IMMOLATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: IMMOLATION
Ja Wam wszystkim dobrze radzę. Od Castora WARA!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Vitriol
- weteran forumowych bitew
oj on jest tak uroczy, że chciałem zagadać :(byrgh pisze:po co i z kim ty rozmawiasz, raz go poparlem to mi powiedzial zebym spierdalal
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
-
byrgh
- zahartowany metalizator
SPOKO SZEFUNCIU, JUZ SIE ODPIERDALAMLykantrop pisze:Ja Wam wszystkim dobrze radzę. Od Castora WARA!
- Lykantrop
No.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
gnijace kartofle zajebiste. brzmienie to jeden z wiekszych atutow tej plytyMort pisze:Dla mnie zdecydowanie "plus dodatni", takie brudne, zgnile, az milo posluchac.
- Góral
- w mackach Zła
Ta płyta ma same atuty. Zagłada.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
-
Death in another way
Płya jest świetna, aczkolwiek nie mam jej jeszcze niestety na oryginale!:-(
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
- metalized
Niestety. Sprawdzam, zaglądam, poluję i na razie liiipa. Jak wystawi jakiś chciwy Jankes to życzy sobie abstrakcyjne sumy. Głupi pomysł z tym, aby rozdawać na koncertach.Mort pisze:Ale mp3 to w tym przypadku oryginal!!!:-)))
P.J.E.C.
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
http://www.ebay.com/itm/IMMOLATION-Prov ... 500wt_1202
tu mozesz policytowac sobie kartonik
tu mozesz policytowac sobie kartonik
I AM MORBID
- Skaut
no to samo mówił na koncertosie we Wrocu.kregozmyk pisze:Wieści z dzisiaj. Mówi Vigna:
Just got out of the studio a couple of days ago, here in Europe now getting ready to do some open air festivals.The new album will have 10 tracks of some of the most intensely dark material we have ever written! Very powerful and very heavy. Steve [Shalaty; drums] really pushed it all to the limits on this one, too. Paul Orofino got us some of the best sounds we’ve had yet!
Coś tam było! Człowiek!
-
Death in another way
SLYSZAL MOZE KTOS Z WAS JUZ UTWORY Z NAJNOWSZEJ PLYTY IMMOLATION KTORA WYJDZIE JESZCZE W TYM ROKU
- HobGoblin
- zaczyna szaleć
W tym roku to wyjdzie na pewno kryzys w Hiszpanii. A co do Immolation, to nie słyszałem, ale na pewno jest zajebiste. Immolation to jedna z tych niewielu kapel, której płyty mozna kuować w ciemno, i która nie spierdoliła NIC w swojej dyskogrrafi. Każde jej wydawnictwio ot hit. Jak Bol Throwera, albo Witchmastera.
Ceterum censeo Mosquam delendam esse.
- Lykantrop
Mieli 2 słabsze momenty w dyskografii, jakby nie patrzeć.HobGoblin pisze:W tym roku to wyjdzie na pewno kryzys w Hiszpanii. A co do Immolation, to nie słyszałem, ale na pewno jest zajebiste. Immolation to jedna z tych niewielu kapel, której płyty mozna kuować w ciemno, i która nie spierdoliła NIC w swojej dyskogrrafi. Każde jej wydawnictwio ot hit. Jak Bol Throwera, albo Witchmastera.
-
Death in another way
Do tego zaszczytnego zestawu dodalbym jeszcze chocby DEATHA, Coronera i RazoraHobGoblin pisze:W tym roku to wyjdzie na pewno kryzys w Hiszpanii. A co do Immolation, to nie słyszałem, ale na pewno jest zajebiste. Immolation to jedna z tych niewielu kapel, której płyty mozna kuować w ciemno, i która nie spierdoliła NIC w swojej dyskogrrafi. Każde jej wydawnictwio ot hit. Jak Bol Throwera, albo Witchmastera.
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Lykantrop pisze:Mieli 2 słabsze momenty w dyskografii, jakby nie patrzeć.HobGoblin pisze:W tym roku to wyjdzie na pewno kryzys w Hiszpanii. A co do Immolation, to nie słyszałem, ale na pewno jest zajebiste. Immolation to jedna z tych niewielu kapel, której płyty mozna kuować w ciemno, i która nie spierdoliła NIC w swojej dyskogrrafi. Każde jej wydawnictwio ot hit. Jak Bol Throwera, albo Witchmastera.
Chodzi Ci o "Harnessing ruin" i ""Shadow in the light"? W pewnym sensie sie zgodzę, są to nieco słabsze pozycje w ich dorobku, ale nie nazwałbym ich jakąś mega skuchą. Wiele kapel o takim stażu jak Immolation może im pozazdrościć takiego spadku formy. A jeśli chodzi o najnowszy album to mam nadzieję że zdążą to wydać w tym roku, a także że wyjdzie na normalnym nośniku "Providence"
- Góral
- w mackach Zła
CLOSE TO A WORLD BELOW KURWA!
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
P.J.E.C.
- Agnósdej
- zaczyna szaleć
Nigdy bym nie pomyślał, że Shadows In The Light można uznać za obniżenie lotów. Pewnie wynika to po części z tego, że od tej płyty zacząłem się bardziej interesować dyskografią zespołu. IMO duża siła leży w tym, że płyta jest monotonna, kawałki przechodzą płynnie z jednego w drugi a brzmienie jest duszne i baaardzo mocno nabasowane. To odmiana po przestrzennej i lekkiej jak na standardy Immolation Harnessing Ruin. Harnessing zresztą również leży mi bardzo, nie jest wyraźnie słabsza od poprzednich płyt a jedynie mniej skondensowana i mniej w niej zaduchu.
Agnós!!! Dej! Dej! Dej!
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Shadows in the light to taki casus Praise the beast, azarath. Prawda lykantrop?:)
just trolling.
just trolling.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lykantrop
Absolutnie nie.manieczki pisze:Shadows in the light to taki casus Praise the beast, azarath. Prawda lykantrop?:)
just trolling.