NILE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ultravox
- zahartowany metalizator
Re: NILE
Spokojnie, jest nas więcej ;) Obie kapele rządzą.empir pisze:uwielbiam nile i dismemberHeretyk pisze:czy jestem jedyną osobą, która lubi zarówno Nile jak i Dismember ? jest jakaś zasada, że jedno albo drugie? :)
a kto nie ogarnia dismember ten pedał
Racja ;)est pisze: Kto nie poznał Pungent Stench przed maturą nie może mieć pojęcia o death metalu;)
- Self
- rasowy masterfulowicz
Weźcie wszyscy spierdalajcie.
No kurwa, jedyne słuszne podejście. Zdrówko!ultravox pisze:Spokojnie, jest nas więcej ;) Obie kapele rządzą.empir pisze:uwielbiam nile i dismemberHeretyk pisze:czy jestem jedyną osobą, która lubi zarówno Nile jak i Dismember ? jest jakaś zasada, że jedno albo drugie? :)
a kto nie ogarnia dismember ten pedał
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Zaskoczenia raczej nie przewiduję, za to porządnie zagranego i nagranego śmierćmetalu jak najbardziej. Niczego więcej nie oczekuję, ba nawet sobie nie życzę, a płyte i tak sobie kupię bo po prostu lubię Nile.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Ciekawie się rozwijają, zapowiada się lepszy album od poprzedniego.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- ultravox
- zahartowany metalizator