Behemoth v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Behemoth v.2
Fajny wywiad, wystawa pewnie też:
http://soundrive.pl/article/1124/sylwia ... -na-krzyzu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://soundrive.pl/article/1124/sylwia ... -na-krzyzu" onclick="window.open(this.href);return false;
Coś tam było! Człowiek!
-
- zahartowany metalizator
Nie ma to jak wkurwiać poważnych, dorosłych ludzi.
Nie wiem jak wywiad , ale te zdjęcia to jest zwyczajna chujnia z nędzą. Coś mi mówi, że ktoś na siłę będzie próbował zrobić z tego Sztukę.
- dzik
Czyli kogo?byrgh pisze:Nie ma to jak wkurwiać poważnych, dorosłych ludzi.
dobry kościół to kościół spalony
-
No tych, których żenuje to przedstawienie. Przekonanie, że coś, co się gnoi i lekceważy, z góry niemożebnie wkurwia, bo przecież karma w formie krzyży to taki metatroll jak ja pierdolę, zero żenady, powaga. Ale mało tego, to nawet ból dupy, że ktoś robi serio biznesy, bo ma nosa do interesów, a żałosnemu krytykantowi ledwo starcza do pierwszego. Fakt, gdy jest cięższy miesiąc, a obfituje w wydatki, bywa niewesoło, ale w żadnym momencie - mówię za siebie! - nie zamieniłbym się z kurwą na zawody, która z pewnością do końca miesiąca się z groszem liczyć nie musi :)
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Przeczytałem wywiad z tą babką, i w sumie muszę podzielić jej zdanie, kiedy dziwi się, że w Polsce te zdjęcia wywołują jakieś protesty. No bo jakby nie było, to nie jej pomysł, a "przerzucenie" malowidła na obraz cyfrowy z innymi modelami. Nie jest to jakaś ultra profanacja, bo gdyby takową była, to i obrazy i ich twórców już dawno spalono by na stosie. Jedynym problemem i kołkiem w dupie może być tutaj wyłącznie osoba Nergala który pozował do tych zdjęć.
Czy to sztuka? Artyzm przez duże 'A"? Dla jednych bieda z nędzą i chujnia z grzybnią, kto inny spojrzy i będzie się spuszczał z zachwytu, ja przechodzę obok tych fotek zupełnie obojętnie. Ale ja nie rozumiem współczesnej sztuki.
Czy to sztuka? Artyzm przez duże 'A"? Dla jednych bieda z nędzą i chujnia z grzybnią, kto inny spojrzy i będzie się spuszczał z zachwytu, ja przechodzę obok tych fotek zupełnie obojętnie. Ale ja nie rozumiem współczesnej sztuki.
- maciek z klanu
Te zdjęcia są żenująco słabe. Plastikowa głową barana?? To nawet nie ma czaszki...
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
maciek z klanu pisze:Te zdjęcia są żenująco słabe.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Medard
Ale to właściwie nie jest współczesna sztuka, może tylko trochę, bo jednak trzeba było trochę przy tym popracować.Nasum pisze:Przeczytałem wywiad z tą babką, i w sumie muszę podzielić jej zdanie, kiedy dziwi się, że w Polsce te zdjęcia wywołują jakieś protesty. No bo jakby nie było, to nie jej pomysł, a "przerzucenie" malowidła na obraz cyfrowy z innymi modelami. Nie jest to jakaś ultra profanacja, bo gdyby takową była, to i obrazy i ich twórców już dawno spalono by na stosie. Jedynym problemem i kołkiem w dupie może być tutaj wyłącznie osoba Nergala który pozował do tych zdjęć.
Też nie mam zdania, czy to dobre, czy złe.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
Darski dla TVN24 o imigrantach: „Wzbudza się w nich strach: „O, k**wa, imigranci! Brońmy się!” – to bardzo prosta metoda, ale jak widać skuteczna. Motłoch kupuje ten prymitywny populizm. Tymczasem, bez tych imigrantów, nie będzie ewolucji.”
Trzeba było tak od razu!
Poza tym: „Przyjmuję Lucyfera i szatana, identyfikuję się z nimi, bo uważam, że są to archetypy najbliższe naszej naturze. Człowiekowi dużo bliżej jest do upadłego anioła niż do nieskalanych, tłuściutkich cherubinków, które na sklepieniach świątyń latają z małymi pindolkami i łukami wokół swego omnipotentnego stwórcy”. Spoko.
Trzeba było tak od razu!
Poza tym: „Przyjmuję Lucyfera i szatana, identyfikuję się z nimi, bo uważam, że są to archetypy najbliższe naszej naturze. Człowiekowi dużo bliżej jest do upadłego anioła niż do nieskalanych, tłuściutkich cherubinków, które na sklepieniach świątyń latają z małymi pindolkami i łukami wokół swego omnipotentnego stwórcy”. Spoko.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- vicek
[youtube][/youtube]
Jest i czaszka . Album sprzeda się w milionach.
- Dragazes
- w mackach Zła
Najsłabszy utwór tego zespołu. Nic się tam nie dzieje.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- nicram
Ze wszystkich singli ten podoba mi się najbardziej. Mowa oczywiście o piosence, a nie teledysku.
all the monsters will break your heart
- TheDude
Łohohoho, nuda totalna. To już trzeci kawałek i cały czas lipa. Aż boję się pomyśleć jaka będzie reszta albumu.
- vicek
Też mi się podoba , ale wolałbym żeby wrócili do napierdalania jednak.nicram pisze:Ze wszystkich singli ten podoba mi się najbardziej. Mowa oczywiście o piosence, a nie teledysku.
Nie ma sensu się oszukiwać. Muzycznie, bezpieczny hamburger metal w sam raz dla dzisiejszej publiki wychowanej na antyradiu. Jeżeli chodzi o teledysk, to nie ma w języku polskim słów, by opisać srakę lejącą się z ekranu.
-
- zaczyna szaleć
Widzę prawdę w tym co piszesz.535 pisze:Nie ma sensu się oszukiwać. Muzycznie, bezpieczny hamburger metal w sam raz dla dzisiejszej publiki wychowanej na antyradiu. Jeżeli chodzi o teledysk, to nie ma w języku polskim słów, by opisać srakę lejącą się z ekranu.
- nicram
Jedyna szansa w tym, że ta płyta się słabo sprzeda i Nergal nagle zechce obudzić w sobie stare demony. :-)vicek pisze:Też mi się podoba , ale wolałbym żeby wrócili do napierdalania jednak.nicram pisze:Ze wszystkich singli ten podoba mi się najbardziej. Mowa oczywiście o piosence, a nie teledysku.
all the monsters will break your heart
- tommek
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
^ Po tej kampanii która jest we wszystkich mediach muzycznych to się nie może źle sprzedać.
-
vicek pisze:[youtube][/youtube]
Cycki też są. Podejrzewam z dwa miliony.