Odsprzedasz mi za 1zł netto? Wole przesłuchać z CD i wyrzucić.nicram pisze:Gdybym posłuchał wcześniej z mp3 w życiu nie kupiłbym tej płyty. 1.5/6.
MEGADETH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gunman
- weteran forumowych bitew
Re: MEGADETH
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
:D
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A co Ty sobie myślisz, że u mnie jest promocja poniżej pasa? 46 zł i jest Twoja. Koszty przesyłki wezmę na siebie. Jak płytę mimo tego zniszczysz, to na pewno Maria będzie żywić do Ciebie większy szacunek, przez wzgląd na szacunek do muzyki...:-)Gunman pisze:Odsprzedasz mi za 1zł netto? Wole przesłuchać z CD i wyrzucić.nicram pisze:Gdybym posłuchał wcześniej z mp3 w życiu nie kupiłbym tej płyty. 1.5/6.
all the monsters will break your heart
- Gunman
Za taką cenę to może jednak nie, wole zainwestować w Black Sabbath i nie niszczyć :) A tak z ciekawości zapytam, kupiłeś to wydanie "polska płyta w zagranicznej cenie (albo na odwrót)" czy prawdziwe?
- nicram
Prawdziwe, z pełną książeczką, która nawet dość fajnie wygląda, ze zdjęciami i wypowiedzeniami z pracy (laboratorium), które chłopaki dostali od VC Rattleheada...ja też ich bym wyjebał na zbity pysk po tak słabej płycie :-)
all the monsters will break your heart
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Postawili go już nagrywając "Risk". Potem na chwilę odbili się od szamba, ale to tak jak narkoman po detoksie - chwilę pochodzi czysty i znowu ruszy w tango.Maleficio pisze:Można powiedzieć, ze nowy album to taki tani nagrobek na grobie Megadeth.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Tak to wygląda.Lykantrop pisze:
Postawili go już nagrywając "Risk". Potem na chwilę odbili się od szamba, ale to tak jak narkoman po detoksie - chwilę pochodzi czysty i znowu ruszy w tango.
Paradoksalnie, bardzo mnie tym nowym albumem zainteresowaliście :) Może dlatego, że lubię Bon Jovi ;)
- Lykantrop
Ale które? Bo w kontekście działalności tej kapeli trzeba wyraźnie przyjąć i podzielić ich istnienie na 2 epoki :)Maria Konopnicka pisze:Paradoksalnie, bardzo mnie tym nowym albumem zainteresowaliście :) Może dlatego, że lubię Bon Jovi ;)
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Zdecydowanie bardziej to z lat 80-tych, ale taki Keep The Faith też daje radę. Późniejsze znam słabo, poza kilkoma radiowymi hitami :)Lykantrop pisze:Ale które? Bo w kontekście działalności tej kapeli trzeba wyraźnie przyjąć i podzielić ich istnienie na 2 epoki :)Maria Konopnicka pisze:Paradoksalnie, bardzo mnie tym nowym albumem zainteresowaliście :) Może dlatego, że lubię Bon Jovi ;)
- Lykantrop
Jeśli Megadeth teraz gra jak stare Bon Jovi to może się jeszcze okazać, że będzie mi się podobać. Na przekór nicramowi, niech żyje hipsterka i małe fiuty!
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Koło Bon Jovi to to nawet nie stało.Maria Konopnicka pisze:Paradoksalnie, bardzo mnie tym nowym albumem zainteresowaliście :) Może dlatego, że lubię Bon Jovi ;)
- vicek
- zahartowany metalizator
+1ramonoth pisze:Koło Bon Jovi to to nawet nie stało.Maria Konopnicka pisze:Paradoksalnie, bardzo mnie tym nowym albumem zainteresowaliście :) Może dlatego, że lubię Bon Jovi ;)
- Gunman
Musimy to wyjaśnić bo to może się okazać kluczowe, koło starego Bon Jovi czy nowego?ramonoth pisze:Koło Bon Jovi to to nawet nie stało.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Nowego nie znam.
- Gunman
No to z ta płytą nie jest tak źle :)
Niech zgadnę, w przyszłym roku wyjdzie album gdzie będą we wkładce składać CV a na następny rok umowy o prace.nicram pisze:Prawdziwe, z pełną książeczką, która nawet dość fajnie wygląda, ze zdjęciami i wypowiedzeniami z pracy (laboratorium), które chłopaki dostali od VC Rattleheada...ja też ich bym wyjebał na zbity pysk po tak słabej płycie :-)
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
- Lykantrop
Bezczelna zżyna z QotSA. Ale tak to już jest z tymi wierzącymi - z Rotting Christ nie zagra, ale dzieciaka zbluzga jak szmatę...
- manieczki
Jaki kraj taki Peja.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- vicek
- zahartowany metalizator
dave to chuj i tyle .