SHINING
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Re: SHINING
e, mnie się podoba, czego się czepiacie tej płyty. fajnie brzmi, solówki wcale nie są pedalskie, pasują do całości.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
było?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
niezłe teledicho czuć frost i propagowanie narkomanii.
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
-
- postuje jak opętany!
No, K. mógłby tylko uskutecznić ostateczne umartwienie ciała i się po prostu zapierdolić, a nie nagrywać jak tnie rączkę. Poderżnięcie gardła byłoby bardziej spektakularne.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Rezają się jak koty. A który to po kanałach daje?
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
-
- postuje jak opętany!
Przynajmniej wiadomo, że to K. nadstawia tyłka w swoich zabawach:)
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
manieczki pisze:
było?
Co to ma być ? jaka chujowa muzyka ! jakie chujowe video ! za 5 lat będą grali na łudstoku .... no nie mogę, książkowy przykład na to jak kapela staje sie po prostu marnym żartem z siebie samej, jeden z największych upadków ostatnich lat, a jak podoba się blacklavie to tylko dowód na to co pisze...
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- hcpig
A to jest najlepszy numer na płycie...
Ledwo czuć resztki ich old stinging mental wounds... Nawet 'Klagopsalmer' był lepszy.
Ledwo czuć resztki ich old stinging mental wounds... Nawet 'Klagopsalmer' był lepszy.
Yare Yare Daze
- Only_True_Believers
No to mogą spierdalać, na pewno nie tknę tego gówna... to znaczy mogłym tego słuchać pewnie na mp4 lub w samochodze tak jak innych wesołych muzyczek, ale z perspektywy osoby która miedzy premierami The Eerie Cold a Halmstad słuchała ich codziennie czuje się kurewsko zawiedziony ,ze ośmielił się wejść na taką pożałowania godną drogę. Niech spierdalają supportować satyricon.hcpig pisze:A to jest najlepszy numer na płycie...
Ledwo czuć resztki ich old stinging mental wounds...
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- świeżak
Chyba dziadzieję. Nie dość, że podoba mi się ostatni Samael (jak bozię kocham, po koncercie w Spodku w 2003 zarzekałem się, że kijem nie tknę nowych materiałów), to jeszcze ten cały Shining. Nie poradzę. Ten materiał jest całkiem zajebisty.
- twoja_stara_trotzky
Rysiek Rydel szwedzkiego black metalu :DDDDDDDDD
- hcpig
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Człowieku wyluzuj, jak słuchałem Shining z pierwszych płyt to Ty chodziłeś jeszcze do komunii. kapela się rozwinęła i widzę, że wielu się to nie podoba. tylko dlaczego akurat ten zespół jest przedmiotem ataków, skoro trzymają poziom i płyta jest dobra?posłuchaj lepiej nowego morbid angel i się wytasuj jak do mnie piszesz.Nif pisze:Co to ma być ? jaka chujowa muzyka ! jakie chujowe video ! za 5 lat będą grali na łudstoku .... no nie mogę, książkowy przykład na to jak kapela staje sie po prostu marnym żartem z siebie samej, jeden z największych upadków ostatnich lat, a jak podoba się blacklavie to tylko dowód na to co pisze...manieczki pisze:
było?
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Xapapote
- weteran forumowych bitew
Genek Loska bardziejhcpig pisze:Raczej Jonathan Davis.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- Only_True_Believers
black_lava pisze: człowieku wyluzuj, jak słuchałem Shining z pierwszych płyt to Ty chodziłeś jeszcze do komunii.
niech i tak będzie, ale jak widać przez te lata niezbyt się rozwinąłeś.
Widzisz napisałem właśnie o Tobie dlatego ,że dla Ciebie " trzymają poziom i płyta jest dobra" nie masz za grosz dobrego smaku i łykasz te plastikowe gówienka bez popity (opinia po latach czytania twoich postów), i pewnie nowy Dimmu borgir i Dark funeral to też " trzymają poziom i płyta jest dobra" EOT dyskusja jest o nowym shining a nie o tobie wiec sie nie nakręcaj.black_lava pisze:
kapela się rozwinęła i widzę, że wielu się to nie podoba. tylko dlaczego akurat ten zespół jest przedmiotem ataków, skoro trzymają poziom i płyta jest dobra?posłuchaj lepiej nowego morbid angel i się wytasuj jak do mnie piszesz
- hcpig
Nie znam.Xapapote pisze: Genek Loska bardziej
Serio uważasz że nowa utrzymuje (piekielnie wysoki) poziom 'Halmstad' lub 'Eerie Cold'? :shock:black_lava pisze: tylko dlaczego akurat ten zespół jest przedmiotem ataków, skoro trzymają poziom i płyta jest dobra?
Yare Yare Daze
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
wow jestem zaskoczony, że ktoś czyta moje posty przez lata. nie wiem co widzisz plastikowego na tym albumie. zarzuty wobec poprzedniego po premierze były takie same a teraz po latach z zaskoczeniem czytam, że tamten album był znakomity i nowe produkcje sa do niego porównywane. mieli nagrać dyskie ze szpitala psychiatrycznego lub festynu (jak MAngel) żeby Cię zadowoliło?Nif pisze:black_lava pisze: człowieku wyluzuj, jak słuchałem Shining z pierwszych płyt to Ty chodziłeś jeszcze do komunii.
niech i tak będzie, ale jak widać przez te lata niezbyt się rozwinąłeś.
Widzisz napisałem właśnie o Tobie dlatego ,że dla Ciebie " trzymają poziom i płyta jest dobra" nie masz za grosz dobrego smaku i łykasz te plastikowe gówienka bez popity (opinia po latach czytania twoich postów), i pewnie nowy Dimmu borgir i Dark funeral to też " trzymają poziom i płyta jest dobra" EOT dyskusja jest o nowym shining a nie o tobie wiec sie nie nakręcaj.black_lava pisze:
kapela się rozwinęła i widzę, że wielu się to nie podoba. tylko dlaczego akurat ten zespół jest przedmiotem ataków, skoro trzymają poziom i płyta jest dobra?posłuchaj lepiej nowego morbid angel i się wytasuj jak do mnie piszesz
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Pierwszy raz się z nimi zetknąłem za sprawą III, II i I lp też dają radę,reszta mi nie podchodzi wolę już Bloodline albo Chaos Omen.
Destroy your life for Noisecore!
- COFFIN
No i poczekałem sobie spokojnie i... zajebiście mi się ta płyta podoba, zdecydowanie bardziej niż poprzednia. Tyle na razie ;)
'Come the Blessed Madness'