A gdzie Union? To miało wyjść jako Christ Agony i chyba Cezar zapowiadał że jako Christ Agony wyjdzie reedycja.nicram pisze: ↑13-01-2026, 08:15Tak sobie dużo ostatnio słuchałem Christ Agony i wyszła mi taka nierówność jeżeli chodzi o ich płyty:
Unholyunion > Moonlight > Daemoonseth - Act II = Condemnation = Legacy >> Darkside >>> Anthems >>> Elysium = Nocturn.
Co nie zmienia faktu, że nawet najsłabsze materiały są przynajmniej dobre no i całościowo dyskografia zespołu jest bardzo mocna.
CHRIST AGONY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- empir
- zahartowany metalizator
Re: CHRIST AGONY
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To raczej też na końcu bym ustawił, razem z Elysium i Nocturn.empir pisze: ↑13-01-2026, 13:26A gdzie Union? To miało wyjść jako Christ Agony i chyba Cezar zapowiadał że jako Christ Agony wyjdzie reedycja.nicram pisze: ↑13-01-2026, 08:15Tak sobie dużo ostatnio słuchałem Christ Agony i wyszła mi taka nierówność jeżeli chodzi o ich płyty:
Unholyunion > Moonlight > Daemoonseth - Act II = Condemnation = Legacy >> Darkside >>> Anthems >>> Elysium = Nocturn.
Co nie zmienia faktu, że nawet najsłabsze materiały są przynajmniej dobre no i całościowo dyskografia zespołu jest bardzo mocna.
all the monsters will break your heart
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
'Elysium' to straszne, ckliwe gówno.
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco