MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
Re: MORBID ANGEL
okladka Heretic przynajmniej jest unikatowa a ten wypierd to porazka na na calej linii
I AM MORBID
-
[V]
- mistrz forumowej ceremonii
kazda jest zjebana mniej lub bardziej.moze dwie ujmuja tym zjebanym uroczo naiwnym podjesciem.;))Riven pisze:no ale wczesniej tylko heretic mial chujowa okladke.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Xapapote
- weteran forumowych bitew
oprócz AoM wszystkie są IMO do dupyRiven pisze:no ale wczesniej tylko heretic mial chujowa okladke.
no właśnie tak odbieram powyższą ;-)[V] pisze:kazda jest zjebana mniej lub bardziej.moze dwie ujmuja tym zjebanym uroczo naiwnym podjesciem.;))Riven pisze:no ale wczesniej tylko heretic mial chujowa okladke.
Ostatnio zmieniony 30-03-2011, 19:52 przez Xapapote, łącznie zmieniany 2 razy.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
e tam, pasuja do ich muzyki. formulas jest zajebista np.
this is a land of wolves now
- Xapapote
czyli muzyka MA jest tandetna, tania, kiczowata i bez gustu, tak?Riven pisze:e tam, pasuja do ich muzyki. formulas jest zajebista np.
- Riven
- Kontakt:
ojezu, nie ;) nie wiem jak to ujac, mnie w jakis sposob ten ich graficzny kicz urzeka, akurat do czasu G byl do zniesienia.
na pewno ich muzyka jest KOLOROWA, tak jak te okladki ;)
ale ta nowa okladka to kompletnie inna bajka,to photoshop galore , cut-n-paste montaz z fotografii, cyfrowe cienie... jak na takie cos to jest calkiem niezla, ale oczywiscie milion razy lepiej wygladalaby jakas recznie malowana
na pewno ich muzyka jest KOLOROWA, tak jak te okladki ;)
ale ta nowa okladka to kompletnie inna bajka,to photoshop galore , cut-n-paste montaz z fotografii, cyfrowe cienie... jak na takie cos to jest calkiem niezla, ale oczywiscie milion razy lepiej wygladalaby jakas recznie malowana
-
Pacjent
Lepsza tylko od "Domination"
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- FENIKS
- w mackach Zła
znawcy photoshopa :)
Hujówka. Muzyka do dupy bo okładka zła.
Mi się podoba. Najwyższej próby może nie jest ale ciekawy bohomaz. 0 i wcześniejsze okładki też do dupy. Strasznie o tym czytać :) może macie rację. Wszak jedynka i dwójka mają w huj czasu a są zajebiste. Formulas ? Kurwa zajebista okładka i płyta do tej pory mam koszulkę z tym motywem. Najlepiej żeby to był kolejny moyen byłoby lepiej. Hahaha wiśniewski rysował gówna ale wychodziły mu też dobre rzeczy.
Pomyslcie zanim coś napiszecie.
Mi się podoba. Najwyższej próby może nie jest ale ciekawy bohomaz. 0 i wcześniejsze okładki też do dupy. Strasznie o tym czytać :) może macie rację. Wszak jedynka i dwójka mają w huj czasu a są zajebiste. Formulas ? Kurwa zajebista okładka i płyta do tej pory mam koszulkę z tym motywem. Najlepiej żeby to był kolejny moyen byłoby lepiej. Hahaha wiśniewski rysował gówna ale wychodziły mu też dobre rzeczy.
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
FENIKS pisze: Pomyslcie zanim coś napiszecie.
Wszak jedynka i dwójka mają w huj czasu a są zajebiste.
Najlepiej żeby to był kolejny moyen byłoby lepiej
I AM MORBID
- Xapapote
co ty w ogóle pierdolisz? kto napisał, ze muzyka jest zła bo cover art z dupy?FENIKS pisze:znawcy photoshopa :)
jak dla mnie to oprawa graficzna płyt MA jest najwyżej słaba. od pierwszej do ostatniej płyty. co innego muzyka, ta jest co najmniej dobra. i uważam, że jest to lepszy układ niż miałoby być na odwrót.
- Block69
- zahartowany metalizator
- Xapapote
patrząc na to jaki gust mają oldskulowi defmetalowcy można stracić wiarę w człowieka. już ktoś zapodawał cover płyty braci H. to jakieś jebane fatum, albo zmowa chyba.Block69 pisze:Średnio udana wycinanka. Może do digipacka puzzle gratis bydą.
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
No już kiedyś pewna kultowa kapela dodała grę planszową;)
- Scaarph
- zahartowany metalizator
- Riven
- Kontakt:
pisales wystapienia kononowiczowi?FENIKS pisze: Najlepiej żeby to był kolejny moyen byłoby lepiej.
- Xapapote
najlepiej jakby nie było niczegoRiven pisze:pisales wystapienia kononowiczowi?FENIKS pisze: Najlepiej żeby to był kolejny moyen byłoby lepiej.
- FENIKS
- w mackach Zła
a ja uważam niektóre za dobre. Na swój sposub korespondujac z muzyka są świetne. Przez pryzmat muzy wiele rzeczy może nabrać nowej barwy.
Parę postów wcześniej ktoś stwierdził że muzyka tak samo hujówa czyli już coś zakłada bo mu okładka nie podeszła.
Myślę że poczekajmy az wyjdzie płyta pomacamy okładkę zapoznamy się z muza i wtedy się opinię wygłosi.
Z Moyena się śmiałem bo co niektórzy by chcieli tylko rysowane jego okładki.
Parę postów wcześniej ktoś stwierdził że muzyka tak samo hujówa czyli już coś zakłada bo mu okładka nie podeszła.
Myślę że poczekajmy az wyjdzie płyta pomacamy okładkę zapoznamy się z muza i wtedy się opinię wygłosi.
Z Moyena się śmiałem bo co niektórzy by chcieli tylko rysowane jego okładki.
- Xapapote
karkołomne. możesz to rozwinąć?FENIKS pisze:a ja uważam niektóre za dobre. Na swój sposub korespondujac z muzyka są świetne. Przez pryzmat muzy wiele rzeczy może nabrać nowej barwy.
nie zauważyłem jakoś, ale newermajnd.FENIKS pisze:Parę postów wcześniej ktoś stwierdził że muzyka tak samo hujówa czyli już coś zakłada bo mu okładka nie podeszła.
od macania ta okładka nie stanie się lepsza. natomiast jeśli miałeś na myśli opinię o muzyce to zgoda.FENIKS pisze:Myślę że poczekajmy az wyjdzie płyta pomacamy okładkę zapoznamy się z muza i wtedy się opinię wygłosi.
- FENIKS
- w mackach Zła
teraz widzimy okładkę i każdy ją ocenia. Gusta są różne. Jedni lubia grafiki inni zdjęcia inni faktury inni moyena. Oceniają z góry bo huj. Tak lepiej. Jak napisałem może i nie są najlepsze ale widziałem gorsze w death metalu i wogóle czasem nie korespondujace z niczym.
. Co do muzyki która wpływa na okładkę. jeśli muzyka jest zajebista z czasem zmienia się podejście do albumu jako całości w tym i okładki dlatego zastanawiałbym się nad tym osądzaniem przed głębszym wglądem. Tymbardziej w przypadku morbidów bo swego czasu takie opinię słyszałem o formulas a dla mnie jest spoko. Sądzę że muzycznie nie będzie lipy, liczę na to. Poczekamy zobaczymy
. Co do muzyki która wpływa na okładkę. jeśli muzyka jest zajebista z czasem zmienia się podejście do albumu jako całości w tym i okładki dlatego zastanawiałbym się nad tym osądzaniem przed głębszym wglądem. Tymbardziej w przypadku morbidów bo swego czasu takie opinię słyszałem o formulas a dla mnie jest spoko. Sądzę że muzycznie nie będzie lipy, liczę na to. Poczekamy zobaczymy
- Xapapote
oceniają okładkę, którą zespół zdecydował się pokazać. okładkę i tylko okładkę. co do gustów - zgoda.FENIKS pisze:teraz widzimy okładkę i każdy ją ocenia. Gusta są różne. Jedni lubia grafiki inni zdjęcia inni faktury inni moyena. Oceniają z góry bo huj.
no i? czy to, że są gorsze coś zmienia? to ja ci zdradzę, że są też i lepsze.FENIKS pisze:Tak lepiej. Jak napisałem może i nie są najlepsze ale widziałem gorsze w death metalu i wogóle czasem nie korespondujace z niczym.
nie mieszajmy dwóch systemów walutowych. jest masa płyt, które mają debilne, chujowe, bezwartościowe, kiczowate i generalnie słabe okładki, ale muzycznie są genialne. poza tym nikt tu nie stwierdził, ze skoro okładka potencjalnie przyszłej płyty MA jest z dupy wyjęta, to i muzyka taka będzie.FENIKS pisze:Co do muzyki która wpływa na okładkę. jeśli muzyka jest zajebista z czasem zmienia się podejście do albumu jako całości w tym i okładki dlatego zastanawiałbym się nad tym osądzaniem przed głębszym wglądem. Tymbardziej w przypadku morbidów bo swego czasu takie opinię słyszałem o formulas a dla mnie jest spoko. Sądzę że muzycznie nie będzie lipy, liczę na to. Poczekamy zobaczymy