DEUS MORTEM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DEUS MORTEM
Tak oto magister elegantiarum naszego forum rozstrzygnął spór u jego zarania, nie pozostawiając chyba nikomu cienia wątpliwości :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Tak, można zamknać temat.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Słodkie melodyjki, bolcowanie, błękitna ostryga. Nawet się za to kurwa nie biorę.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
O, to zajebista płyta może być, zaraz posłucham.Plastek pisze:słodkich melodyjek
WHTN - to jest dokładnie ta sama liga.
Nie rozumiem tej niechęci do melodii w muzyce. Czy jest to tylko niechęć do melodii w ekstremalnym metalu?
- Castor
- weteran forumowych bitew
- chaos
- w mackach Zła
mam was w dupie
It Starts to Breathe Inside to zajebisty kawałek
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Posłuchawszy i sami się kurwa bolcujcie cioty. Świetna bardzo "przebojowa" w dobrym znaczeniu tego płyta, dużo lepsza od ostatniego Azarath "przebojowego" w złym znaczeniu. DM nie tak dobry jak Thunderbolt pomimo operowania większą gamą środków wyrazu, po prostu mniej skuteczny ale słucha się tego znakomicie. Nawiązania do Slayer, Bathory, Mayhem, Dissection. No normalnie przekrój całej jeśli nie dwóch epok. z CD brzmi to trochu gorzej niż z YT bo czyściej. Naprawdę DM dobrze robi piwniczny sound.
- Sybir
Re: Odp: DEUS MORTEM
A prawda, prawda. Nieźle się ten krążek zaczyna, trochę szkoda, że później napięcie siada. Niemniej, jak już chyba wspomniałem, słucha się tego przyjemnie.chaos pisze: It Starts to Breathe Inside to zajebisty kawałek
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Foxhound
- postuje jak opętany!
chaos pisze:mam was w dupie
Lepaca Lilith!
Ho Drakon! Ho Megas!
-
- zaczyna szaleć
To jest totalne morderstwo, w wersji studyjnej wybija zęby. Dla mnie hicior, który pozostawił "Spadnie Śmiertelny Cios" w tyle. Cała płyta bardzo mnie zaskoczyła, na plus.chaos pisze:It Starts to Breathe Inside to zajebisty kawałek
-
- postuje jak opętany!
rowniez, wiec nie pozostaje nam nic innego jak zbierac ekipe i pedzic do kraka na Enthroned :)chaos pisze:chętnie zobaczę Deus Mortem na koncercie
- Foxhound
- postuje jak opętany!
NihilSubSole pisze:hicior, który pozostawił "Spadnie Śmiertelny Cios" w tyle.chaos pisze:It Starts to Breathe Inside to zajebisty kawałek
nie.
- Kingu
Napisz co nim jest, to może wiosna przyjdzie.Castor pisze:Ale Deaus Mortem nie jest wcale ekstremalnym metalem.
- Castor
Wiosny nie będzie, nie łudź się ;) Od razu przyjdzie lato i przyjebie 30 stopniowy upał. Znów zrobi się parno, duszno. Znów nasilą się zawały, udary, silne odwodnienia i znów będzie ekstremalnie.Kingu pisze:Napisz co nim jest, to może wiosna przyjdzie.Castor pisze:Ale Deaus Mortem nie jest wcale ekstremalnym metalem.

- Sybir
Kolega odmawia ludziom pracy prawa do urlopu w okresie letnim? :DCastor pisze:Wiosny nie będzie, nie łudź się ;) Od razu przyjdzie lato i przyjebie 30 stopniowy upał. Znów zrobi się parno, duszno. Znów nasilą się zawały, udary, silne odwodnienia i znów będzie ekstremalnie.
- Castor
- Clochard
U mnie w pracy zapomnij o urlopie w lecie ;-)Sybir pisze:Kolega odmawia ludziom pracy prawa do urlopu w okresie letnim? :DCastor pisze:Wiosny nie będzie, nie łudź się ;) Od razu przyjdzie lato i przyjebie 30 stopniowy upał. Znów zrobi się parno, duszno. Znów nasilą się zawały, udary, silne odwodnienia i znów będzie ekstremalnie.
- vicek
- zahartowany metalizator
tez podoba mi się ten momentFoxhound pisze:chaos pisze:mam was w dupie
Lepaca Lilith!
Ho Drakon! Ho Megas!
- Sybir
U mnie w pracy jest podobnie, miałem na myśli tych wszystkich, którzy oddają rodziców/dziadków/etc. do szpitali na czas urlopów, po odpowiednim przygotowaniu. Żeby nie było - nie potępiam tego ;)Clochard pisze:U mnie w pracy zapomnij o urlopie w lecie ;-)Sybir pisze:Kolega odmawia ludziom pracy prawa do urlopu w okresie letnim? :DCastor pisze:Wiosny nie będzie, nie łudź się ;) Od razu przyjdzie lato i przyjebie 30 stopniowy upał. Znów zrobi się parno, duszno. Znów nasilą się zawały, udary, silne odwodnienia i znów będzie ekstremalnie.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Clochard pisze: U mnie w pracy zapomnij o urlopie w lecie ;-)
Jak sie zaczyna myślec o zabookowaniu urlopu w maju to takie sa efekty ;) Ja sobie zarezerwowałem w połowie lutego już, tak na wszelki wypadek.Sybir pisze:U mnie w pracy jest podobnie, miałem na myśli tych wszystkich, którzy oddają rodziców/dziadków/etc. do szpitali na czas urlopów, po odpowiednim przygotowaniu. Żeby nie było - nie potępiam tego ;)
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran