Po chemioterapii często gęsto następuje bezpłodność. Można sobie oczywiście wcześniej zdeponować komórki. To w temacie biga zbiga, który nie jest zwykle już tak mocarny. Ale nie wiem, czy to o to chodziło.trup pisze:mój big ma młot....
Jaki big?
Behemoth v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Behemoth v.2
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
o Kyrie Elejson! Święta Teresooo!
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Medard
A o to trzeba spytać doktora Sybira 'Wycinkę' jak wyglądają te sprawy, czy po zaniku płodności powraca sprawność.trup pisze:o Kyrie Elejson! Święta Teresooo!
Serio jestem ciekawy, bo o tym się zwykle nie mówi/ pisze.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- nicram
Myślę, że produkcja hormonów nie zanika. Chyba, że jakiś inny doktór wycinka się do niego dorwał...
all the monsters will break your heart
- Sybir
Ja tam umywam rączki. Hormony hormonami, komórki komórkami (choć zależy, jakie preparaty się stosuje, w jakim schemacie i dawce, na co konkretnie celuje, itp.). Temat-rzeka, w dodatku temat dla specjalisty bardziej, a nie dla takiego felczera, jak ja.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Marcin
- postuje jak opętany!
Jakkolwiek to wątek o pudelkach i pierdołach więc...
Wyobrazmy sobie Mayhem ( wedle uznania ) na Instagramie lub Facebooku w 1992- 1993 roku
Do każdego kawałka zrobiono by 50 zdjęc.
Wyobrazmy sobie Mayhem ( wedle uznania ) na Instagramie lub Facebooku w 1992- 1993 roku
Do każdego kawałka zrobiono by 50 zdjęc.
- vicek
- zahartowany metalizator
[youtube][/youtube]
Geniusz :E
Geniusz :E
- HSVV
- w mackach Zła
to już są wyższe szczeble onkologii, usuwam się w cień, jam niegodzien komentować.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
-
- postuje jak opętany!
Uszami wyobraźni słyszę ujadanie.
- Triceratops
Przylaczam sie, to jest obliczone na wywolanie gownoburzy, wiec ostentacyjnie oleje to.HSVV pisze:to już są wyższe szczeble onkologii, usuwam się w cień, jam niegodzien komentować.
woodpecker from space
- uglak
wrecz przeciwnie - ja tego nie potrafie juz nawet skomentowacdcd pisze:Uszami wyobraźni słyszę ujadanie.
Guilty of being right
-
- postuje jak opętany!
Formy czy treści?uglak pisze:wrecz przeciwnie - ja tego nie potrafie juz nawet skomentowacdcd pisze:Uszami wyobraźni słyszę ujadanie.
- Sybir
Powyżej wklejona reklama to tak nachalny bait, że aż mi trochę wstyd, że nabijam w temacie licznik postów :D
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- rozkręca się
gdzie kupię pedalskie prosecco ?
-
- rozkręca się
https://gwiazdy.wp.pl/nergal-o-nowej-pl ... 862623873v" onclick="window.open(this.href);return false;
taki wywiadzik (fajna lasia prowadzi)
taki wywiadzik (fajna lasia prowadzi)
Chyba wiesz co masz zrobić.Sybir pisze:Powyżej wklejona reklama to tak nachalny bait, że aż mi trochę wstyd, że nabijam w temacie licznik postów :D

- Sybir

-
- zahartowany metalizator
https://gwiazdy.wp.pl/nergal-o-nowej-pl ... 862623873v" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobra faniczki, miało być w Onkologii, ale tego wam nie zrobię. Macie oto swojego idola przeczącego sobie w jednym zdaniu, nadużywającego anglicyzmów i trudnych słów, przegryzając to wszystko psią karmą (wówczas pierdolenie andronów może przychodzi łatwiej). Czyli tzw. Loża w pigułce, o której czasem się tutaj słyszy.
Nie rzucajcie się tylko. Opowiada też o praniu.
Dobra faniczki, miało być w Onkologii, ale tego wam nie zrobię. Macie oto swojego idola przeczącego sobie w jednym zdaniu, nadużywającego anglicyzmów i trudnych słów, przegryzając to wszystko psią karmą (wówczas pierdolenie andronów może przychodzi łatwiej). Czyli tzw. Loża w pigułce, o której czasem się tutaj słyszy.
Nie rzucajcie się tylko. Opowiada też o praniu.
-
ja go nie potrafię czytać/słuchać a nawet patrzeć na niego. no nie wiem, pewnie jestem zazdrosnym nieudacznikiem polaczkiem itd. ale te wszystkie jego zdjęcia, wywiady, prowokacje, są tak niskie, że rzygać się tylko chce
niemniej biznes rozumiem jak najbardziej i nawet w pewnym sensie szanuję. natomiast ja bym to na jego miejscu robił trochę inaczej
niemniej biznes rozumiem jak najbardziej i nawet w pewnym sensie szanuję. natomiast ja bym to na jego miejscu robił trochę inaczej
- Sybir
Tzn. wybrałbyś do tej reklamy karmy innego psa, niż chihuahua?