OBITUARY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: OBITUARY
Tak, mam płytkę z Lonberg-Holmem! Mogę Ci zgrać.
Vandermark będzie w lipcu w Warszawie grał jako trio (Vandermark, Wiik, Taylor) - tej konfiguracji akurat nie znam, ale do tego czasu się zapoznam. Kolaboracja z Lonberg-Holmem mnie szczególnie ucieszyła, bo Lonberg-Holm też gra w swojej lidze (te przestery na wiolonczeli!).
Vandermark będzie w lipcu w Warszawie grał jako trio (Vandermark, Wiik, Taylor) - tej konfiguracji akurat nie znam, ale do tego czasu się zapoznam. Kolaboracja z Lonberg-Holmem mnie szczególnie ucieszyła, bo Lonberg-Holm też gra w swojej lidze (te przestery na wiolonczeli!).
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- mad
- weteran forumowych bitew
Sprawdziłem - Vandermark przyjedzie w lipcu jako trio o nazwie Side A. Wydali 2 płytki (może 3. w drodze, skoro grają?), w tym drugą dla polskiego wydawnictwa Not Two. Jest to najbardziej zachowawczy zespół, w którym partycypuje Vandermark, właściwie bliski mainstreamu. Druga płytka "In The Abstract" wg mnie ciekawsza, bardziej dynamiczna od pierwszej, z naprawdę fajnymi kompozycjami. Tak czy inaczej, to taki Vandermark na środkach uspokajających.
Cieszę się, że duet z Lonberg - Holmem Ci się podoba - tym bardziej spodoba się mnie. Gdybyś mi podał info, jak wypożyczyć... W lipcu to mój jeden z pierwszych zakupów.
Cieszę się, że duet z Lonberg - Holmem Ci się podoba - tym bardziej spodoba się mnie. Gdybyś mi podał info, jak wypożyczyć... W lipcu to mój jeden z pierwszych zakupów.
- Drone
Mam na cd - wrzucę ripa w net i dam Ci jutro cynk na pm.
- mad
Ok. Wielkie dzięki. Teraz sobie przypomniałem, że łagodniejszy od Side A jest Margots z piosenkami śpiewanymi przez Adrienne Pierluissi. Właściwie nie wgryzałem się w to.
- Drone
Będę to wszystko badał! Rip właśnie leci - zaraz wgram i dam cynk. W sam raz płyta na sen :)
- KKK
- postuje jak opętany!
Też bym poprosił!Drone pisze:Będę to wszystko badał! Rip właśnie leci - zaraz wgram i dam cynk. W sam raz płyta na sen :)
- Mol
- zahartowany metalizator
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Coś za dużo tych śmierci ostatnio. Zdecydowanie za dużo.
- Silent_Sea
Po chuju, szacun dla Franka ! Cause of Death !
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Plastek
- Kontakt:

Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mol pisze:Frank Watkins nie zyje.
No kurwa, raczysz żartować???????
-
Nasum
Poszperałem i rzeczywiście.... podobno rak... chujowa wiadomość.
-
kmarmaz
- postuje jak opętany!
A ja się zastanawiałem co sie z chłopem stało, że nie gra w Obituary. Życie.
-
Nasum
Po odejściu z Obituary grał jeszcze z Gorgoroth, choroba chyba nie była głównym powodem jego odejścia z Obituary.
- manieczki
http://www.blabbermouth.net/news/obitua ... n-hideous/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Nasum
Spoko, nie mam jakiegoś specjalnego ciśnienia aby tego przesłuchać, ale podskórnie wyczuwam podobieństwa do Gruesome. Chodzi mi o sam pomysł na muzykę, klimat, coś w ten deseń.
- Najprzewielebniejszy
miał chłoniaka układu nerwowegoNasum pisze:Poszperałem i rzeczywiście.... podobno rak... chujowa wiadomość.
-
Nasum

Ja pamiętam takiego Franka, bez gwoździ, ciulatego makijażu, pentosów i odwróconych krzyży.
- Gore_Obsessed
Szkoda chłopa. Powoli zaczynają się wykruszać...
W ciągu zaledwie kilkunastu dni żegnamy drugiego deathmetalowego muzyka, spośród tych nieanonimowych. Gościa z GOATLORD nie liczę.
W ciągu zaledwie kilkunastu dni żegnamy drugiego deathmetalowego muzyka, spośród tych nieanonimowych. Gościa z GOATLORD nie liczę.
Only SŁUCHANIE płyt is real!