INFERNAL WAR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: INFERNAL WAR
nie mam... ale jak bym miał to bym Ci tanio oddał;)
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Jak to nie ma, niedługo wychodzi nowa płytatrup pisze:ja bym widział bardziej HOLY DEATH / KSM ew. KSM / CULTES DES GHOULES. Infernal War piknie by wypadł na splicie z BLASPHEMY RITES których już ni ma... A kiedy jakieś nowe "sztuki" Infernal War ? Trasa?

- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Aż tak ich nie lubisz? za "Abraxas" Czy "Meggido"? Mi sie na przykład zajebiście podoba "Triumph of Evil" i "The Knight...". No i Holy Death było szybsze niż Behemoth z wyborem "Lucyfera" T.MicińskiegoMaleficio pisze:nie mam... ale jak bym miał to bym Ci tanio oddał;)

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Maleficio
- Kontakt:
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Właśnie, co by nie mówić to Holy Death aż taką kichą nie jest. "Triumph of Evil" jest nawet bardzo mnóstwo ok, aż jebie starym Bathory na kilometr 
No i z moich obserwacji wynika, że frontman Holy Death lubi IW, a nawet chodzi na ich koncerty, hehe.

No i z moich obserwacji wynika, że frontman Holy Death lubi IW, a nawet chodzi na ich koncerty, hehe.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- trup
Jak ja z image KISSMaleficio pisze:Mam problem z ich image:)

Tez miałem w początkach działalności HD... ale na ww dwóch wydawnictwach muzyka sama się broni. Poza tym Lech to maniak metalu, a w tym wieku pewni nie tak wielu jest aktywnych muzycznie blekmetalistów (w Polsce).
No i artysta malarz, rzeźbiarz.

- Mental
- weteran forumowych bitew
I odegrał sporą rolę w początkach KRIEGSMASCHINE 

You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- trup
Właśnie dlatego bym widział split Holy Death / Kriegsmaschine, taki Aufwiedersehen Brotherhood SplitMental pisze:I odegrał sporą rolę w początkach KRIEGSMASCHINE

- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
domyśliłem się, że jest to prowokacjaMaleficio pisze:znam... i mam do nich stosunek jak do Decapitated i Anal Stench:) I oczywiście, żartowałem, ze chce ich na splicie z IW:)

Ja również jakoś ... nie jestem w stanie Sianożrącego "twórczości" słuchać. Jakoś od razu przypomina mi się połowa lat `90tych i jego zabawne wypowiedzi, anegdoty, historyjki etc., choć jak ostatnio rozmawiałem z jednym ze znajomych z Krakowa, to pozytywnie się na jego temat wypowiadał, w przeciwieństwie do paru innych ludzi znanych z tamtejszej sceny a obecnie prężnie działających na muzycznym "rynku";
trup pisze:za "Abraxas" Czy "Meggido"?

- boroowa
- weteran forumowych bitew
przykro mi, ale jego "dzieła" jebią infantylnością na kilometrtrup pisze:No i artysta malarz, rzeźbiarz.
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Maleficio
- Kontakt:
czy on malowal tamta fajna okladke Infernal War?boroowa pisze:przykro mi, ale jego "dzieła" jebią infantylnością na kilometrtrup pisze:No i artysta malarz, rzeźbiarz.

- PrzemoC
- postuje jak opętany!
"Tamtą"? Osz w mordę. Ale jak sobie przypomnę te dziełka co były przy wywiadzie z HD w którymś 7 Gates (chyba), to nie wygląda na to. Gdybym był złośliwy (a nie jestem) to bym napisał, że zwyczajnie "tamta" okładka wygląda za dobrze w porównaniu z w/w obrazkami.
EDIT:
Hmm. Po krótkim namyśle doszedłem do wniosku, że słowo "dobrze" (lub "lepsze") nie pasuje ani do jednego ani drugiego.
EDIT:
Hmm. Po krótkim namyśle doszedłem do wniosku, że słowo "dobrze" (lub "lepsze") nie pasuje ani do jednego ani drugiego.
-
- zaczyna szaleć
a ja najbardziej bym widział split: Infernal War/makle kfuckle, w którym udziela się stromblast aka pablo
- Wieczor
- zaczyna szaleć
No i co z tego ? Odkrył, że w dupie dziura jest.
"Jak długo będziesz po stronie tej stał? Jak długo będziesz w obronę brał krzyż? Jak długo będziesz nawracał do zła? Jak długo możesz oszustwem tym żyć?"
-
Stromblast? To jakiś śląski poganin musi być. Wloz na strom i blasty grosnake plissken pisze:a ja najbardziej bym widział split: Infernal War/makle kfuckle, w którym udziela się stromblast aka pablo

-
- zaczyna szaleć
literówka
-
- zaczyna szaleć
czyli rozumiem, że to standard w Black Metalu i nie ma się czemu dziwić??Wieczor pisze:No i co z tego ? Odkrył, że w dupie dziura jest.
- Lykantrop
Moim zdaniem trzeba mieć zwyczajnie na to wyjebane. Chyba, że jesteś jakimś ideologicznym purystą, no ale takich na tym forum raczej próżno szukać.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- zaczyna szaleć
czyli mam rozumieć, że to forum to kołko wzajemnej adoracji, gdzie wszyscy klepią się po pleckach, ściskają za człony i pija sobie z dziubków??? Jak można jednego dnia grać Black Metal, a drugiego panka i jeździć do wojewódzkiego do programu????Lykantrop pisze:Moim zdaniem trzeba mieć zwyczajnie na to wyjebane. Chyba, że jesteś jakimś ideologicznym purystą, no ale takich na tym forum raczej próżno szukać.
czyli na woodstock też jeżdzą black metalowcy, bo są tacy "otwarci na odmienności" i tolerancyjni?
- Lykantrop
Ja z nikim stąd się nie ściskałem, nie piłem i nikogo po plecach nie klepałem.
Nie wiem, nie byłem na woodstocku, więc Ci nie powiem czy są tam "black metalowcy". Poza tym po czym ich rozpoznać? Jakieś cechy szczególne? Mrok w sercu? Pustka w oczach? Mściwe spojrzenia?czyli na woodstock też jeżdzą black metalowcy, bo są tacy "otwarci na odmienności" i tolerancyjni?