Human zremiksowano i nowe brzmienie bardziej mi się podoba.COFFIN pisze:Aha, to ok, coś mi się pojebało w takim razie:)) Ale nie zmienia to faktu, że taniej można dostać pierwsze wydania, więc zakup takiego czegoś u mnie nie wchodziłby w rachubę;>
DEATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
Re: DEATH
I AM MORBID
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Odp: DEATH
Mam Leprosy z Icarus, wygląda i brzmi dobrze, aczkolwiek aktualnie nie mam z czym tego wydania porównać.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
Podziękować, tutaj jakiś kozak międzynarodowy wstawił ruską wersyję i mało co bym się połaszczył!
http://www.ebay.co.uk/itm/DEATH-Leprosy ... 667wt_1239
http://www.ebay.co.uk/itm/DEATH-Leprosy ... 667wt_1239
- Sybir
A na ebayu? Może też się rozejrzę za Leprosy, gdyż Icarus średnio mi się widzi (choć słucha się dobrze). A dzisiaj przyszło do mnie SBG - wprawdzie digi z CM, ale i tak się cieszę.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Icarus to koszmar na amazonie. Ich wydania śmigają na tych samych kodach EAN co oryginały i często się można nadziać. Kto im pozwolił produkować płyty z europejskimi i amerykańskimi kodami?... Sprzedawcy też to ukrywają i nie zdradzają, że Icarus.Gunman pisze: (...) wydania spod znaku Icarus i Del Imaginario Discos. Argentyńskie wytwórnie działające na licencji. Tylko czy to nie jakaś tandeta?
-
- świeżak
http://muzyka.onet.pl/newsy/metal/death ... omosc.html SKOK NA KASE i tyle w temacie !!!
- Lykantrop
W sensie, że zarządcami spółdzielczych kas oszczędnościowo kredytowych są ludzie z Death czy co to znowu za teorie spiskowe?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Moja kasa jest bezpieczna, bo leje na to ciepłym moczem. No chyba, że wezmą na gary Reiferta i zagrają cały Scream Bloody Gore. Wtedy dam im zarobić.kudzwaj2 pisze:http://muzyka.onet.pl/newsy/metal/death ... omosc.html SKOK NA KASE i tyle w temacie !!!
- Drone
DEATH już grało trasę bez Schuldinera na przełomie 80/90 - wokal robił ktoś z DEVASTATION, ale nie Dunsmore.
Jakiś wywiad czytałem, że DEATH to nie kaprysy Schuldinera, tylko poważny zespół, więc jadą w trasę bez niego. Niech ktoś naprostuje, jeśli przeinaczam.
Jakiś wywiad czytałem, że DEATH to nie kaprysy Schuldinera, tylko poważny zespół, więc jadą w trasę bez niego. Niech ktoś naprostuje, jeśli przeinaczam.
Zabawne z dzisiejszej perspektywy.the rest of the band recruited ex-Devastation drummer, Louie Carrisalez, as vocalist, and went to Europe as support of Kreator. Chuck surprisingly remains in Florida, undertaking legal proceedures to get recognition for the rights to the band's name.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.