Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
wrocilem do nowej plyty po czasie i jest nieco lepiej, moze emocje opadly. niestety jest gorsza od poprzedniej a solowki wkurwiaja mnie za kazdym razem coraz bardziej
ultravox pisze:Widzę, że tylko [V] zna się tutaj na rzeczy. VI zajebista, czekam na nową.
panie,sciaga plyty mlodziez,raz poslucha,w radio maryja powiedza ze smierdzi zydem i tak powstaje efekt kuli sniegowej :wink:
ostatnia plyta oczywiscie ZAJEBISTA,wlasciwe podoba mi sie coraz bardziej,tak by the way,dla zainteresowanych ,radze spojrzec na okladke nowego 7 gates,bedzie chyba jakas wieksza rozmowa z liderem zespolu..
Jakbym nie znał szczytowych osiągnięć SHINING III/IV/V to też bym twierdził że zajebista:)
brb pisze:wrocilem do nowej plyty po czasie i jest nieco lepiej, moze emocje opadly. niestety jest gorsza od poprzedniej a solowki wkurwiaja mnie za kazdym razem coraz bardziej
Według mnie te solówki są naprawdę niezłe i świetnie wkomponowują się w całość.
Wpadli już w rytm regularnego nagrywania, co oznacza trasę, pewnie jak zwykle w lutym-marcu. Oby znów zabrali ze sobą niszczący Svarttjern, Sarkom mogą zostawić w domu.