BLACK SABBATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
Re: BLACK SABBATH
Od premiery słucham dzień w dzień. Wiem co mówię. To szósta najlepsza płyta BLACK SABBATH.
I AM MORBID
- Block69
- zahartowany metalizator
Zaskoczyli mnie bardzo. Wiadomo było, że gniota nie nagrają, bo nigdy im sie to nie przydarzyło. Liczyłem na coś odrobine lepszego od "The Devil You Know" a tu mamy płyte, która spokojnie mogła zostać nagrana 40 lat temu i dziś byłaby klasykiem.
Jak "13" zostanie albumem roku protestował nie bede.
Jak "13" zostanie albumem roku protestował nie bede.
PENIS METAL
- pr0metheus
A pozostale to 5 pierwszych?Mort pisze:To szósta najlepsza płyta BLACK SABBATH.
niech to miejsce niebawem zniknie
-
- rasowy masterfulowicz
- Self
- rasowy masterfulowicz
O Heaven and Hell zapomniałeś.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
okres z Dio (i z Martinem) to już zupełnie inne zespoły i nie widze większego sensu aby porównywać albumySelf pisze:O Heaven and Hell zapomniałeś.
a co do tych 5 albumów to Sabotage > Vol.4 :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Self
- rasowy masterfulowicz
cokolwiek z Vol 4 >>>>>>>>>>>>>>>>>>> Changes >= gufno >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> SupertzarŻułek pisze:a co do tych 5 albumów to Sabotage > Vol.4 :P
- Żułek

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Się śmiej. Superowy car to bardzo rzadki przypadek utworu, który może zniechęcać mnie do słuchania nawet najgenialniejszej płyty. Reszta płyty jest dobra, w porywach nawet bardzo. Ale jak tylko pomyślę, że z dobrego nastroju towarzyszącego słuchaniu tego albumu będzie mnie musiał wyprowadzić to niespełna czterominutowe, napompowane gówno, to odechciewa mi się i puszczam coś innego.
- Żułek
bez przesady zawsze można pominąć ;) regularnie tak robię z większościa inter i kiepskich instrumentali - to działa ;)
- Castor
- weteran forumowych bitew
- Dragazes
- w mackach Zła
Będzie DVD.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- nicram
Dementuję. Co prawda mam młodszego brata, ale on nie słucha metalu. W ogóle nie słucha muzyki. Jest informatykiem...:-(Castor pisze:Może to jest młodszy brat Nicrama? :)
all the monsters will break your heart
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Wokal trzeba będzie mocno podrasować.Dragazes pisze:
Będzie DVD.
-
- w mackach Zła
też kupiłem ......... po achach i ochach Marii nie można było inaczej i ........ sam nie wiem czy dalej pisać bo pewnie nieźle mogę oberwać :-)
tak sympatycznie się tego słucha Ozzy w formie a jakże ,ale ..... ( a chuj , co będzie to będzie - kibol EŁKAESU nie pęka ) trochę pachnie mi to wtórnością - takim wczorajszym obiadem tyle że z Seratonu :-))) taka po trosze powtórka z rozrywki w doskonałej formie niemniej wczorajsze ..... Może spróbuję podejść do niej jeszcze raz , zapomnieć o tym ,jaką erekcję miał przy niej Maria .....
Black Sabbath , ta nazwa już mi wystarcza aby być narajanym to fakt ,ale do spełnienia :-))) potrzeba mi było jeszcze " Heaven and Hell " , Sabbath bloody Sabbath " ," Paranoid " , "Sabotege " .... " 13 " sprawia że " dygnęło " , nie mniej do szczytowania droga daleka :-))) . nie mniej polecam - zwłaszcza młodszym słuchaczom - ci szybciej dochodzą ;-))) Maria i' sorry :-))
tak sympatycznie się tego słucha Ozzy w formie a jakże ,ale ..... ( a chuj , co będzie to będzie - kibol EŁKAESU nie pęka ) trochę pachnie mi to wtórnością - takim wczorajszym obiadem tyle że z Seratonu :-))) taka po trosze powtórka z rozrywki w doskonałej formie niemniej wczorajsze ..... Może spróbuję podejść do niej jeszcze raz , zapomnieć o tym ,jaką erekcję miał przy niej Maria .....
Black Sabbath , ta nazwa już mi wystarcza aby być narajanym to fakt ,ale do spełnienia :-))) potrzeba mi było jeszcze " Heaven and Hell " , Sabbath bloody Sabbath " ," Paranoid " , "Sabotege " .... " 13 " sprawia że " dygnęło " , nie mniej do szczytowania droga daleka :-))) . nie mniej polecam - zwłaszcza młodszym słuchaczom - ci szybciej dochodzą ;-))) Maria i' sorry :-))
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Nie pij już dzisiaj. Albo już wcale nie pij.
- Nerwowy
No jak ta jest taka super niby, a poprzednia była przeciętna to ja nie mam pytań...
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- w mackach Zła
słuchałem ponownie ....... nie to nie jest płyta godna stawać w szranki z płytami z epoki Kredy :-))) u mnie już się nic nie zmieni , solidna granie ( bo niby jak ma być ) ale praktycznie w każdym utworze doszukuje się " powiedzmy - autoplagiatu " bo to juz było :-) Nie mniej cieszmy sie nią bo być może będzie trasa koncertowa , a na niej zagrają kawałki, które tygrysy w średnim wieku lubią najbardziej :-)))
- Gunman
- weteran forumowych bitew
płyta roku w swojej kategorii wagowej