale nie głosujemy na DOWN ;)Triceratops pisze:mozliwe, ze drone, on chyba jest zespolem
-
- w mackach Zła
no nie wiadomo, może się ktoś pomylił po prostu i nie tam NACISNĄŁ
-
- rozkręca się
Ja:). I to wcale nie z przekory wobec panujących tu zachwytów nad nowym Autopsy...Adrian696 pisze:mnie ciekawi kto jeszcze poza mną wybrał Deceased, bo ma juz 3 głosy
- ultravox
Ale jeśli "Macabre Eternal" jest według Ciebie "nieprzyzwoicie melodyjna", to co powiedzieć w takim układzie o "Surreal Overdose"?
-
- w mackach Zła
-
- rozkręca się
Wiesz - co uchodzi Deceased, Autopsy nie powinno:).ultravox pisze:Ale jeśli "Macabre Eternal" jest według Ciebie "nieprzyzwoicie melodyjna", to co powiedzieć w takim układzie o "Surreal Overdose"?Modeus pisze: Ja:). I to wcale nie z przekory wobec panujących tu zachwytów nad nowym Autopsy...
- Adrian696
no ale jelsi moge słówko, warto popatrzeć na wcześniejsze dokonania i A, i D, gdzie te melodie były i jakieultravox pisze:Ale jeśli "Macabre Eternal" jest według Ciebie "nieprzyzwoicie melodyjna", to co powiedzieć w takim układzie o "Surreal Overdose"?Modeus pisze: Ja:). I to wcale nie z przekory wobec panujących tu zachwytów nad nowym Autopsy...
a że D jest melodyjne, zacytuje Bonnego "to są właśnie te melodie" ;)