MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- TORTURER
- w mackach Zła
Re: MORBID ANGEL
No okladka epki spoko,chociaz w modnym osatnio "boskim" nastroju...natomiast "artwork" pelnej plyty to zenua,serio,mogli chociaz jebac kopulacje Ancient Ones z Fatal..,albo desen z Gateways.Ale i tak lepsza niz Domination i Heretic.
Death Dwells in Love
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Domination ma te przewage nad nowa, ze byla *jakas*, nawet jesli kiczowata
- TORTURER
- w mackach Zła
Fakt,to byly jeszcze czasy jakiejs tam indywidualnosci w tej dziedzinie,aczkolwiek pamietam zazenowanie,po omawianej tu Covenant,która to,pomimo lekkeij dozy naiwnosci miala chociaz charakter.W ogóle to caly czas mam niesmak w zwiazku z ta nowa plyta Morbid Angel,ja wiem,ze moze i Sandoval przecpal itd,ale powtarzam,ze jego brak,to nie tylko kwestia stylu gry na perkusji,ale pewien brak w alchemicznej strukturze,mogli poczekac i nagrac to w doborowym skladzie...chocaz ponoc nie ma ludzi niezastapionych...no nie wiem,okaze sie w praniu.
Death Dwells in Love
-
Maria Konopnicka
Nie no, błagam - lubię Domination, ale okładka była wybitnie chujowa. Nowa jest dużo lepsza.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Obie sa chujowe, ale z nich dwoch tylko Domination przykuwa wzrok. Ta nowa jest kompletnie bez wyrazu - to mnie troche mierzi. Juz lepiej wygladaloby samo logo, bez zadnej dodatkowej grafiki, tak prawde mowiac ;)
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Jak na "Metallica" - ledwo widoczne logo i może jakiś bardzo skromny, prosty motyw graficzny.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
I tak lepsze od okladki "Domination". Analizujecie i dyskutujecie - pogadamy jak wyjdzie plyta. Teraz, w oderwaniu od muzyki to jest bez sensu.
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
ja obstawiam , ze wyjdzie zachowawcza i przeprodukowana plyta w stylu behemoth ;)))
a tak naprawde to :(
a tak naprawde to :(
this is a land of wolves now
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
A ja nic nie obstawiam, bo kazdy juz wie co bedzie a chuja slyszelismy tak naprawde. Takie wrozenie z fusow.
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
Wszyscy wy cipy, nie posłuchali ale już wiedzą. Sami bogowie.
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
Gods of kurwa emptiness! Co się dziwisz?
- empir
Cały czas tak im mówię ale nie chcą słuchać.Deathless King pisze:Analizujecie i dyskutujecie - pogadamy jak wyjdzie plyta. Teraz, w oderwaniu od muzyki to jest bez sensu.
E tam. Uczepiłeś się tego behemotaRiven pisze:ja obstawiam , ze wyjdzie zachowawcza i przeprodukowana plyta w stylu behemoth ;)))
- Bloodcult
- Scaarph
-
[V]
za drogo,poza tym to jeden wielki pic. jesli plyta okaze sie tego warta,zakupie sobie oryginalny cd i tyle.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
a gdzie tam, niektore plyty nawet lubie (w tym np. najnowsza). ale jakby nie patrzec, reprezentuja oni w death metalu pedatntyzm brzmieniowy, ktory nie jest moim ulubionym podejsciem do sprawy. inna sprawa, ze na ostatniej plycie sound juz jest bardzo konkretny, w przeciwienstwie do np. koszmarnego brzmienia demigod.empir pisze:E tam. Uczepiłeś się tego behemotaRiven pisze:ja obstawiam , ze wyjdzie zachowawcza i przeprodukowana plyta w stylu behemoth ;)))
this is a land of wolves now
-
est
Ja zakupię cd bez wartościowania. Tak rzadko coś wydają, że nawet jak będzie chujówka to kupię;)[V] pisze:jesli plyta okaze sie tego warta,zakupie sobie oryginalny cd i tyle.
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
- Maleficio
- Kontakt:
Nie wytrzymałem i złożyłem pre-order na ten box. Chuj tam, raz się żyję a na następną płytę MA pewnie znowu poczekamy 10 lat więc samo się kupiło he he
-
[V]
jebany,zaraz bedzie na e bay za 200£ ;)))Maleficio pisze:Nie wytrzymałem i złożyłem pre-order na ten box. Chuj tam, raz się żyję a na następną płytę MA pewnie znowu poczekamy 10 lat więc samo się kupiło he he
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior