to Ty chyba od czasów The Age Of Nero uszu w ogóle nie myłeś[V] pisze:akurat ostatnia plyta jest zajebista. trzeba korzystac z otwartego oprogramowania, podobnie jak bylo w przypadku The Age Of Nero,najpierw mówia bida a pozniej jeden z drugim lapia sie na tym ze to calkiem niezle jestHeretyk pisze:po ostatnim albumie powiem jedno - leję już na nich
SHINING
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Coś tam było! Człowiek!
-
[V]
Re:
na to wygladaSkaut pisze:to Ty chyba od czasów The Age Of Nero uszu w ogóle nie myłeś[V] pisze:akurat ostatnia plyta jest zajebista. trzeba korzystac z otwartego oprogramowania, podobnie jak bylo w przypadku The Age Of Nero,najpierw mówia bida a pozniej jeden z drugim lapia sie na tym ze to calkiem niezle jestHeretyk pisze:po ostatnim albumie powiem jedno - leję już na nich
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- brb
- postuje jak opętany!
Re: SHINING
okladka slaba bo
a takie widoki mam za kazdym razem gdy wychodze z domu. licze na to ze zrecahabilituja sie po ostatniej slabej plycieRiven pisze:haha, wyglada jak stare pijaczki jakich czesto sie widzi w pewnych czesciach lodzi
-
Necro
- zaczyna szaleć
Zajebiście się słucha nowego albumu, na poczatku wydał mi się chujowaty ale teraz nawet z przyjemnościa po niego sięgam
-
Heretyk
nie, ja raczej nie zmieniam tak łatwo zdania, TAON oceniałem od początku dość powściągliwie tak w okolicach 7/10 i do dziś nic się nie zmieniło. sądzę, ze podobnie będzie w przypadku płyty Shining, nie widzę szans na to, bym się do niej przekonał[V] pisze: akurat ostatnia plyta jest zajebista. trzeba korzystac z otwartego oprogramowania, podobnie jak bylo w przypadku The Age Of Nero,najpierw mówia bida a pozniej jeden z drugim lapia sie na tym ze to calkiem niezle jest
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
z TAON sprawa jest taka, ze po bardzo chwytliwym i hiciarskim N,D ta plyta wydawala sie po prostu nudna. Ale nie jest nudna, tylko na co innego polozyli nacisk na niej. Jak wyszla dalem jej 6/10, teraz spokojnie oceniam na 8/10. Natomiast ten ostatni Shining to jakas porazka, nie wyobrazam sobie, zebym mogl zmienic zdanie... pare dobrych momentow bylo, ale ogolnie to bida.
this is a land of wolves now
- 4m
- weteran forumowych bitew
Sam nie wiem co gorsze - ostatni (VI) Shining czy ostatni Skitliv, i nie mam nawet ochoty się nad tym zastanawiać. Kompletne porażki i zmarnowany czas.
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
-
streetcleaner
- rasowy masterfulowicz
nie no jasne, że Skitliv>>>>VI
- 4m
Jedno gówno, po czego stwierdzeniu natychmiast zaniechałem smakowania i rozgryzania.
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- twoja_stara_trotzky
Re:
przesłanie jest dla mnie jasne - posłuchali, co nagrali na VI i zaliczyli facepalm.Skaut pisze: okładka zajebista:
- Mental
O, pierwsza rzecz, która im się udała. Okładka siódmej płyty.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
-
streetcleaner
- rasowy masterfulowicz
może zaczną grac alt country w stylu Jay Munly 
- Carnal_Malefactor
- zaczyna szaleć
No, brawa za okładkę. Oby muzyka wyszła im równie dobrze.
Jeg reiser til mørkets dyp der alt er dødt
- ultravox
- zahartowany metalizator
Widzę, że tylko [V] zna się tutaj na rzeczy. VI zajebista, czekam na nową.
- Duvelor
Ostatnia płyta (chodzi mi o VI) to kawał wspaniałej muzyki. Jedna z najlepszych płyt w historii Shining.
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
- zekke
ot kurwa historia, 6 plyt raptem z czego jakis poziom sie uksztaltowal dopiero na czwartej, piata ok a 6 to hujnia. wychodza raptem dwie plyty.
-
DCI Hunt
Chyba Cię trochę poniosło, ale z tego, co słyszałem jest dobra. Nie zasłużyła na cięgi, które zebrała.Wishman pisze:Ostatnia płyta (chodzi mi o VI) to kawał wspaniałej muzyki. Jedna z najlepszych płyt w historii Shining.
- TORTURER
- w mackach Zła
Tak,zupełenie dobry album,fakt że gorszy od V ale ciagle słuchalny,a kilka fragmentów jest bardzo dobrych.Czekam niecierpliwie na nową płyte,oby nagrali cos mniej zachowawczego.
Death Dwells in Love
-
[V]
panie,sciaga plyty mlodziez,raz poslucha,w radio maryja powiedza ze smierdzi zydem i tak powstaje efekt kuli sniegowejultravox pisze:Widzę, że tylko [V] zna się tutaj na rzeczy. VI zajebista, czekam na nową.
ostatnia plyta oczywiscie ZAJEBISTA,wlasciwe podoba mi sie coraz bardziej,tak by the way,dla zainteresowanych ,radze spojrzec na okladke nowego 7 gates,bedzie chyba jakas wieksza rozmowa z liderem zespolu..
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior