MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- pogodancer
- weteran forumowych bitew
Re: MGŁA
Pod Stalingradem się kiedyś jeden kręcił :)COFFIN pisze:Widziałeś Niemca w wełnianym płaszczu?maciej pisze:@morph:
http://allegro.pl/kurtka-pea-coat-bosma ... 41044.html
coś takiego? Swojego modelu już nie mogę znaleźć :(
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- Clochard
- weteran forumowych bitew
U zombiaka nie wygląda na skórzany, swoją drogą bardziej użytkowy jest wełniany ;)Morph pisze:@Maciej:
Staary, między bosmanką a skórzanym oficerskim płaszczem kolekcji F39/S45 jest morze różnic i wylanych łez. Bosmankę rozważałem ale w końcu nabyłem duffle coat, też o militarnym rodowodzie. Płaszcz z awa jest SKÓRZANY, nie wełniany.
- maciek z klanu
z wyjatkami moze tez byc pochodzenia afroamerykanskiego.Realista pisze:obowiązkowe oficerki czarne, najlepiej zakupione na targu staroci po jakims SSmanie, do tego czarny skórzany płaszcz, szpicbruta, łysa głowa, zły wzrok, no i od czasu do czasu musi mówić po niemiecku, no i musi mieć tez koszulke Blasphemy, Veles tudzież z czarną faszystowską wroną. O/Loathe pisze:MP3 na swoim miejscu. Nie wiem po prostu jak wygląda szata black metal skinheada...?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Morph
- Kontakt:
Użytkowy wełniany mam, ten ma być do lansu!maciej pisze:U zombiaka nie wygląda na skórzany, swoją drogą bardziej użytkowy jest wełniany ;)
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
German soldier of the Second World War, wearing the cold weather fur cap and a wool lined surcoat.COFFIN pisze:Widziałeś Niemca w wełnianym płaszczu?maciej pisze:@morph:
http://allegro.pl/kurtka-pea-coat-bosma ... 41044.html
coś takiego? Swojego modelu już nie mogę znaleźć :(
http://www.grantsmilitaria.com/militari ... sp?key=282

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Morph
- Kontakt:
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Na pewni nordyk. A po czym poznałeś że nie oficer!? ;-))
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Sybir
+1, jedynie wydanie WHTN opóźnia mi zamówienie u Sovy ;)COFFIN pisze:codziennie kukam na stronę NH
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- maciek z klanu
- maciek z klanu
mozna ale dla niektorych to ciezkie jak widac :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo