Posłuchaj jego solowej płyty :)kampeki pisze:Na nowej koncertówce niby wokalnie jest lepiej (niby bo słychać to niestety tylko w niektórych utworach) ale to jak się Brent Hinds męczy to aż uszy bolą...
MASTODON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Re: MASTODON
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Panowie podali dzisiaj że nowy album jest już prawie ukończony, więc premiera pewnie wiosną. Patrząc na zdjęcie zamieszczone pod tą informacją wnioskuję że to będzie dobra płyta, wyglądają na zadowolonych, to dobrze wróży na przyszłość.

-
- w mackach Zła
Dobrze, że są narkotyki.
- Oki
z takim asortymentem ciężko być niezadowolonym :)
- lucass
-
- mistrz forumowej ceremonii
oby była lepsza od ostatniej
- lucass
Myśle, ze bedzie poprostu inna. Mimo, ze uwielbiam Łowce to zyczyłbym sobie tym razem wiecej zywiołowego brudnego napierdalania.
LEGALISE DRUGS & MURDER
- harvestman
Trochę informacji o nowej płycie http://loudwire.com/mastodon-brann-dail ... ing-style/
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Jest oczywista oczywistość, że płyta będzie inna, bo taka jest definicja MASTODON. Biorę w ciemno.
Skandalem jest dotychczasowy brak klubowego koncertu w naszym kraju, ale to już są mroki managementu. Obiło mi się o uszy, że jest jakaś umowa, która nie pozwala zorganizować w Polsce ich klubowego koncertu w jakiejś czasowej odległości od koncertów w Niemczech. A oto wpis z profilu polskiego fan clubu MASTODON: "Byłem na nich 4 czy 5 razy w Berlinie (ostatnio też) i zawsze grali w małym klubie i też tego nie mogę zrozumieć czemu niby mieliby nie zapełnić klubu w Polsce. Z wiarygodnych źródeł to podobno w tą dziwną umowę jest zamieszany LiveNation. Szkoda, że cierpią na tym najbardziej fani."
Dupa, sraka, kopa, siki.
Skandalem jest dotychczasowy brak klubowego koncertu w naszym kraju, ale to już są mroki managementu. Obiło mi się o uszy, że jest jakaś umowa, która nie pozwala zorganizować w Polsce ich klubowego koncertu w jakiejś czasowej odległości od koncertów w Niemczech. A oto wpis z profilu polskiego fan clubu MASTODON: "Byłem na nich 4 czy 5 razy w Berlinie (ostatnio też) i zawsze grali w małym klubie i też tego nie mogę zrozumieć czemu niby mieliby nie zapełnić klubu w Polsce. Z wiarygodnych źródeł to podobno w tą dziwną umowę jest zamieszany LiveNation. Szkoda, że cierpią na tym najbardziej fani."
Dupa, sraka, kopa, siki.
-
nie wiem do końca jak jest z ich popularnością w Polsce, ale obawiam się, że nie zapełniliby średniej wielkości klubu.
no chyba że w sobotę, bilety po 30 i żeby każdy miał blisko ;)
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Czyli przykładowo dość duże miasto w Polsce centralnej....Heretyk pisze:nie wiem do końca jak jest z ich popularnością w Polsce, ale obawiam się, że nie zapełniliby średniej wielkości klubu.
The madness and the damage done.
-
dla mnie blisko to ~ 50 km ;)
-
Zapełniliby, byłoby jak z pierwszym gigiem Dillingera w Polsce. Tak duże wydarzenie, że zjeżdżają się fani z całego kraju i jest pełno :) Dla pewności jakiś w miarę popularny support i wierzę, że nie byłoby problemu.Heretyk pisze:nie wiem do końca jak jest z ich popularnością w Polsce, ale obawiam się, że nie zapełniliby średniej wielkości klubu.
Grrrówno!
- uglak
-
- harvestman
http://www.pastemagazine.com/articles/2 ... ore-r.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Z profilu KnockOut:
"UWAGA ! UWAGA !
Jutro ogłosimy koncert zespołu, którego delikatnie mówiąc już nie możemy się doczekać"
Hmm, doczekaliśmy się? :)
"UWAGA ! UWAGA !
Jutro ogłosimy koncert zespołu, którego delikatnie mówiąc już nie możemy się doczekać"
-
Zapełniliby, to jest wśród słuchaczy rocka i metalu (także tych bardziej niedzielnych) raczej rozpoznawalna nazwa.Heretyk pisze:nie wiem do końca jak jest z ich popularnością w Polsce, ale obawiam się, że nie zapełniliby średniej wielkości klubu.
Cholera, a jakby u nas zagrali w klubie to też bym się przeszedł. W sumie nie szaleję za Mastodon, ale widziałem raz i jest w tym koncertowy potencjał. Tylko, kurwa, nie na krótki, festiwalowy, plenerowy występ w świetle dnia.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
ramonoth pisze:Z profilu KnockOut:
"UWAGA ! UWAGA !
Taki chuj ;d
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.