Logo MVP jest doskonałe. a moja propozycja na bluzę to napis "Malognant Voices" na lewej piersi a samo logo na "back". Będzie kurwa miód. Jeszcze, żeby tylko cena przystępna była;)Scaarph pisze:tym bardziej, że to naprawdę bardzo fajny projekt :)
MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Loathe
- postuje jak opętany!
Re: MGŁA
Nic, naprawdę nic nie pomoże
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
- beastov23
- weteran forumowych bitew
Z jednej strony, w domu/pracy/podróży słucham na słuchawkach, ale też bez przesady. Wystarczy konkretnie odkręcony i odpowiednio rozstawiony, dobry zestaw stereo i wtedy nie dorabia się ideologii do urządzeń. Słuchawki nigdy nie oddadzą sceny i dynamiki tak, jak dobrze napędzone kolumny.Loathe pisze:Only odsłuch na słuchawkach is real!
Jestem na pewno cięższy od Ciebie, więc jam specjalistą od miodku.Loathe pisze:Logo MVP jest doskonałe. a moja propozycja na bluzę to napis "Malognant Voices" na lewej piersi a samo logo na "back". Będzie kurwa miód.Scaarph pisze:tym bardziej, że to naprawdę bardzo fajny projekt :)
Lepiej Malignant, niż Malognant. Fajnie, że coś proponujesz, ale rozsądnym by było:
z przodu, na lewej piersi logotyp, z tyłu logo, na które składa się symbol i logotyp znanej nam wytwórni. Dziękuję. 3.50.
Loathe pisze:Jeszcze, żeby tylko cena przystępna była;)
Cena 30euro to bardzo przystępna cena.
Popatrz wyżej na moją argumentację odnośnie "podpisu". Ideą bluzy nie jest tylko niszczący motyw, ale fakt, że MV wydaje mocne strzały i, ogólnie, lubię wytwórnię.Castor pisze:Ja też, ale nie koniecznie z podpisem. Sam motyw miażdży;)
maximum walrus yields maximum walrus
:3
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
czyli w przyszlym tyogdniu powinnismy miec to u siebie, znajac tempo dzialania Pana Sovy.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Lykantrop
Out now long awaited new album of Mgla on CD format. Also available
T-shirt. Note that LP is slightly delayed. Test pressings and covers
approved, yet release date estimated 20.3. NO PRE-ORDERS!! NO
RESERVATION!! Keep eye on news of the site and wait for announcement!
Ready for order:
*MGLA "With Hearts Towards None" cd (12.00,-)
*MGLA "" t-shirt sizes S-XXL (15.00,-)
grey shirt with black logo in front and text on back. With Hearts Towards
None album shirt!
http://cfprod.com/nh/kuvat/Mgla-WHTN-shirt.jpg
T-shirt. Note that LP is slightly delayed. Test pressings and covers
approved, yet release date estimated 20.3. NO PRE-ORDERS!! NO
RESERVATION!! Keep eye on news of the site and wait for announcement!
Ready for order:
*MGLA "With Hearts Towards None" cd (12.00,-)
*MGLA "" t-shirt sizes S-XXL (15.00,-)
grey shirt with black logo in front and text on back. With Hearts Towards
None album shirt!
http://cfprod.com/nh/kuvat/Mgla-WHTN-shirt.jpg
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Sybir
I to jest dobra wiadomość, niemniej napięcie zdążyło już ze mnie zejść. Chociaż jak przyjdzie paczka, to otworzę ją drżącymi rękoma i with heart toward none ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- beastov23
- weteran forumowych bitew
Nie interesuje mnie jak to brzmi, bo nie jestem od haseł reklamowych. To może tak - w kraju nikt tego w tym roku nie przebije.
Groza przy WHTN nie istnieje. Produkcja, aranże (perkusji, wokali), reżyseria całego albumu - moc.
Groza przy WHTN nie istnieje. Produkcja, aranże (perkusji, wokali), reżyseria całego albumu - moc.
maximum walrus yields maximum walrus