VOIVOD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
Death in another way
- weteran forumowych bitew
Re: VOIVOD
Najnowszej płyty trzeba będzie sobie posłuchać z oryginału jak wyjdzie i wtedy na spokojnie ocenić ten album i w-ko co na nim zawarte!!!:-)))
ps. a masz Ich pierwszy koncert i 1-sze wydawnictwo wogóle, czyli "Anachronism"?
ps. a masz Ich pierwszy koncert i 1-sze wydawnictwo wogóle, czyli "Anachronism"?
-
535
W temacie pierwszych nagrań Voivod, polecam wszystkim nabycie wznowienia War and Pain w wersji jubileuszowej, czyli 3CD. Bardzo przyjemne wydawnictwo.
-
Maria Konopnicka
Kupione, kupione... też polecam - naprawdę warto.535 pisze:W temacie pierwszych nagrań Voivod, polecam wszystkim nabycie wznowienia War and Pain w wersji jubileuszowej, czyli 3CD. Bardzo przyjemne wydawnictwo.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
dobre uzupełnienie, o ile się oczywiście ma także jakieś starsze klasyczne wydania.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Właśnie się zastanawiałem czy brać. Z tym że tam praktycznie jest dwie płyty warte kasy, bo trzecia to jakieś skrinery, pierdyliery itp.
support music, not rumors
-
SCREAMBLOODYGORE
napisz proszę wiecej o tym wydaniu...535 pisze:W temacie pierwszych nagrań Voivod, polecam wszystkim nabycie wznowienia War and Pain w wersji jubileuszowej, czyli 3CD. Bardzo przyjemne wydawnictwo.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
kupilem je longinusowi na urodziny, ale to byl ostatni egzemplarz na polce i dla mnie nie starczylo ;(
this is a land of wolves now
-
Maria Konopnicka
...zarówno w wersji CD jak i LP :)twoja_stara_trotzky pisze:dobre uzupełnienie, o ile się oczywiście ma także jakieś starsze klasyczne wydania.
- Riven
- Kontakt:
zeby byc prawdziwym fanem voivod nie wystarczy kupic sobie plastikowej plytki :+)
-
Maria Konopnicka
Kto nie widział Voivod na żywo i nie pił z chłopakami przez całą noc jest zwykłym pozerem!!!Riven pisze:zeby byc prawdziwym fanem voivod nie wystarczy kupic sobie plastikowej plytki :+)
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
- Riven
- Kontakt:
Piggy pojawia sie na imprezach Voivod jak zapalisz z nimi bata :)
@Maria
dokladnie
@Maria
dokladnie
-
Death in another way
To już teraz tylko w zaświatach albo w myślach!!!
-
535
Cóż mogę napisać. Prócz War and Pain, okraszonego dopiskiem remastered, znajdują się tam Anachronism, To The Death /Metal Massacre Sessions/ i Morgoth Invasion. Dodatkowo, wszystko oprócz WaP jest także na dodatkowym dysku multimedialnym. Do tego trochę grafik, zdjęć /Snake w masce p.gaz może otworzyć kilku osobnikom oczy/, teledysk i takie tam duperele. Całość porządnie wydana. Myślę, że za następnych dwadzieścia lat, będzie to prawdziwy rarytas.SCREAMBLOODYGORE pisze:napisz proszę wiecej o tym wydaniu...535 pisze:W temacie pierwszych nagrań Voivod, polecam wszystkim nabycie wznowienia War and Pain w wersji jubileuszowej, czyli 3CD. Bardzo przyjemne wydawnictwo.
Jeszcze kwestia "pozerki". Oczywiście pozerem jest każdy kto poznał VOIVOD później, niż ćwierć wieku temu. Dziękuję za uwagę.
- Riven
- Kontakt:
-
535
Komisja do zwalczania zjawiska "pozerki", jest nieugięta. Trzeba być true przynajmniej od przedszkola. Nie ma litości dla choćby chwili słabości.
- Block69
No dyć ! Trzeba też mieć kasety.Riven pisze:zeby byc prawdziwym fanem voivod nie wystarczy kupic sobie plastikowej plytki :+)
PENIS METAL
- empir
No ja Voivod poznałem pod koniec lat '80.535 pisze:Jeszcze kwestia "pozerki". Oczywiście pozerem jest każdy kto poznał VOIVOD później, niż ćwierć wieku temu. Dziękuję za uwagę.
W zasadzie poznałem tylko okładki.
-
SCREAMBLOODYGORE
thx! to jeszcze zapytam po ile to leży na półkach? bo na allegro z pocztą przeszło siedem dyszek:-/535 pisze:Cóż mogę napisać. Prócz War and Pain, okraszonego dopiskiem remastered, znajdują się tam Anachronism, To The Death /Metal Massacre Sessions/ i Morgoth Invasion. Dodatkowo, wszystko oprócz WaP jest także na dodatkowym dysku multimedialnym. Do tego trochę grafik, zdjęć /Snake w masce p.gaz może otworzyć kilku osobnikom oczy/, teledysk i takie tam duperele. Całość porządnie wydana. Myślę, że za następnych dwadzieścia lat, będzie to prawdziwy rarytas.SCREAMBLOODYGORE pisze:napisz proszę wiecej o tym wydaniu...535 pisze:W temacie pierwszych nagrań Voivod, polecam wszystkim nabycie wznowienia War and Pain w wersji jubileuszowej, czyli 3CD.
- Rattlehead
W mysticu z przesyłem wychodzi dychę taniej. Właśnie dziaisj wziąłem.
support music, not rumors