Ehh, niczego z tematu nie zrozumiałeś. Te rzeczy nie trafiają w gust przeciętnego miłośnika kozłów znaczonych pentagramem, co nie znaczy że są gówniane. Żeby docenić Load trzeba jednak otworzyć się na różne wpływy i przynajmniej polubić tych, których Hetfield hołubi. Ostatnio występuje w katance z naszywkami, z nich wyczytasz co i jak ;)witchfinder pisze:wszystko wydane po AJFA to rzeczy przeciętne / słabe / gówniane
SLAYER vs METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Re: SLAYER vs METALLICA
- witchfinder
Czarny i Load są "przeciętne" ;) "Gówniane" to Lulu i Reload, reszta "słaba". :D
A z 'miłośnictwem' kozłów i pentagramów, chyba trochę jednak nie trafiłeś. ;)
A z 'miłośnictwem' kozłów i pentagramów, chyba trochę jednak nie trafiłeś. ;)
Ostatnio zmieniony 01-06-2012, 18:26 przez witchfinder, łącznie zmieniany 1 raz.
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
-
- mistrz forumowej ceremonii
To braki w diecie i luki w edukacji. To tak jakbys jebnal ze Diabolus in Musica to new metal i próba wbicia sie w ten trend.witchfinder pisze:chyba nic kontrowersyjnego w stwierdzeniu, że wszystko wydane po AJFA to rzeczy przeciętne / słabe / gówniane.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- hcpig
Z Reload wywalić 3-4 zapychacze i zostaje genialna płyta, jedna z najlepszych w '97.
Yare Yare Daze
- witchfinder
Zajebistych płyt nigdy za wiele. Skoro więc "Load" jest zajebiste, proszę zaproponuj listę "lektur obowiązkowych", które uzupełnią braki w edukacji. Jestem otwarty, chętnie załapię tą płytę, naprawdę![V] pisze:to braki w diecie i luki w edukacji. to tak jakbys jebnal ze Diabolus in Musica to new metal i próba wbicia sie w ten trend.witchfinder pisze:chyba nic kontrowersyjnego w stwierdzeniu, że wszystko wydane po AJFA to rzeczy przeciętne / słabe / gówniane.
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- Kraft
Typowy nu metal to nie jest, ale dla mnie brzmi tak, jakby chcieli z kapelkami z tego nurtu powalczyć.[V] pisze:to tak jakbys jebnal ze Diabolus in Musica to new metal i próba wbicia sie w ten trend.
-
bardzo lubie ten material w calosci.ale nie naduzywajmy slowa GENIALNA bo ono tu pasuje tak jak piesc do nosa.hcpig pisze:Z Reload wywalić 3-4 zapychacze i zostaje genialna płyta, jedna z najlepszych w '97.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
hehehehehe..Adrian bedzie mial ubaw.Kraft pisze:Typowy nu metal to nie jest, ale dla mnie brzmi tak, jakby chcieli z kapelkami z tego nurtu powalczyć.[V] pisze:to tak jakbys jebnal ze Diabolus in Musica to new metal i próba wbicia sie w ten trend.
- hcpig
Mnie ta płyta rozpierdala, tak samo jak zapomniany kawałek 'I disappear', który swego czasu ostro katowała Viva.
Yare Yare Daze
- Adrian696
- zahartowany metalizator
ja juz od dłuższego czasu sie dobrze bawie :)[V] pisze:hehehehehe..Adrian bedzie mial ubaw.Kraft pisze:Typowy nu metal to nie jest, ale dla mnie brzmi tak, jakby chcieli z kapelkami z tego nurtu powalczyć.[V] pisze:to tak jakbys jebnal ze Diabolus in Musica to new metal i próba wbicia sie w ten trend.
zasadniczo dochodze do wniosku, ze tutaj dyskutowac to ja moge z moze dwoma fanami Metki, no moze trzema ale to maks, bo reszta nie zna sie na muzyce :D
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
musisz po prostu sie zrelaskowac i posluchac jej kilka razy i wtedy odkryjesz,ze ten album to prawdziwy majstersztyk dopracowanych do bólu i bardzo chwytliwych kompozycji,pelnych emocji,które zostaja w glowie bardzo dlugo.Doskonale Cie rozumiem,bo w okolicach premiery moja reakcja byla podobna;co do chuja,nudne gówno,country,gluty z nosa,wypierdalac.witchfinder pisze:Zajebistych płyt nigdy za wiele. Skoro więc "Load" jest zajebiste, proszę zaproponuj listę "lektur obowiązkowych", które uzupełnią braki w edukacji. Jestem otwarty, chętnie załapię tą płytę, naprawdę![V] pisze:to braki w diecie i luki w edukacji. to tak jakbys jebnal ze Diabolus in Musica to new metal i próba wbicia sie w ten trend.witchfinder pisze:chyba nic kontrowersyjnego w stwierdzeniu, że wszystko wydane po AJFA to rzeczy przeciętne / słabe / gówniane.
Warto sie przeprosic z Load,serio.
- Kraft
Już raz się burzył, ale ja to tak odbieram. Uderzali w tony, które przynajmniej klimatem nawiązywały do Korna. I żeby było jasne - wcale nie twierdzę, że należą się im się jakieś straszliwe bęcki z tego powodu. Korn robił świetne rzeczy, był na fali, mogli się pewnymi elementami podjarać.[V] pisze:hehehehehe..Adrian bedzie mial ubaw.
-
Tam nie ma ZADNYCH nawiazan do Korna. Tam jest mnóstwo cytatów z dobrego starego hardcora. New tone, new metal to nie ten kierunek. Wiekszy groove i zabawy z wokalem nie oznaczaja wbijania sie w aktualny trend, man.
fajne,tylko to videlo w gwiazdorskiej obsadzie podnosi mi poziom cukru:)hcpig pisze:Mnie ta płyta rozpierdala, tak samo jak zapomniany kawałek 'I disappear', który swego czasu ostro katowała Viva.
- Zenek
- Kraft
Tylko tak się jakoś man składa, że i Korn czerpał z hardcore'a, starego psycho rapu. Koncertowali choćby z Biohazard i House Of Pain i nikt w tamtym czasie nie widział w tym mezaliansu. Dla mnie nawiązania klimatyczne do jedynki i dwójki Korna są bezsprzeczne.[V] pisze:Tam nie ma ZADNYCH nawiazan do Korna. Tam jest mnóstwo cytatów z dobrego starego hardcora. New tone, new metal to nie ten kierunek. Wiekszy groove i zabawy z wokalem nie oznaczaja wbijania sie w aktualny trend, man.
- Scaarph
- zahartowany metalizator
korna nienawidzę pasjami, za to diabolus in musica to wyśmienity krążek. po prawdzie to chyba ostatni krążek slayer, którego słuchałem więcej niż trzy razy. sporo więcej.
-
Pierdolisz glupoty.Kraft pisze:Dla mnie nawiązania klimatyczne do jedynki i dwójki Korna są bezsprzeczne.[V] pisze:Tam nie ma ZADNYCH nawiazan do Korna. Tam jest mnóstwo cytatów z dobrego starego hardcora. New tone, new metal to nie ten kierunek. Wiekszy groove i zabawy z wokalem nie oznaczaja wbijania sie w aktualny trend, man.
- Zenek
to weź się za God Hates Us All, kruszy kopie ten album, jest na nim masa nienawiści, wkurwienia i ciężaru

- hcpig
Jakiej gwiazdorskiej? Tylko 4 Metallikowców plus anonimowy tłum napastujący Jasona, uwielbiam ten klip jest taki AMERYKAŃSKI a wtedy wszystko co AMERYKAŃSKIE było zajebiste a co ruskie - chujowe i dziadowskie :)[V] pisze: fajne,tylko to videlo w gwiazdorskiej obsadzie podnosi mi poziom cukru:)
Yare Yare Daze
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
a prawda świetna piosenka i świetny klip!
all the monsters will break your heart