Behemoth v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rozkręca się
Re: Behemoth v.2
Mnie zastanowił jeden szczegół... Słowo "vegan". Wegańska karma dla psów? To już nawet pieski muszą się dopasować do tego lewackiego szaleństwa?
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dobrze że nie bezglutenowe.
-
- weteran forumowych bitew
Właśnie się zapdejtowałeś. Wegańskie karmy dla psów nie są niczym niezwykłym od co najmniej od kilkunastu lat.Janusz Kobus pisze:Mnie zastanowił jeden szczegół... Słowo "vegan". Wegańska karma dla psów? To już nawet pieski muszą się dopasować do tego lewackiego szaleństwa?
-
- rozkręca się
Mój Bosze... Ale dlaczego tak?
- Triceratops
Odpowiedz jest oczywista, bo wegusy to popierdolency, ktorzy nawet swoja wlasnosc zmuszaja do ich zjebanej ideologii
woodpecker from space
- trup
Swoją własność???Triceratops pisze:Odpowiedz jest oczywista, bo wegusy to popierdolency, ktorzy nawet swoja wlasnosc zmuszaja do ich zjebanej ideologii
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
trup pisze:Swoją własność???Triceratops pisze:Odpowiedz jest oczywista, bo wegusy to popierdolency, ktorzy nawet swoja wlasnosc zmuszaja do ich zjebanej ideologii
Nie ma się o co oburzać. Ile razy słyszysz że jesteś właścicielem psa? Jego panem? Oczywiście, pies to też istota żywa i nie można jej traktować przedmiotowo, ale bądźmy rozsądni i nie oburzajmy się na uzycie takich lub innych słów/zwrotów. W dzisiejszych czasach już i tak trudno wyłapać co można powiedzieć a co nie, jakie słowa kogoś urażą a komu będą zwisać.
- Triceratops
Pewnie nie slyszal nigdy o wlascicielach psow czy kotow :D
https://portal.abczdrowie.pl/czym-rozni ... tow-i-psow" onclick="window.open(this.href);return false;
https://portal.abczdrowie.pl/czym-rozni ... tow-i-psow" onclick="window.open(this.href);return false;
woodpecker from space
- HSVV
- w mackach Zła
spoko, boski i piękny Morrissey walczy o to aby producenci samochodów produkowali wegańskie tapicerki na siedzenia (stawiam, że Adam dołączy kiedyś do tej chwalebnej walki). swoją drogą do dzisiaj typa nie ogarniam - otacza się chorą ilością sierściastych pasożytów, tfu, kotów znaczy się, ale właściwie musi im serwować prawdziwe mięso, bo futrzaste posyżyty to przecież naturalne drapieżniki i bez mięsa nie ujadą. Morrissey, jak żyć?RippingHeadache pisze:Właśnie się zapdejtowałeś. Wegańskie karmy dla psów nie są niczym niezwykłym od co najmniej od kilkunastu lat.Janusz Kobus pisze:Mnie zastanowił jeden szczegół... Słowo "vegan". Wegańska karma dla psów? To już nawet pieski muszą się dopasować do tego lewackiego szaleństwa?
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
-
- zahartowany metalizator
A co, kupiłeś już mieszkanie dla "swoich" dwóch kotów? Gdzieś pracują? A widujecie się tylko na święta, czy nie chcą?trup pisze:Swoją własność???Triceratops pisze:Odpowiedz jest oczywista, bo wegusy to popierdolency, ktorzy nawet swoja wlasnosc zmuszaja do ich zjebanej ideologii
-
Pocieszny jesteś. Zaczynam wierzyć, że nie trollujesz wszystkiego co w PO i na lewo od niej tylko naprawdę tak masz.trup pisze:Swoją własność???Triceratops pisze:Odpowiedz jest oczywista, bo wegusy to popierdolency, ktorzy nawet swoja wlasnosc zmuszaja do ich zjebanej ideologii
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
Adam to sympatyczny człowiek, który na pewno nie wyprodukowałby jakieś szkodliwego syfu dla Psiaków. Ja bym swojemu dał. A płyta sie sama nie wypromuje.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- trup
Ja się nie oburzam. Osłabiam tylko...
Ale serio uważacie że zwierzę to jest czyjaś własność?
Ja tam zwierzaka odbieram jako istotę niezależną... choć pewnie też czasami traktowałem zwierzaki instrumentalnie.
Która nie jest czyjaś własnością.... ciężko to tak ująć w kilku zdaniach. To się czuje albo nie.
Jak każde zwierz jest dla kogoś z Was tylko talerzem... albo ozdobą na spacer... rzeczą którą masz a za chwilę wyrzucisz... no cóż.
Ktoś kiedyś powiedział... że ludzkość traktuje zwierzęta w najgorszy z możliwych sposobów.
Ja wiem, buty, żarcie, itp itd.
Nie o to biega....
Ale serio uważacie że zwierzę to jest czyjaś własność?
Ja tam zwierzaka odbieram jako istotę niezależną... choć pewnie też czasami traktowałem zwierzaki instrumentalnie.
Która nie jest czyjaś własnością.... ciężko to tak ująć w kilku zdaniach. To się czuje albo nie.
Jak każde zwierz jest dla kogoś z Was tylko talerzem... albo ozdobą na spacer... rzeczą którą masz a za chwilę wyrzucisz... no cóż.
Ktoś kiedyś powiedział... że ludzkość traktuje zwierzęta w najgorszy z możliwych sposobów.
Ja wiem, buty, żarcie, itp itd.
Nie o to biega....
- trup
Pacjent pisze:Pocieszny jesteś. Zaczynam wierzyć, że nie trollujesz wszystkiego co w PO i na lewo od niej tylko naprawdę tak masz.trup pisze:Swoją własność???Triceratops pisze:Odpowiedz jest oczywista, bo wegusy to popierdolency, ktorzy nawet swoja wlasnosc zmuszaja do ich zjebanej ideologii
A co ma PO do karmy dla zwierząt?
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Szybka prasówka, Koledzy.

Edit: ale podkład to mógł chyba dobrać lepszy, imo :>

Edit: ale podkład to mógł chyba dobrać lepszy, imo :>
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Triceratops
-
Chyba tak.
- trup
mój big ma młot....
Jaki big?
Jaki big?
-
Big Mac może.... bezglutenowy i wege oczywiście.
- Triceratops